N00KiE Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Наведох се да си запаля цигара и не знам клавиатурата ли натиснах някаква странна комбинация от клавиши или нещо стана с машинарията, обаче ми се извъртя на 90 градуса надясно цялата картина. Някой може ли да ме светне как да си го върна в нормално състояние ? Едва ли е от монитора, с рестарт не се оправи, а преди да зареди уиндоус си работи нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 През настройките на видеокартата пробва ли? Някои видеокарти го могат тоя номер, с рестарт естествено няма да се оправи. Влез в настройките на картата и разгледай. Представям си сега как четеш с килнат на една страна монитор - хахаха.... извинявай, просто ми стана весело. Сигурен съм, че е от настройките на виедокартата ти - провери ги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Не вярвам да е от това, с вградено видео на SiS съм, а от опциите няма нищо, което да направи подобна гадория. П.С. Не е килнат монитора, килната ми е кратуната П.С. 2 - Явно е нещо софтуерно, понеже резолюциите, които мога да избирам са от рода на 600x800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Хм... Ако не е от там - идея нямам.... да си инсталирал някакъв софтуер за монитора, за корекция на картината, за финната настройка? Аз съм го правил това в офиса - като ставам от компа за малко и не искам да заключвам скрийнсейвъра - цъкам три клавиша и екрана се обръща огледално - никой не може то ползва... между другото като се замисля - и моята карта е вградена, но е Интел, и все пак - това е нейна функция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Нищо не съм правил, просто си гледах филмче. Ще пробвам с деинсталация на драйвера, пък да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Недей - и да преинсталираш драйвъра няма да стане - ако е софтуер трябва да го намериш кой е... пусни една програма от тези дето ти показват какво се стартира и зарежда със Уиндоус... каквото и да го прави трябва да се стартира заедно с ОС - забележи го кое е и го забрани... после ще го намериш кое е и ще го деинсталираш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Все пак преинсталацията на драйвера помогна Трябваше да се сетя за това преди да пусна темата. Мерси все пак за съветите, можеш да я локнеш темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 роджър, роджър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.