Jump to content
BulForum.com

НетГруп ООД

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Питах понеже в някой квартали няма нетгруп ами са други фирми.Звънкай смело на нетгруп :) поне откакто минах на тях съм доволен.

На който и да звънеш,или ще те земат те или ще те препратят на друга 'подфирма' ако може така да ги нарека >< Просто Пловдив са го разделили 3 фирми мисля и никъде няма 2 фирми на 1 място доколкото знам.

449884709.png

На мен все такива слаби скорости ми вади не знам защо, ама пък съм си доволен от нетя, нямам проблеми с отваряне на всякакви страници, свалям от замунда с 3мб/с. Просто се чудя дали скоростите не могат да станат още по-високи, ако се обадя да мрънкам на поддръжката

Ето го след малко, явно не може да се разчита на тоя сайт449886039.png

449887510.png

Тва ако беше истина нямаше начин да седа на тоя провайдър

449918980.png

449919601.png

449920249.png

Отдавна не бях правил тестове... То за 20 лв щом е толкова, 35 нз колко трябва да е :blink:

Slay има 3 вероятности за скоростите ти :

-загуби на пакети

-несъвместим браузер

-бъгав флаш плейър/слаб комп

Еми браузъра ми е мозила, ИЕ дава малко по-високи резултати, инсталирал съм последна версия на флаш плейър, а компа си ми е селерон 3.06 на 1 гб рам, така че не виждам какво друго освен загуба на пакети, но пак казвам, че си свалям с доволна скорост и страниците си ми се отварят без забавяне. Само спийдтеста казва друго в сравнение с тестовете на вас всички останали

mozila - 449978256.png

IE - 449978728.png

... То за 20 лв щом е толкова, 35 нз колко трябва да е :blink:
448643759.png 448644214.png

35 левчета. :) Нз тези тестове колко съответстват на истината ама 1-2 приятели са на 20-ка и свалят с 3МБ-3.5МБ (и в предишни постове колеги също са казвали такова нещо за 20-ката) , а аз с голямата свалям с 9МБ (конкретно за замундата говоря)

Тези с 20-ка, с колко сваляте за да видим кое какво как защо :) ... ?

Баси, аз ли съм с най-ниските скорости като за 20 лв :wacko:

450134319.png

:bgrin:

Иначе в зависимост от момента от време, постигам и до 4.5MB/s от торенти. Друг път 3.5, но под 3 не съм засичал да съм падал. Торенти не свалям хич често иначе.

coolboxa са ни локални явно, затова и двата теста за София/Пловдив не показват реално, иначе си държи по 1/3 МБ външен/бг

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...