Jump to content
BulForum.com

Проблем с р2р клиентите

Recommended Posts

Имам следния проблем:

Свалям да кажем някой филм. Всичко в процеса на сваляне си тече нормално. Карам го тъка до края и после започвам да го сийдвам. Опитвам се да го отворя с каквато и да била програма, но не става. Просто гърми с "BS Player has encouted a problem and needs to close". Същото става и като му броузна директорията с Explorer. Това се получава не само при филмите и съм забелязал, че става на случаен принцип- 50/50 дали ще тръгне или не.

Пробвах да затворя процеса на FlashGet/BitComet след като свърша с даунлоуда. Пробвах да рестартирам компютъра след като свърши даунлоуда. Пробвах да изчистя реджистрито. Пробвах да сменя версията на клиента.

След всичко това- пак същия пробле. Моля за помощ и пращам усмивки по радиото. Мерси предварително.

Codecs !?

Codecs602

k-lite

ne sam mnogo vyrl, no dokolkoto vijdam mai natam ti kloni porblema.

Nedei sq da po4va6 da ka4va6 si4ko 6to nameri6 , da ne gi omaje6 mnogo qko , izka4ai nqkoi po kompetenten ot men da dade mnenie i veroqtno link kym nqkoi hubavi codeci.

Codecs !?

Codecs602

k-lite

ne sam mnogo vyrl, no dokolkoto vijdam mai natam ti kloni porblema.

Nedei sq da po4va6 da ka4va6 si4ko 6to nameri6 , da ne gi omaje6 mnogo qko , izka4ai nqkoi po kompetenten ot men da dade mnenie i veroqtno link kym nqkoi hubavi codeci.

Кодеци си имам. Не е там проблема. Пак казвам че това се случва като броузна директорията в която са файловете. Дал съм като пример филм, това става и с всички свалени файлове, независимо от кой тракер.

:wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...