SouLReAVeR Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Та значи имам горепосочената аудио карта(за инфо тук http://creative.com/products/product.asp?c...4257&nav=0) и озвучаване с конфигурация 5.1. Картата има 4 изхода(син,зелен,черен и розов), докато колоните 3 жака.. Въпроса ми е знае ли някои как точно трябжа да се свържат колоните към картата. така че да си ми работят всичките? И какви насройки трябва да се направят от опциите на Аудиджито ? Защото вчера гледах 1 филм и през по-голямата част предната централна само бучеше...не е от колоната(знам, защото на почти всички други приложения си работи перфектно), но така и не мога да разбера от какво е(освен може би леки съмнения за драйвърите...) ... Надявам се някой да има представа... Лек ден и вс добро \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
endy Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 на ква ОС тва го пускаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Windows XP SP2... Странното е че се губи само на филми централната предна (т.е. почва да бучи де), докат за музика и игри е късачка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Ам само да питам тия филми дето ги гледаш имат ли 5.1 звук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 Шрек 3 .. поне МВ 2 плейъра ми отчита, че има 5.1 канално озвучение този филм... може би трябва да пробвам с няколко различни плейъри... знам ли ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.