m1nc Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 значи преди когато играех по тежки игри като например Lineage2 започваше да ми мига монитора и трябваше да го изключвам за известно време.. но това от днес започна да става и при леки игри / филми.. та въпросът ми е: Дали това е от видео картата или монитора и дали е съчетано с жегата смисал дали почна да се бугва от по леко натоварване заради жегата? или просто трябва да се сменя видео и монитор.. може ли да е от друго .. мерси предвърително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Как така да ти мига монитер? Ако имаш възможност го пробвай на др машина. Като цяло той не е зависим от тва кво правиш на машината, която е добре да споменеш каква е(и захранването). Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1nc Posted June 23, 2007 Author Share Posted June 23, 2007 Как така да ти мига монитер? Ако имаш възможност го пробвай на др машина. Като цяло той не е зависим от тва кво правиш на машината, която е добре да споменеш каква е(и захранването). ами отворих я да е чиста машината е г/д добра и забелязах че вентилатора на видеото не върти :Д смисал като го натовара повече от към видео смисал тежки игри/филми и т.н почва да ми мига монитора или забива немога разбера Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 ами отворих я да е чиста машината е г/д добра и забелязах че вентилатора на видеото не върти :Д смисал като го натовара повече от към видео смисал тежки игри/филми и т.н почва да ми мига монитора или забива немога разбера ти си си открил проблема смени си вентилаторчето на видеото Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 ами отворих я да е чиста машината е г/д добра и забелязах че вентилатора на видеото не върти :Д смисал като го натовара повече от към видео смисал тежки игри/филми и т.н почва да ми мига монитора или забива немога разбера Добре е, че си го видял !!! Може да ти изгори видеото!!! Смени си вентилатора, както пише в предния пост , но с добър , а не да го сменяш през месец като аз сгреших и да си създаваш работа - смяна след смяна и да даваш пари! Късметлия си че не ти е изгорял !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.