John_Cena Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 ## Release Date: Jun 25, 2007 ## Производител : Electronic Arts ## Сайт на производителя : тук ## Снимки от играта : тук ## Изисквания : # Windows XP # Windows Vista # 1.6 GHz Processor # 256 MB RAM # 5 GB Free Hard Disk Space Required # 8x CD/DVD-Rom Speed # DVD-ROM drive # Graphics Card 32 MB # Graphics Card (Direct X 9.0c Compatible) (Не Потвърдени!) ## Коментар : В новия приключенски екшън от поредицата, всеобщият любимец Хари най-после се завръща в училището за магьосници Хогуърт, за да довърши петата година от обучението си. За негова изненада, почти всички там отричат истината за неприятната му среща със злия Лорд Волдемор. Страхувайки се, че директорът на училището лъже относно предполагаемото завръщане на Волдемор, министърът на магията Корнелиус Фъдж предприема мерки за отбрана на Хогуърт и учениците. За съжаление, поради други вътрешни борби, младите магьосници са неподготвени и всичко зависи от действията на Хари, който тайно учредява малка, но силна духом, армия. Благодарение на него, малцина смелчаци научават как да се противопоставят успешно на врага в предстоящата битка на живот и смърт. * Участвай лично в знаменити моменти от едноименния филм. * Срещни стари и нови приятели. * Намери и вербувай млади членове за Дъмбълдорската армия, без която всичко е загубено. * Научи тонове нови магии и ги използвай срещу коварните нашественици. * Наслади се на феноменалната графика и безпрецедентна свобода на действие. * Впусни се в странични мисии с огромно значение. * Изживей ключови събития от филма, усети тръпката да си в центъра на събитията и всичко да зависи от твоите благородни действия. * Потопи се в атмосферата на най-епичния епизод от поредицата до момента. Играта още не е излязла за PC ,но пише че утре трябва да излезе (25) .Дано да е така.В новата игра по Хари Потър ще има доста по-добра графика от предишните части и по добър замисъл.Дано излезе скоро.Очаквам много от тази игра.Дано да не е било напразно чакането и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 v4era kato izlezna demoto go igrah izglejda obejdava6to ot strana na grafika i physics no lo6oto e 4e kamerata sama se predvijva i nemoje da se nastroi kakto iska igra4-a i nqkoi drugi raboti no kato cqlo e obe6tava6ta eto i link kam demoto DOWNLOAD DEMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Иска ми няква тъпа регистрация.Може ли друг линк? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Някой да даде малко повече инфо за играта.Аз лично се надявам да не е като предишните части където събираш бонбони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Download Link (arenabg) Ето я и играта. После коментирайте , за да знам дали си заслужава да я дърпам... Защото ми се играе нещо по лесно и разтоварващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Еми честно казано ми е тъпичка.Общо взето е обикаляне и научаване на нови магии . Графиката е доста добра но е много тъмна бе мамка му!!!И няма опция за Брайтнес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Абе и аз мога да кажа същото. Не че очаквах нещо кой знае какво, ама за 3 Gb можеха да се постараят повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Някой да е имал като моя проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 1-вата игра от поредицата, в която се събираха бонбоните и картичките много ми хареса. Лесна, приятна за играене и отпускаща. След нея май си бях свалил още някоя от поредицата ама не знам коя Тази вече си я свалих и си я качих ама още не съм я играл. Като ми стане тъпо и скучно и ми писне да чета може да й отделя малко време. chistacha, аз нямах проблем при инсталирането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 Добре бива ли да засича тая игра на следната конфигорация: Amd Athlon 3500+ 2x512 ram (1gb ddr2) Nvidia 6100 128mb Ужас полодял съм.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 1-вата игра от поредицата, в която се събираха бонбоните и картичките много ми хареса. Лесна, приятна за играене и отпускаща. След нея май си бях свалил още някоя от поредицата ама не знам коя Тази вече си я свалих и си я качих ама още не съм я играл. Като ми стане тъпо и скучно и ми писне да чета може да й отделя малко време. chistacha, аз нямах проблем при инсталирането. Според мен първите 3 игри бяха най - добри от поредицата , може и тогава да съм бил на възраст на която да си ми били интересни, но бяха по динамични , а доколкото новата игра та там не можеш дори да скачаш. Да не говорим че единственото интересно е когато имаш някакъв дуел и то на всичкото отгоре магиите , който можеш да използваш са ограничени от тези в целия ти лист. Общо взето най - лошата игра от поредицата досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 хора тази игра е супер здравааа дърпайте якооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
boen_robot Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Изтеглих си играта от http://bt.wrzru.com/details.php?id=8584 но след като я кракнах и всичко, при стартиране монитора ми изписва "Cannot display this video mode, change computer display input to 1280x1024@60Hz". Проблема е, че точно това е резолюцията ми по принцип, а играта няма настройки които да задам. Видеокартата ми е ATI и от Catalyst пробвах да форсирам максимално тази резолюция за да се уверя, че играта няма да я превиши или нещо такова, но пак. По-малки резолюции пък не би трябвало да правят проблеми. Работят си. Някой да е имал подобен проблем? Решение? Друг крак можеби, но от къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.