Jump to content
BulForum.com

Извъртя ми се Windows-a

N00KiE

Recommended Posts

Наведох се да си запаля цигара и не знам клавиатурата ли натиснах някаква странна комбинация от клавиши или нещо стана с машинарията, обаче ми се извъртя на 90 градуса надясно цялата картина. Някой може ли да ме светне как да си го върна в нормално състояние ? Едва ли е от монитора, с рестарт не се оправи, а преди да зареди уиндоус си работи нормално.

През настройките на видеокартата пробва ли? Някои видеокарти го могат тоя номер, с рестарт естествено няма да се оправи. Влез в настройките на картата и разгледай.

Представям си сега как четеш с килнат на една страна монитор - хахаха.... извинявай, просто ми стана весело. Сигурен съм, че е от настройките на виедокартата ти - провери ги.

Не вярвам да е от това, с вградено видео на SiS съм, а от опциите няма нищо, което да направи подобна гадория.

П.С.

Не е килнат монитора, килната ми е кратуната :)

П.С. 2 - Явно е нещо софтуерно, понеже резолюциите, които мога да избирам са от рода на 600x800

Хм...

Ако не е от там - идея нямам.... да си инсталирал някакъв софтуер за монитора, за корекция на картината, за финната настройка?

Аз съм го правил това в офиса - като ставам от компа за малко и не искам да заключвам скрийнсейвъра - цъкам три клавиша и екрана се обръща огледално - никой не може то ползва... между другото като се замисля - и моята карта е вградена, но е Интел, и все пак - това е нейна функция...

Нищо не съм правил, просто си гледах филмче. Ще пробвам с деинсталация на драйвера, пък да видим.

Недей - и да преинсталираш драйвъра няма да стане - ако е софтуер трябва да го намериш кой е...

пусни една програма от тези дето ти показват какво се стартира и зарежда със Уиндоус... каквото и да го прави трябва да се стартира заедно с ОС - забележи го кое е и го забрани... после ще го намериш кое е и ще го деинсталираш...

Все пак преинсталацията на драйвера помогна :) Трябваше да се сетя за това преди да пусна темата. Мерси все пак за съветите, можеш да я локнеш темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...