George_131 Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 tedy napravih go sas stariq driver, no vse pak blagodarq za syvetite. 10X oshte vednaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Някой може ли да помогне. С Ati radeon 9000 mobility съм и ми ги няма менютата с логото на ati. Тоест в control->panel->display->settings->advanced, ми ги няма бутончетата с логото на ati. Нали трябва да има display , за да си настроя tv-out ама ми го няма. Някой да има идея как се оправя това? Мерси предвърително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Някой може ли да помогне. С Ati radeon 9000 mobility съм и ми ги няма менютата с логото на ati. Тоест в control->panel->display->settings->advanced, ми ги няма бутончетата с логото на ati. Нали трябва да има display , за да си настроя tv-out ама ми го няма. Някой да има идея как се оправя това? Мерси предвърително! <{POST_SNAPBACK}> По принцип става така, когато се преинсталира Win-а и той си подкара видеото с неговите драйвери, а не с тези на ATI. Виж дали имаш изобщо инсталирани (отделно) ATI драйвери. Драйвери може да си дръпнеш оттук: цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.