Jump to content
BulForum.com

Тьрся си работа (на 15год. сам)

Recommended Posts

Човек не искам да те обиждам , но прекалено си малък за тази работа . По добре отиди на някоя автомивка . Работата е по лека за възраста ти . Заплащането ще е по малко , но пак ще си струва .

Да не , но е по лека работата . Най много да носи кофа с вода или да бута колата от точка до точка . НА строеж ще го пръснат от бачкане ... Баща ми прави водопровода на строежите и като ходя да му помагам и гледам как мъчат общаците . кърти това с хилти , мъкни тези тухли , земи тези кофи с цимент ... На автомивката мисля , че ще е по лека работата . Поне така си мисля де . Не знам вече . Да се информира малко . Ако чака от тука да ми пишат няма да стане според мене .

Аз го написах това общ работник като имах предвит че ще помагам в някои склад!! Ако някои знае за някоя автомивка кадето тарсят хора да казва!!

kle4ka said:
Аз го написах това общ работник като имах предвит че ще помагам в някои склад!! Ако някои знае за някоя автомивка кадето тарсят хора да казва!!

Общ работник не означава да работиш в склад. ; )

А иначе ако питаш мен си малък за каквато и да е работа все още.Да не говорим за по-тежки като общ работник и хамалин(склададжия).Най много ако цепиш много от ПЦ да се хванеш в някоя интернет зала да бачкаш. ; ) Съжалявам, че не пиша по темата но просто искам да дам съвет щото и аз на 15 год се хванах мн тежка работа да бачкам и не станаха раотите, спрях и следващото лято на 16/17 почнах. ; )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...