OutSider Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 В кой квартал си че и това има значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 В кой квартал си че и това има значение Кършияка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Питах понеже в някой квартали няма нетгруп ами са други фирми.Звънкай смело на нетгруп поне откакто минах на тях съм доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 На който и да звънеш,или ще те земат те или ще те препратят на друга 'подфирма' ако може така да ги нарека >< Просто Пловдив са го разделили 3 фирми мисля и никъде няма 2 фирми на 1 място доколкото знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 За добро или за лошо, от днес се включвам във вашата група. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 хех, те станали скоростите по-високи от софийските Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 За добро или за лошо, от днес се включвам във вашата група. Тарифа 35? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Тарифа 35? По-скоро ми прилича на 20- левова . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 20 лева тарифа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 20 лева тарифа! Невъзможмо! Яко Photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Не е пфотосшоп а оптика !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Невъзможмо! Яко Photoshop. После е хакнал speedtest.net и си е вкарал фотошопа а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Не е пфотосшоп а оптика !!! От кога НетГруп предлагат нет чрез оптика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 От кога НетГруп предлагат нет чрез оптика? И то за 20лв... тоя е нещо с връзки Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 А при мен пък ъплоада все по-голям от даунлоада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Тарифа 35? По-скоро ми прилича на 20- левова . 35 левчета е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 На мен все такива слаби скорости ми вади не знам защо, ама пък съм си доволен от нетя, нямам проблеми с отваряне на всякакви страници, свалям от замунда с 3мб/с. Просто се чудя дали скоростите не могат да станат още по-високи, ако се обадя да мрънкам на поддръжката Ето го след малко, явно не може да се разчита на тоя сайт Тва ако беше истина нямаше начин да седа на тоя провайдър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Отдавна не бях правил тестове... То за 20 лв щом е толкова, 35 нз колко трябва да е Slay има 3 вероятности за скоростите ти : -загуби на пакети -несъвместим браузер -бъгав флаш плейър/слаб комп Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Еми браузъра ми е мозила, ИЕ дава малко по-високи резултати, инсталирал съм последна версия на флаш плейър, а компа си ми е селерон 3.06 на 1 гб рам, така че не виждам какво друго освен загуба на пакети, но пак казвам, че си свалям с доволна скорост и страниците си ми се отварят без забавяне. Само спийдтеста казва друго в сравнение с тестовете на вас всички останали mozila - IE - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Каква ти е печката??Може да е от нея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 ... То за 20 лв щом е толкова, 35 нз колко трябва да е 35 левчета. Нз тези тестове колко съответстват на истината ама 1-2 приятели са на 20-ка и свалят с 3МБ-3.5МБ (и в предишни постове колеги също са казвали такова нещо за 20-ката) , а аз с голямата свалям с 9МБ (конкретно за замундата говоря) Тези с 20-ка, с колко сваляте за да видим кое какво как защо ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Странно...и аз не бях правил тестове напоследък (20 лв.): Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Баси, аз ли съм с най-ниските скорости като за 20 лв Иначе в зависимост от момента от време, постигам и до 4.5MB/s от торенти. Друг път 3.5, но под 3 не съм засичал да съм падал. Торенти не свалям хич често иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 coolboxa са ни локални явно, затова и двата теста за София/Пловдив не показват реално, иначе си държи по 1/3 МБ външен/бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Извинявайте ако въпросът ми е малко тъп, ама .... някой знае ли, дали и в Тракия Net Group разпространяват интернет от Angelsoft ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.