Jump to content
BulForum.com

Nokia 6233 или Nokia 6120 classic

Recommended Posts

Трябва да се зима нов gsm и съм се спряла на тези двата.Разбира се не мога да реша кой точно и затова искам мнения.Тези са най-свястните апарати до 500 лева според мен,а и съм се спряла на тази марка,защото доколкото съм чувала те са най-надежднира ми писна да ми се скапват телефоните.

Освен това исках да попитам дали Nokia имат sms отчети,до сега винаги съм била със Samsung и те имат тази настройка-като изпратиш sms да получаваш съобщение,че другия gsm го е получил.

Ако избора е само между тези 2 апарата - смело взимай 6120 - все пак е 2007г модел с много по добър дисплей и с много повече памет в самия апарат!

Всички модели на NOKIA имат репорти за SMS-те не се притеснявай за това.

п.с. за всеки сучай виж NOKIA 6300 - вярно е че всеки 2-и вече е с такъв но пък е добър и на добра цена. На мен лично много ми допадна и 6500 classic но не знам на каква цена се продава и дали още се продава.

Ако избора е само между тези 2 апарата - смело взимай 6120 - все пак е 2007г модел с много по добър дисплей и с много повече памет в самия апарат!

Всички модели на NOKIA имат репорти за SMS-те не се притеснявай за това.

п.с. за всеки сучай виж NOKIA 6300 - вярно е че всеки 2-и вече е с такъв но пък е добър и на добра цена. На мен лично много ми допадна и 6500 classic но не знам на каква цена се продава и дали още се продава.

Мерси много :smile: Но тези двата имат повече функции от 6300 и 6500 и колкото и да не са кой знае колко значими бих предпочела да имам каквото мога,за тези пари де :rolleyes: Иначе предложените от теб телефони наистина са хубави :thumbs-up:

Мерси за информацията и съвета.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...