WriteR4e Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 След като преинсталирах windows преди 4-5 дена, се появи един много неприятен и досаден проблем. След като изключа компютъра и го включа след време, ми се налага да нагласям всичко наново. Например, езика на писане в различните програми, подразбирането на браузър, също така и uTorrent всеки път трябва да го нагласям да ми отваря .torrent файловете с него, а не с flashget например. Дори не ми запомня и паролите понякога. Също така времето, на което монитора трябва да се изключи не седи както аз съм го нагласил. Изобщо нищо не помни вече... та как да се оправя това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Не дърпай щепсъла за да го изключиш ами използвай менюто Start >>> Shut Down Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 Не дърпай щепсъла за да го изключиш ами използвай менюто Start >>> Shut Down Представи си използвам го... ЕДИТ: Никой ли няма идея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.