bio Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 Искам да попитам защо толкова грубо се затварят теми ??? Вярно, че имаше някои фашистки изявления, не ви харесваше какво се пише така ли ??? Ами не четете. Мислих, че тази част от форума е за общи дискусии, поне да бяхте изтрили цялата тема. Значи искам да знам кой тъпак ми затвори темата. Аз не съм глупак, за да я подхващам пак след като не е интересна или е неудобна. Та ще помоля този профан да ми обясни защо постъпи така ??? и да му пожелая един ден някви тъпи бандитчета ( няма значение дали са цигани или българи или турци ) да му спукат гъза от бой и тогава да го питам аз готино ли е. Майтап си правя не пожелавам на никой нищо лошо. Направих си базик. Живи и здрави бъдете всички, само малко по спокойно - кът чи ли много съ впрягате. таке ит изи :> fuck fuck & fuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 oib прибери си крилцата и кацни на земята! Темата е актуална,но там заприлича на зала за културизъм - мускули,лозунги и рецепти! И според мен,мислите трябва да изпреварват думите, а не обратно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 11, 2004 Author Share Posted January 11, 2004 виж прав си, но без да обиждаш това последното е една балонна фраза и ако можеш да ми я разтълкуваш в контекста на .. алабала нали .. ще съм ти адски признателен. Та за тази тема ли се отнася това ... или за предишната дето беше затворена ??? А мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 И за двете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 oib pusni oshte 2-3 takiva temi i pitai zashto pod kartinkata ti pishe 40% Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 oib pusni oshte 2-3 takiva temi i pitai zashto pod kartinkata ti pishe 40% Бе с тия думички и 120% биха му били малко .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 oib pusni oshte 2-3 takiva temi i pitai zashto pod kartinkata ti pishe 40% da we admin si e admin i ima pravo da slaga katinar4e na kvoto si iskat.taka 4e s tqh ne e hubavo da se spori 6toto vinagi ti gori6. suvet kum vsi4ki:traite si i spazvaite pravilata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 20% warn za lichna obida, koeto zabraneno vuv foruma ot pravilata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 11, 2004 Author Share Posted January 11, 2004 Та четох правилата на форума и не разбрах според кое от тях ми беше затворена предишната тема. Ама и не ме интересува :>. Искам още 50% щото имам 2 потребителя просто бях забравил, че имам и bio и така. Обещавам, че повече няма да псувам админите на форума, ще ги уважавам (особено там където най-малко очакват) peace and respect to everyone !!! A като ми дадете още 50% ми изтриите едния от двата потребителя за предпочитане е био-то. P.S. Защо са "правилата", след като вие самите не ги спазвате. "One law for them another one for us" 4-Skins (една велика пънк банда). Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 oib az ti zatvorih temata. izobshto nesum gledal koi q e pusnal i t.n. pri4inata beshe 4e imashe samo 1-2 mneniq koito da si zaslujavaha. beshe pulno samo s gluposti. btr-i i neznam si kvo. pulno s gluposti i prostotiq. ostavashe samo da se close temata. temi se triqt samo v kraen slu4ai i to ne se triqt ami se premestvat v drug forum ta ako ima problemi da moje da se vurnat i da se pokaje zashto sa bili premahnati. sujalqvam ako s tova sum te obidil li4no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 11, 2004 Author Share Posted January 11, 2004 Батко, обичам те !!! Голям праз, че си я затворил, просто можеше да удариш един последен пост в темата ... алабала закрита поради едиквоси и едищоси .. дрън дрън .. и нямаше да го има и този пост. Няма какво да ти прощавам, надявам се да не се сърдиш за "про?ан" и другите обиди. Аз така си говоря .. Приятна вечер(ден). P.S. Да смятаме вече и тази тема за приключена ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Няма какво да ти прощавам, надявам се да не се сърдиш за "про?ан" и другите обиди. Аз така си говоря .. Приятна вечер(ден).P.S. Да смятаме вече и тази тема за приключена ?!? nqma problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Mislq, che temata veche nqma kakvo poveche da obsujda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.