Jump to content
BulForum.com

НетГруп ООД

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Хм... и аз имам прекъсвания , но съм от Каршиака ... Някой да знае нещо по въпроса ?

Защо не ми отваря сайта. Искам да погледа къде имат офиси, за да отида и да направя заявка.

Някой може ли да каже адреси и телефони...

И да попитам дали има някой от Изгрев, за да изкаже мнение за нета, аз даже незнам дали имат покритие...н3 нямат, куулбокса също, само те ми останаха :(

И да попитам дали има някой от Изгрев, за да изкаже мнение за нета, аз даже незнам дали имат покритие...н3 нямат, куулбокса също, само те ми останаха :(

Langame имат но мисля че не е през NetGroup... виж телефоните за контакти от www.filibe.net

Един приятел няма нет. Каза, че на никой телефон никой не отговаря. Има ли ГСМ или нещо такова или просто трябва да чака до утре.....

Един приятел няма нет. Каза, че на никой телефон никой не отговаря. Има ли ГСМ или нещо такова или просто трябва да чака до утре.....

За съжаление и аз не знам да има денонощна поддръжка. Явно ще чака до утре.

Интересно, но тази година засега няма проблеми при мен с бурите, които се разразяват от месец насам..

Одеве още при първата гръмотевица, нета прекъсна и чак след 3 часа го възстановиха. Звъня на всички телефони няма никой. До гранда съм и напоследък зачестиха прекъсванията, ако продължават в същия дух май ще дам шанс на куулбокса

Аз също съм до Гранд, т.е. на Богомил, прекъсване нямаше. Мисля че за няколко минути само нямаше връзка.

Вчера от 17:45 като гръмна, спря и нямаше до 19:25 някъде, на Богомил, зад Евмолпия. Днес след 3-4 следобяд ми прекъсваше, запушваше за по 15-20 секунди, до преди малко нацяло беше спрял за 30-40 минути.

Е тва не мога да го разбера! Точно на същото място съм и аз. Блока ми е между данъчното и училището. Такива спирания не съм имал... Много странна работа.

Е тва не мога да го разбера! Точно на същото място съм и аз. Блока ми е между данъчното и училището. Такива спирания не съм имал... Много странна работа.

От другата страна на улицата съм, на 79.134.180.xxx. Може при мен да тече по друг кабел, пък и не съм сигурен къде се губи по трасето. Във всеки случай от тази страна на улицата, у съседи, вързани малко по-отстрани, беше същата работа. Просто не можеш да се вържеш да си вземеш IP-то, нито на статично, нито на DHCP. Не е често това, но определено преди, ако изобщо е ставало, е било много по-рядко.

Вие си спорите и дискутирате, но момичето в Тракия е супер. Къса поличка точно да покрие малкото дупе и деколте, което да ти напълни очите. Почти се почувствах мръснишки като и дадох пари :д

Вие си спорите и дискутирате, но момичето в Тракия е супер. Къса поличка точно да покрие малкото дупе и деколте, което да ти напълни очите. Почти се почувствах мръснишки като и дадох пари :д

Интересно какво ще си помисли ако ѝ дадеш повече пари отколкото е таксата за нета, без да искаш ресто :bgrin:

Яяяя....къде това, че тъкмо ще излизам с колата...как съм го пропуснал...трябва по-често да влизам в тази тема. :bgrin:

• 1 month later...

Вярно ли е, че си закривали офиса в Панаира? Във форума им е писано, но няма подробности. До Тракия ли специално трябва да им се разкарвам? :sick

..

Може да се плаща и в офиса на Лангейм на Костаки Пеев №5, и по електронен път. Лошото е че нито един от

тези начини не ми е удобен. Този път насила ме подбутват да сменям доставчика - доволен съм от услугата но тези

неуредици ще я направят неизползваема за мен

Може да се плаща и в офиса на Лангейм на Костаки Пеев №5, и по електронен път. Лошото е че нито един от

тези начини не ми е удобен. Този път насила ме подбутват да сменям доставчика - доволен съм от услугата но тези

неуредици ще я направят неизползваема за мен

Електронно така и не направиха. Само чрез банков превод, при който да отиват още няколко лв...

Онзи в Тракия на какъв адрес беше точно, че и този на Костаки е в &(%&$&(#

• 2 weeks later...

Телефоните в панаира вече не актуални за абонатите на НетГруп в Кършака.За повреди и оплаквания звънете на 993534

• 2 weeks later...
Къде да си платя нетЯ в район Север?
В 5-та палата на Панаира, на втория етаж.

В панаира вече ги няма. Или в офиса им в Тракия, или на "Костаки Пеев" №5 до ПУ, в офиса на

АнгелСофт.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...