Movies Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Защо ми променяте торентите (имената) . Какво значение има като съм написал [DVDRip] дали ще бъде neptune , aXXo , XviD , DIVX , DiAMON , и разни др глупости. DVD-ти си е ДВД Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Има значение-защото всяка release група си е изградила определено име сред scene общността и за някои хора това в показател дали да свалят определен торент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Movies не ми дреме дали си от София, село Шипочене Самоковско или от Лондон - Форумът си има Правила, тракерът също, ако не знаеш къде са - ще ти ги кажа, но още една тема от този сорт с някакви тъпи заглавия да пуснеш и ще те пратя преждевременно на море, пък ти там си пиши и говори каквото искаш. Научи се да се изразяваш като хората и престани с глупавите си теми да занимаваш всичките потребители тук. Не си първият нито последният с глупави заглавия и с желание за спам, просто сега е времето да се коригираш. А да и да ти кажа само... 3. Отправянето на заплахи (вкл. и чрез системата за лични съобщения) е недопустимо. Това ти го пускам, за да не стават недоразумения и още нещо това че съм комплексар и фашист съм ги чувал, ако ще ме трогваш, направиго със софийският си финес пък и може нещо ново да ми драснеш, което не съм чувал. С пожелания за приятно четене на Правилата... остани със здраве. Успехи! P.S. А да забравих - темата ти е затворена, защото си нарушил ето тази точка: 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.