Jump to content
BulForum.com

Филмите на френски...

Recommended Posts

Според вас каква част от потребителите знаят френски, че има толкова филми на френски език без субтитри. Голям фен съм на Луи Дьо Финес, но ми е гадно да гледам 20 негови филма и само 1 със субтитри. Та значи над 15 GB загубено място. Как мислите вие - тези филми нужни ли са на вече попрепълнения warez?

ima mnogo filmi ka4eni bez subs i posle dobaveni v papkata za tazi cel. kato tolkova iskate namirate angliiski subtitri i prevejdate.

Няма бате. Филмите обикновено са ДВД-та издания на френските канали, а те са супер олигофрено-шовинисти, така че няма english subs. То ако имаше нямаше да мрънкам, направо щях с инглиш субс да карам.

voodooman1: Не мога да се съглася с теб, при положение, че аз лично в близките 5 дена съм качил субтитри за още два от филмите с Луи Дьо Финес - Le Grande Vadrouille и La Soupe Aux Choux

А колкото до това да търсят или не субтитри - d_micev - потърси малко и ти, за да видиш, колко малко хора превеждат френските филми, аз поне ги следя тези неща, защото ме интересуват лично.

Иначе най - голямата колекция от филми на Луи Дьо Финес е тази! Тук се качват всичките субове, които се появят в БГ фрии зоните.

Super nagli ste chesno shto ne pochnete da kachvate maklo puk togava da mrunkate

po taq logika da se delnat pesnite na rammstein shtoto nikoi ne znae nemski ili izobshto filmite bez subs ?!

Поредната тъпа тема...

Между другото аз ще започна да

качвам филми на cantonese и mandarinq

от '70 и '80 години,защото едни от

китайския ресторант обещаха да ме черпят!

Super nagli ste chesno shto ne pochnete da kachvate maklo puk togava da mrunkate

po taq logika da se delnat pesnite na rammstein shtoto nikoi ne znae nemski ili izobshto filmite bez subs ?!

Нали все няма място. Не се заяждам, просто няма English subs за повечето от тези филми на френски.

E ne e suvsem kato da buka ot mqsto, ama tova ne e prechka pred izobretatelniq mi um... :wir

P.S. Filmite sa 25, no vednaga moga da ti osvobodq 25GB, shtom ti se struva tolkova zagubeno mqsto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...