rane Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Ами и аз да се разпиша за фетишите. Така, първо да казвам от сега, хора със слаби нерви или сърца да не четат, най-вероятно няма да ми пуснат поста от погнуса модераторите като го видят ама..... случвало се е много пъти Днешно време всички мои приятелки се бръснат НАВСЯКЪДЕ. А аз си обичкам нормални естествени момичета. Космите под мишниците са там поради причина, и НЕ ТРЯБВА да се бръснат. Други пък имат мустачки, еми голяма работа, мижа кът ги целувам и тва е. Някои имат косми по крачката, еми човештинка е, какво толкоз. И ние си имаме косми, те не реват за тва, нали ?!?!? Айде със здраве, и ако поста види форумски свят, всички момичета които желаят да пишат ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Космите под мишниците са там поради причина, и НЕ ТРЯБВА да се бръснат. всичко друго някак си мога да го преживея но не и това...... единственното нещо което ме отвращава повече от не добре епилирана жена е.......хмм май няма такова нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 29, 2007 Author Share Posted June 29, 2007 Добре де.. защо пак започнахме да съдим другите Как очаквате повече хора да се изкажат в темата при мисълта че веднага ще дойде някой да ги нарежда. Нищо чудно че само кочове се изказват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Да бе,я дайте по-полека,браво за темата,нека и женския пол даде мнение де,момичета не се стеснявайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Сини очи, говорен дефект и сребристи коси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Жени на средна възраст добре запазени Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Хубави мъжки ръце и уханието на чиста кожа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 Някой ден и на потта ще й дойде модата Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 То й е дошло отдавна, ама не го знаете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 just can't resist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 just can't resist nice one ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 е, ако ще си говорим със снимки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Някой ден и на потта ще й дойде модата добре де признавам си,кефи ме но когато е лекичко не чак да ме задушава татуси,обици и дебел,плътен глас Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 стегнати коремчета.не плоски, а стегнати Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 http://www.sexylabia.com/ имам фетиш към подпухнали и добре оформени срамни устни, особено в комбинация с хубаво дупе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Коса... най-вече къса до ушите и боядисана(черна,червена,розова,виолетова) и обици. Edit: ... имамедин познат той така леко гей (емо) си пада тамън върви на фетиша ти може да му дам скайпа ти или ICQ-то се запознаете ... в смисъл ти не си писал жена или мъж препочиташ така че се разбира квото има нали ??? This little bear my care, but i don't give a fuck ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Коса... най-вече къса до ушите и боядисана(черна,червена,розова,виолетова) и обици. ... имамедин познат той така леко гей (емо) си пада тамън върви на фетиша ти може да му дам скайпа ти или ICQ-то се запознаете ... в смисъл ти не си писал жена или мъж препочиташ така че се разбира квото има нали ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 По повод предпоследния фетиш - не ми харесват хич такъв тип прически. Може да се нарече анти-фетиш , ама хубаво е момичето да има по-дълга коса, не като моята. Била тя руса/черна/кестенява/кичуреста. Може да има много готини момичета с къси червени коси , ама важно е първото впечатление. Характера какъвто е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Дълги крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Къси полички, почти неприкриващи атлетичните, женствени бедра и почти прикриващи розовите прашки Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Малки очила с тънки рамки или направо от тея новите - без рамки, средно дълга червена коса(няма значение права или леко чуплива, но в никой случай къдрава), 1-2 бемки по лицето, леко мургав(но съвсем леко) тен, и супер сериозен и строг външен вид.За капак на всичко тва "бизнесдамата"(която ще е идеално, но не задължително да е висока 170-175 със стройна фигура) да е облечена в супер впит черен костюм на тънки бели раенца.... ; ) аууууу само кат си помисля. ; ) Склонен съм същата комбинация и с черна и руса и кестенява коса, ама няма да го има тоя ефект на перверзност като при червената коса... ; ) , а очилата са задължителни за да се подават строгите тъмни очи отдолу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Не че нещо, ама някой случайно да знае какво е това чудо Фетиш? http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%88 90% от постовете бяха за сексуалните фантазии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 ВИСОКИ БОТУШИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Не че нещо, ама някой случайно да знае какво е това чудо Фетиш? http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%88 90% от постовете бяха за сексуалните фантазии... върни се в началото на темата,там е договорено за кво си говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Жоре, you're not alone! Фината миризма на парфюм, леко примесена с уникалната и различна за всяка една жена телесна миризма, да го наречем "личната" миризма - просто полудявам... Също така, личната миризма, примесена с миризмата на балсам за коса, леко носещ се от косата на дадена жена - издивявам. Случвало ми се е в автобуса, когато до мен има някое миньонче и главата му идва точно до носа ми направо да се обърна и врътна настрани, понеже не издържам Всяка една жена, всеки един човек си има собствена миризма. Уникална. Различна в някой нюанс. Не говоря за миризмата на пот, но в миризмата на потта се долавя и този нюанс. Когато една жена открие правилния за нейната миризма парфюм - комбинацията е МАГНИТ. Имам чувството, че в досегашните ми приятелки основния фактор е бил именно миризмата. Да, за феромоните знам, но тях не ги долавям съзнателно, говоря за миризмата, която долавям и осъзнавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.