Jump to content
BulForum.com

Телевизори между 21" и 29"

Recommended Posts

Здравейте,

вчера обикалях Технополис, Техномаркет и Зора да търся телевизор. Идеята ми беше за стандартен телевизор (не LCD) между 21 и 29 инча. Навсякъде обаче ударих на камък. Или 21, или 29 - средно положение няма. Имате ли идеи къде в Пловдив може да се намери такъв телевизор, защото с тези магазини ми се изчерпаха идеите.

Здравейте,

вчера обикалях Технополис, Техномаркет и Зора да търся телевизор. Идеята ми беше за стандартен телевизор (не LCD) между 21 и 29 инча. Навсякъде обаче ударих на камък. Или 21, или 29 - средно положение няма. Имате ли идеи къде в Пловдив може да се намери такъв телевизор, защото с тези магазини ми се изчерпаха идеите.

По принцип стандартът от 21" минава веднага на следващата големина от 29" и междинните големини се срещат доста рядко (подобно на 18" при мониторите). Щом си ходил в Техномаркета, явно си отишъл в този до Метро, а иначе в другия им магазин на 4-ти километър би трябвало да има един 25" модел, също и един 28" (ако може да им се вярва на онлайн информацията):

SAMSUNG CW-25M064NR (25") - 399 лв.

THOMSON 28DP182 (28") - 259 лв.

Има още 3 други модела, но се намират само в Техномаркет Бургас.

По принцип стандартът от 21" минава веднага на следващата големина от 29" и междинните големини се срещат доста рядко (подобно на 18" при мониторите). Щом си ходил в Техномаркета, явно си отишъл в този до Метро, а иначе в другия им магазин на 4-ти километър би трябвало да има един 25" модел, също и един 28" (ако може да им се вярва на онлайн информацията):

SAMSUNG CW-25M064NR (25") - 399 лв.

THOMSON 28DP182 (28") - 259 лв.

Има още 3 други модела, но се намират само в Техномаркет Бургас.

След 21" стандарта е 25" :P :)

След 21" стандарта е 25" :P :)

Не ми третирай правописната грешка (стандарт-стандарти) като незнание по темата, иначе ще взема да сметна изказването ти за "дървено" философстване. :P

Ясно е, че като съм дал линк с 25" модел, значи има и такъв стандарт.

Обяснението беше, че междинните модели между 21" и 29" не са много популярни и предлагането им на пазара е доста оскъдно.

• 3 months later...

аз пък търся нещо, което да е 20" или 21", да е стерео и да не е една от следните марки - neo, elite, voltel, beko.

за сега разглеждам само по сайтовете на големите вериги за електротехника ... в техномаркет си харесах LG RE-21FA7, но е чак в бургас :(

а, да - и да е около 200 лв :P

На търговията на Брезовско има доста телевизори. Не съм обърнал внимание за размера на екрана, но нищо не ти пречи да провериш и там. По принцип там електрониката е с 50-60 лева по евтина от големите магазини, а и ти правят допълнителна отстъпка при плащане в брой. Успех.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...