Jump to content
BulForum.com

вапрос ?

app

Recommended Posts

трябва ми няква програма за правене на клипчета като тея в vbox7.com по точно тея клипове дето се предсавят ? :( obarkal sam zaglavie ot barzinata ne ot drugo ; }

9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.

Имам странното чувство, че на последък никой не иска да чете правилата и всички новобранци във форума са се втурнали да разпръскват теми със странни заглавия като едни овце, когато са ги завели да наторяват дадена нива.

Сега ще Ви разкажа за това - когато се прибере реколтата и тъй като Вие сте един добър стопанин на земята си знаете, че като се грижете за почвата и тя ще Ви се отблагодари. Та свързвате се Вие с местния чобанин и го пазарите овцете на селото (дано селото е голямо) да пладнят за няколко дена на Вашата нива. Обикаля си той със стоката, тя си пасе, но вечер спи на Вашата нива и твори тор - просто неуписуемо нещо става, а пък на следващата година какво чудо ще е с реколтата - направо не ми се мисли, завиждам Ви.

Та новите потребители се регват, натискат бутончето NEW TOPIC и все едно са яли много череши и джанки, а след това са пили и много студена вода та ги е пресякло милите. Надупват пръсчета и започват ми ти едно рядко торене на този форум. Няма заглавие, няма нищо - като първия хамалин от Сточна гара "awe pomognete weeeeeeeeeee" или "shtooooo ne svalqm ot saita we kalafi" и много, много други подобни - за по малко от 24 часа съм затворил 3 такива темички, които с нищо не подсказват дори в заглавието за какво иде реч и каква е драмата на въпросният потребител, с която нежният му тийнейджърски живот се е сблъскал.

Да този път наистина арогантността ми минава всякакви граници и съм отгоре на това и доста нагъл и груб с примерите. Възможно е, но то с добро явно и не става. То хиляда реда да се изпишат никой няма да обърне внимание на двете теми, с които всеки един трябва да се запознае:

Тема 1

и

Тема 2

Добро утро на всички, аз продължавам с кафенцето, че от 8:20 до сега не мога да се справя с една чашка дори. Пожелавам Ви леки и спокойни почивни дни.

Благодаря за вниманието, останете със здраве!

P.S. app (апликейшън може би) нищо лично към теб дете, но ако си прочетеш Правилата на Форума ще е по-добре за теб, а и за останалите, които са тук от доста години и са доволни от реда, който имаме. Сполай ти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...