avokado6 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Какви са тези скорости на Спектрум нет дето си сложил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Някой знае ли в колко отварят офисите за плащане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Искам да похваля НетГруп в последната година съм няма почти никакви прекъсвания и повреди.Скоростите са си супер доволни дърпам си с 4мб(20лв тарифата) и просто нямат равни в моя квартал -захарна фабрика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 аз имам такъв в офиса ми в крумово и през уай-фи-то дърпам с 2.5Мб/с и плащам 20лв . в началото имах доста проблеми постоянно прекъсваше но вече над 6-7 месеца не е мръднал нета никви забележки а автоматичното включване за 24 часа ако си забравил да платиш е голяма идея , поклон пред тоя който я е измислил Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 аз имам такъв в офиса ми в крумово и през уай-фи-то дърпам с 2.5Мб/с и плащам 20лв . в началото имах доста проблеми постоянно прекъсваше но вече над 6-7 месеца не е мръднал нета никви забележки а автоматичното включване за 24 часа ако си забравил да платиш е голяма идея , поклон пред тоя който я е измислил Ако държиш мога да ти кажа кой е и да го почерпиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 ШЪТ, Ники! Визио са номер едно! Хахахаха А ние спряхме да пишем, защото нета е толкова добър и стабилен, че няма какво да се коментира вече... Виж, чак и Васко го е огряло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 В последно време като че ли по-високи резултати на теста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Някой знае ли дали Нетгруп имат SMTP сървър и ако да, как е адресът?Звъннах в офиса, ама една девойка не ме разбра какво я питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Имат SMTP, ама трябва да звъннеш в офиса да ти направят регистрацийка и т.н и ще ти го кажат. Цялата работа се нарича създаване на E-Mail адрес /това за пред девойката/ Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Търся си нет доставчик и прегледах последните 4-5-6 страници, събрах инфо от този от онзи и днес се замъкнах до офисчето им в Панаира. Нз къде се получава разликата ама там ми дадоха подобие на брошура със следните характеристики => Икономична - До 12 Mbps - 20.00 лв. Универсална - До 48 Mbps - 35.00 лв. После отидох до Ейнджълсофт до ПУ-то и се правя на ударен и пак разпитах, там ми казаха, че нямат брошурки и че мога да видя услугите на адрес filibe.net, а там пише => Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Ами не знам , но при мен ги надвишава тези показатели на 20 левовата тарифа съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Това е от мен за 20 лева. ---София ---Лондон П.п.Тези скоростти на саита са минималните!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 това се води "гарантирана" минимална скорост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Нали уж са едни и същи 2-те фирми, защо тогава им се разминават гарантираните минимални? Или отивам пускат ми нета и каквото дойде такова. (pamporov) (Wispera) Разлика само от 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Аз съм на Гигабит за 20 кинта и съм много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 теста го направих сега пуснат е utorrent-a ъплоадвам с 300кб/с и WoW-a ми също е пуснат (на тарифата от 20лв съм) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Зависи от РС-то. Ето сега от друго РС Снощното беше малко "куцо". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Зависи от РС-то. Ето сега от друго РС Това ще рече дали е мощен ли или нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Това ще рече дали е мощен ли или нещо друго? Това ще рече че зависи от прекалено много неща вкл. лан карта, рутери (ако имаш такива) и т.н. Зависи и от времето в денонощието и т.н. към 4 сутринта сигурно 100-те ще ги ковеш ако ти е хубава лан картата де При мен един рутер лимитира връзката до към 20мбита само че те са ми повече от достатъчни та ме мързи да го сменям. Иначе като ръгна директно кабела в компютъра вдига над 60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Това ще рече че зависи от прекалено много неща вкл. лан карта, рутери (ако имаш такива) и т.н. Зависи и от времето в денонощието и т.н. към 4 сутринта сигурно 100-те ще ги ковеш ако ти е хубава лан картата де При мен един рутер лимитира връзката до към 20мбита само че те са ми повече от достатъчни та ме мързи да го сменям. Иначе като ръгна директно кабела в компютъра вдига над 60. Даам Дед Мароз е много прав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 20 лв . Това е синтетитчен тест, така че не се учудвайте Имам предвид, че доставчиците са навързани с гигабитови линии в Бг, и няма смисъл да се тества в Бг със Speedtest, където принципно скоростите са високи, и повече зависят от локалните 'особености' на всеки квартал/район/абонат, като че ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Ахам. А при това положение за 20лв или за 35лв услугата да бодна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 ..за 20лв или за 35лв....? Въпрос на лично предпочитание. Преди година и половина си поръчах 35-левовата, защото се бях измъчил от мизериите на друг доставчик. Около тази нова година обаче бях принуден да мина на 20 лева заради парични затруднения. Особенна разлика не видях - не тегля много обеми, така че по нестабилната скорост на малката тарифа не ме притеснява. Ако обаче искаш устойчива и малко променяща се висока скорост - тогава 35 кинта. Максимално достижимите скорости са еднакви, но при натоварване на трафика се реже най напред малката тарифа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Въпрос на лично предпочитание. Преди година и половина си поръчах 35-левовата, защото се бях измъчил от мизериите на друг доставчик. Около тази нова година обаче бях принуден да мина на 20 лева заради парични затруднения. Особенна разлика не видях - не тегля много обеми, така че по нестабилната скорост на малката тарифа не ме притеснява. Ако обаче искаш устойчива и малко променяща се висока скорост - тогава 35 кинта. Максимално достижимите скорости са еднакви, но при натоварване на трафика се реже най напред малката тарифа. Всъщност наистина зависи за какво му трябва нет на човек. Разлика между двете тарифи естествено, че има, много много не си правете заключения по тия спийдтестове. Пък и в различните райони не може да е абс. еднаква услугата и скоростите. Нестабилност на малката тарифа не съм забелязал да има, спрямо голямата. Голямата си е шукарина, за който се занимава с торенти, точи и сийдва големи обеми. Аз от малката тарифа съм много доволен, рядко свалям някой филм само, т.е. като работна тарифа. Редовно даунлоуда е около 3 до 3.5 МБ/с, ехеее. Ъплоуда засега е малко по-нисък, доволен е. Не е прекъсвал от доста време, освен за половин година няколко пъти за секунди да изчезне външния. След онези прекъсвания миналата година, нета е толкова стабилен, че няма нищо общо с ЕК последните години. Да чукам на дърво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 И последно питане. Има ли значение дали ще отида в Панаира при Нетгруп или в Ейнджълсфт до ПУ за да си подам заявката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.