cyber4o Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 значи проблема се състои в следното ...играя си аз играта 18 wos и след 10-15 минути играта забива ...свалих някои други версии все същия проблем ...както и да е примирих се да играя по 1 пратка и да рестартирам, но вече на 2 пъти както играя играта от компа, от кутията, започва да издава ултра странен звук наподобяващ звука който се получава когато натиснем повече от 2-3 копчета, само че този не спира докато не рестартирам компютъра ...до сега не съм имал подобни проблеми и ще съм благодарен, ако някой знае от какво може да е и какво да направя за да го предотвратя Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 виж си температурите в кутията и на проца!! с какъв процесор си - ако с Интел на 478 и боксов фан май се сещам какъв ти е проблема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. Успехи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.