Jump to content
BulForum.com

Проблем с GF 7300 GT

Recommended Posts

Купих си GF 7300 GT 256МВ AGP , като включа към ТВ-то имам кристална картина,но е черно-бяла.Пробвах всякакви настройки от картата,но никакъв ефект. Използвам S изхода за сигнал.Преди бях с GF FX 5200 и с нея няма никакви проблеми.Моля за помощ!

А настройките на тв-то барал ли си, и то трябва да се настрои. Има си тема между др за тая цел. Пинната при това...

Влизаш в Control Panel-а, цъкаш на Display, отиваш на подменю Settings->Advanced, излиза нов прозорец на който цъкаш на отметката Geforce 7300(тук са ти настройките на видеото).

Избираш от лявото меню nView Display Settings, тук трябва да си настроил монитора и ТВ-то да са в режим Dualview, след това маркирай с курсора на мишката ТВ-то и избери от добния бутон Device Setting->Select TV Format->Advanced... От излязлия прозорец настройките трябва да са ти, в горното прозорче B/PAL, а в долния прозорец Composite Video-Out.

Пия Загорка да знаеш :P :D

Влизаш в Control Panel-а, цъкаш на Display, отиваш на подменю Settings->Advanced, излиза нов прозорец на който цъкаш на отметката Geforce 7300(тук са ти настройките на видеото).

Избираш от лявото меню nView Display Settings, тук трябва да си настроил монитора и ТВ-то да са в режим Dualview, след това маркирай с курсора на мишката ТВ-то и избери от добния бутон Device Setting->Select TV Format->Advanced... От излязлия прозорец настройките трябва да са ти, в горното прозорче B/PAL, а в долния прозорец Composite Video-Out.

Пия Загорка да знаеш :P :D

това отдавна съм го направил.ама не става.Така настройвах предната карта.Доколкото се поровичках в нета ,разбрах,че май трябва да свържа два от изходите на кабела с кондензатор,за да дава цветно.

А пробва ли с преинсталация на драйвъра, все пак скачаш от 5200 на 7300... Пробвай с преинсталация на драйвъра, защото и да ти пише, че е на PAL е напълно възможно да си седи на NTSC.

А пробва ли с преинсталация на драйвъра, все пак скачаш от 5200 на 7300... Пробвай с преинсталация на драйвъра, защото и да ти пише, че е на PAL е напълно възможно да си седи на NTSC.

естествено,че съм с драйвери за 7300-последните от nVidia,но и при настройка на сигнала не става.Пробвах с BPAL,само PAL и почти всички други ,но не става.

ами значи си сбъркал интерейсите - пъхаш стандартен с-видео кабел (4 пина) в такъв който подържа ХД тв-аут (7 дупки), така можеш да изгориш чипа за тв-аута и проблема не се покрива от никоя гаранция ;) . в комплекта требе да има преходник с-видео->компонент и/или композит и/или стандартен с-видео.

ами значи си сбъркал интерейсите - пъхаш стандартен с-видео кабел (4 пина) в такъв който подържа ХД тв-аут (7 дупки), така можеш да изгориш чипа за тв-аута и проблема не се покрива от никоя гаранция ;) . в комплекта требе да има преходник с-видео->компонент и/или композит и/или стандартен с-видео.

и такъв преходник имам и съм с него,но не става!

Ако има възможност пробвай на др тв. Аз старата ми ге форска по никъв начин не супях да я подкрам на едно Сони цветно.

Един познат имаше същият проблем, проблема беше в накрайника който си върви със картата за ТВ-аута.Пробвай със друг кабел от някой познат

и аз имах такъв проблем значи трябваше да влезна в настройките на видео картата и там имаше едно мисля че трябваше да се направи на ПАЛ ама праобвай да сложеш драйвери за по стара видеокарта може и така да с оправи ;)

Благодаря на всички!!! Оправих проблема-пробвах 3 други кабела,но не ставаше,но на 4-я стана! Явно каква е била причината! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...