bl8 Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Здравейте, вчера обикалях Технополис, Техномаркет и Зора да търся телевизор. Идеята ми беше за стандартен телевизор (не LCD) между 21 и 29 инча. Навсякъде обаче ударих на камък. Или 21, или 29 - средно положение няма. Имате ли идеи къде в Пловдив може да се намери такъв телевизор, защото с тези магазини ми се изчерпаха идеите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Здравейте, вчера обикалях Технополис, Техномаркет и Зора да търся телевизор. Идеята ми беше за стандартен телевизор (не LCD) между 21 и 29 инча. Навсякъде обаче ударих на камък. Или 21, или 29 - средно положение няма. Имате ли идеи къде в Пловдив може да се намери такъв телевизор, защото с тези магазини ми се изчерпаха идеите. По принцип стандартът от 21" минава веднага на следващата големина от 29" и междинните големини се срещат доста рядко (подобно на 18" при мониторите). Щом си ходил в Техномаркета, явно си отишъл в този до Метро, а иначе в другия им магазин на 4-ти километър би трябвало да има един 25" модел, също и един 28" (ако може да им се вярва на онлайн информацията): SAMSUNG CW-25M064NR (25") - 399 лв. THOMSON 28DP182 (28") - 259 лв. Има още 3 други модела, но се намират само в Техномаркет Бургас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 По принцип стандартът от 21" минава веднага на следващата големина от 29" и междинните големини се срещат доста рядко (подобно на 18" при мониторите). Щом си ходил в Техномаркета, явно си отишъл в този до Метро, а иначе в другия им магазин на 4-ти километър би трябвало да има един 25" модел, също и един 28" (ако може да им се вярва на онлайн информацията):SAMSUNG CW-25M064NR (25") - 399 лв. THOMSON 28DP182 (28") - 259 лв. Има още 3 други модела, но се намират само в Техномаркет Бургас. След 21" стандарта е 25" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 След 21" стандарта е 25" Не ми третирай правописната грешка (стандарт-стандарти) като незнание по темата, иначе ще взема да сметна изказването ти за "дървено" философстване. Ясно е, че като съм дал линк с 25" модел, значи има и такъв стандарт. Обяснението беше, че междинните модели между 21" и 29" не са много популярни и предлагането им на пазара е доста оскъдно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 аз пък търся нещо, което да е 20" или 21", да е стерео и да не е една от следните марки - neo, elite, voltel, beko. за сега разглеждам само по сайтовете на големите вериги за електротехника ... в техномаркет си харесах LG RE-21FA7, но е чак в бургас а, да - и да е около 200 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 На търговията на Брезовско има доста телевизори. Не съм обърнал внимание за размера на екрана, но нищо не ти пречи да провериш и там. По принцип там електрониката е с 50-60 лева по евтина от големите магазини, а и ти правят допълнителна отстъпка при плащане в брой. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 От германия са най-евтини.Ако има някой да ти докара един телевизор от та6те спестиш пове4е от 60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.