Jump to content
BulForum.com

Защо имам катинарче на темата !!!

bio

Recommended Posts

Искам да попитам защо толкова грубо се затварят теми ??? Вярно, че имаше някои фашистки изявления, не ви харесваше какво се пише така ли ??? Ами не четете. Мислих, че тази част от форума е за общи дискусии, поне да бяхте изтрили цялата тема. Значи искам да знам кой тъпак ми затвори темата. Аз не съм глупак, за да я подхващам пак след като не е интересна или е неудобна. Та ще помоля този профан да ми обясни защо постъпи така ??? и да му пожелая един ден някви тъпи бандитчета ( няма значение дали са цигани или българи или турци ) да му спукат гъза от бой и тогава да го питам аз готино ли е. Майтап си правя не пожелавам на никой нищо лошо. Направих си базик. Живи и здрави бъдете всички, само малко по спокойно - кът чи ли много съ впрягате. таке ит изи :>

fuck fuck & fuck

oib прибери си крилцата и кацни на земята!

Темата е актуална,но там заприлича на зала

за културизъм - мускули,лозунги и рецепти!

И според мен,мислите трябва да изпреварват думите,

а не обратно! B)

виж прав си, но без да обиждаш това последното е една балонна фраза и ако можеш да ми я разтълкуваш в контекста на .. алабала нали .. ще съм ти адски признателен. Та за тази тема ли се отнася това ... или за предишната дето беше затворена ??? А мерси

oib pusni oshte 2-3 takiva temi i pitai zashto pod kartinkata ti pishe 40% :D

Бе с тия думички и 120% биха му били малко ..

Та четох правилата на форума и не разбрах според кое от тях ми беше затворена предишната тема. Ама и не ме интересува :>. Искам още 50% щото имам 2 потребителя просто бях забравил, че имам и bio и така. Обещавам, че повече няма да псувам админите на форума, ще ги уважавам (особено там където най-малко очакват) peace and respect to everyone !!! A като ми дадете още 50% ми изтриите едния от двата потребителя за предпочитане е био-то.

P.S. Защо са "правилата", след като вие самите не ги спазвате. "One law for them another one for us" 4-Skins (една велика пънк банда).

oib az ti zatvorih temata. izobshto nesum gledal koi q e pusnal i t.n. pri4inata beshe 4e imashe samo 1-2 mneniq koito da si zaslujavaha. beshe pulno samo s gluposti. btr-i i neznam si kvo. pulno s gluposti i prostotiq. ostavashe samo da se close temata. temi se triqt samo v kraen slu4ai i to ne se triqt ami se premestvat v drug forum ta ako ima problemi da moje da se vurnat i da se pokaje zashto sa bili premahnati. sujalqvam ako s tova sum te obidil li4no.

Батко, обичам те !!! Голям праз, че си я затворил, просто можеше да удариш един последен пост в темата ... алабала закрита поради едиквоси и едищоси .. дрън дрън .. и нямаше да го има и този пост. Няма какво да ти прощавам, надявам се да не се сърдиш за "про?ан" и другите обиди. Аз така си говоря .. Приятна вечер(ден).

P.S. Да смятаме вече и тази тема за приключена ?!?

Няма какво да ти прощавам, надявам се да не се сърдиш за "про?ан" и другите обиди. Аз така си говоря .. Приятна вечер(ден).

P.S. Да смятаме вече и тази тема за приключена ?!?

nqma problemi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...