Jump to content
BulForum.com

Подкрепете таз кампания

Ferante

Recommended Posts

Здравейте, един приятел реши да кандидаства за Конкурс на "Първа Инвестиционна Банка" и да направи нещо за децата в град Якоруда - ако желаете, гласувайте за да го подкрепите. Благодаря ви ;)

http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=796&s=12

Натиснете бутона - Гласувам - долу в дясно

Аман от тези тъпи теми...

"Подкрепете ме за да ида до Дисниленд..."

"Гласувайте за да осъществя мечтата си..."

незнам защо ама изобщо не вярвам на 90% от обявите , най-вероятно всеки които спечели ще си изхарчи парите за някви тъпотии но не и за това което е писал като идея

звучи ми малко като

"подкрепете ме да взема парите за децата пък елате да видите довечера как ще се напия"

може в случая да не е така но все пак......

бъди спокоен не е такъв случая.... човека го познават в цялото градче...

ами който го познава да гласува, мен как ще ме убедиш че той е честен човек след като не го познавам?

и ако не е тайна тоя човек тренира въпросните деца по какво? щото СК не знам аз какво значи.

и от топ 6 темите за които има най-много гласове всичките са ала-бала... най-честно ми звучеше онзи дето искаше да иде на екскурзия до всички европейски столици...

съжалявам ама вече имам "душевни мазоли" към подобен вид просия с желание някой да направи нещо добро "ужким".. и си остава на "ужким" и нищо...

e и кво толкова ще ти стане ако си пуснеш гласа за него нито плащаш нещо нито е изморително пък ако спечели халал да му е голям праз

most wanted, тъй тъй.... е кво толкова ще стане че крадват по малко?! нито плащаш нещо нито ти се изморяваш пък че те крадат - халал да им е голям праз...

...само дето праза май не е за тях, а за теб. И балък не е тоя дето маа баницата, нали знаеш? А който му я дава...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...