agopa Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 здравейте на сички така .... напраа към въпроса искам да си купя твтунер карта за лаптопа (msi vr600) та въпроса ми е трябвали да търся някоаква или всички стават ако мое да ми препоръчате нямоя искам да моа гледам тв и да слу6ам радио ам и гледахедна в технополис имаше и дистанционно чакам предложения) Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 здравейте на сички така .... напраа към въпроса искам да си купя твтунер карта за лаптопа (msi vr600) та въпроса ми е трябвали да търся някоаква или всички стават ако мое да ми препоръчате нямоя искам да моа гледам тв и да слу6ам радио ам и гледахедна в технополис имаше и дистанционно чакам предложения) Доколкото прегледах набързо не видях дали имаш PCMCIA слот и затова ще ти препоръчам да търсиш тунер на USB. дистанционното също не е екстра защото този notebook няма да го гледаш от толкова далеч. мога да ти препоръчам: ТОВА или ТОВА този втория е със много високо качество!! п.с. мога да ти препоръчам също и да обърнеш внимание на правописа!! наложи ми се да прочета 3 пъти какво си написал за да те разбера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agopa Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Доколкото прегледах набързо не видях дали имаш PCMCIA слот и затова ще ти препоръчам да търсиш тунер на USB. дистанционното също не е екстра защото този notebook няма да го гледаш от толкова далеч. мога да ти препоръчам: ТОВА или ТОВА този втория е със много високо качество!! п.с. мога да ти препоръчам също и да обърнеш внимание на правописа!! наложи ми се да прочета 3 пъти какво си написал за да те разбера! PCMCIA слот имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.