Sirocco Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Ще си купувам тунер до 60лв. (от най-евтините)! Разглеждайки сайтовете на бг PC магазини се натакнах на четери. ASUS My Cinema-P7131 PixelView FM Remote Gigabyte GT-PTV-AF /TV TUNER/PAL/RC и този на който сам се спрял: Chronos Video Shuttle Stereo VS-II-S/FM Capture/FM/TV Card Картата ми трябва главно за capture на видео от аналогова камера, е и за tv, но главно за първото, a Chronosa ми направи най-добро впечатления. Ако някой който има от изброените тунери или друг на подона цена, ще сам благодарен ако може да сподели мнението си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Взимай Асус-а. Точно Chronos ползвах преди, но асусчето се държи доста по-кадърно от него. Изискванията обаче от към хардуер мисля, че бяха по-големи. На Хронос проблема му е в драйверите, много се мажат и е голям зор докато ги оправиш, пък и като качество на сигнала си е по-нисък клас от асуса. Така че... аз съм с двете ръце горе за ASUS My Cinema-P7131 Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Аз съм за GigaByte-a един френд е с такъв, преди беше с PixelView но от този е доста по-доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.