Raging Fire Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Имам следния проблем: Свалям да кажем някой филм. Всичко в процеса на сваляне си тече нормално. Карам го тъка до края и после започвам да го сийдвам. Опитвам се да го отворя с каквато и да била програма, но не става. Просто гърми с "BS Player has encouted a problem and needs to close". Същото става и като му броузна директорията с Explorer. Това се получава не само при филмите и съм забелязал, че става на случаен принцип- 50/50 дали ще тръгне или не. Пробвах да затворя процеса на FlashGet/BitComet след като свърша с даунлоуда. Пробвах да рестартирам компютъра след като свърши даунлоуда. Пробвах да изчистя реджистрито. Пробвах да сменя версията на клиента. След всичко това- пак същия пробле. Моля за помощ и пращам усмивки по радиото. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Codecs !? Codecs602 k-lite ne sam mnogo vyrl, no dokolkoto vijdam mai natam ti kloni porblema. Nedei sq da po4va6 da ka4va6 si4ko 6to nameri6 , da ne gi omaje6 mnogo qko , izka4ai nqkoi po kompetenten ot men da dade mnenie i veroqtno link kym nqkoi hubavi codeci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Codecs !?Codecs602 k-lite ne sam mnogo vyrl, no dokolkoto vijdam mai natam ti kloni porblema. Nedei sq da po4va6 da ka4va6 si4ko 6to nameri6 , da ne gi omaje6 mnogo qko , izka4ai nqkoi po kompetenten ot men da dade mnenie i veroqtno link kym nqkoi hubavi codeci. Кодеци си имам. Не е там проблема. Пак казвам че това се случва като броузна директорията в която са файловете. Дал съм като пример филм, това става и с всички свалени файлове, независимо от кой тракер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.