Jump to content
BulForum.com

НетГруп ООД

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Хахахах,

човече, аз съм не по-малко изненадан от теб.

Нещо спийдтеста е бъгнат, или сигурно щото съм с Server 2008 x64, я някой с някоя 64 битова (ако има значение) Виста да пробва.

Пусни ако ти се занимава и не ти представлява трудност да дръпнеш новия епизод на доктор Хаус от арена и кажи колко средна скорост вадиш ако смяташ, че скороста в спеед теста е бъгната. Аз свалях с uTorrent средно с 2500 КБ/сек за сравнение.

325499035.png

Последните 30-40 минути нарочно правя тест след тест през няколко минути. Единствено даунлоуда играе, пинга кове на 5, чат пат и на 4.

325499968.png

Абе откога Хасково имат такъв нет хахахахах

...tedy e рекламен агент на Нетгруп вече съм 99,9% сигурен.....

Заблуждаваш се. При мене скоростите са същите (затова и не ги поствам), но пинга е малко по голям.

На 35 лева съм.

За да проверя дали спиидтеста мери вярно от страницата на Symantec свалих с FlashGet най големия ъпдейт - 55 MB със средна скорост 15 Mbit/s. Като се има предвид че сървъра е зад океана, спиидтеста си показва точно.

325510729.png

Още един. Между другото преди 2-3 мин даунлоуда ми падна до 4000 kb/s. Тотално шарен е тази вечер. Докато съм тука ще го наблюдавам периодично

Да за теб е ок ама той е на 20 лв.

За 100 мегабитова LAN мрежа всеки тест над 50Mbit/s означава че ограничението не е от шейпъра на доставчика а че подпираш физическия лимит на мрежата. Няма как да имам по високи скорости в страната, а AngelSoft многократно са заявявали че разпределят целия си свободен трафик между текущите потребители - имали са капацитет и 20 левовата тарифа се е облажила :) лошо нема в това :punk

Снощи връзката у дома (в кършиака) падна около 19.00 часа. Помолих дъщерята да вкючи компа за да мога да го пингвам от време на време от работата. Първият оговор на пинга се появи около 14.00 часа. Момичето от поддръжката говореше за сериозна авария в района, но не знаеше подробности.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

От седем осем дена съм така и няма оправия,само рекуести ми дава до гетуея.Същата работа дори по зле преди да се махна от Гигабит.Това е за Каршияка.

346930695.png

346936107.png

Нета ми е супер ,някой ако иска да се сменим.

За това ли плащам ,немогат да си покрият 12-то мегабита офертирани официално.

Едит:Сега релоаднах страницата и видях че спеед теста си прави шега,не е кб/с а кбпс е реалния резултат.

Затормози малко поддръжката - момчетата в Кършияка не са боси, но понякога им трябва подбутване.

Телефоните ако ги нямаш: панаира - (032) 964 386 ; техници Тракия : (032) 993 534

Аз нямам проблеми в момента, но преди 2 месеца имаше моменти когато LAN картата ми необяснимо

превключваше на 10 Mbps и резултатите бяха подобни на твоите. Оправих се с включване на

допълнителен switch преди компа - той се справя по добре с дългият над 150 метра кабел до дома.

Интернета на Ангелсофт е много непостоянен. Във всеки квартал напълно различни скорости, а всички плащат в крайна сметка за един и същи нет. Това е пълен смях :) Това, което дадах по горе като пример разбира се не е вярно беше образно казано. За това, че някой може да тегли с 10мб/сек от локалния и от Чужбина с 1mbit. 5 човека от форума, които са причтелчета на Ангел и ви е пуснал по висока скорост :D манупулират тука и създават погрешно мнение у хората.

Като пускате снимки, отрязани и без никакво доказателсво, че са актуални. Ето ви снимка от Hdbits торента е качен преди няколко часа

Pirates.of.the.Caribbean.The.Curse.of.the.Black.Pearl.Remastered.2003.720p.BluRa

y.DTS.x264-ESiR

792152_orig.jpg

Edit: Също така при Лангаме ъплоуда е много нисък ;)

225099.gif

това е скороста при тарифа 35лв на Net Group-теста е правен в 15:30ч. на 04.11.2008г. Не съм прочел цялата тема максимум до 3-та страница ,но не виждам какво не ви харесва в доставчика -Angelsoft се разделиха с Net Group отдавна сега Net Group си доставя интернета и той си е доста добър за ралика от останалите доставчици . Във въпросния сайт -www.speedtest.net си има класация на доставчиците за България-Пловдив по данлоуд скорост можете да я погледнете B)

...

Ти да беше я изредактирал ли тази картинка, кво ли? Защо ти трябваше да правиш screenshot, после да го режеш и да го качваш на picbg.net вместо да дадеш линк към gif-a който е генерирал speedtest.net? Само питам де.

И откъде ти е информацията за разделянето с AngelSoft? Още малко ще кажеш че нито ASILan нито WiNet имат нещо общо с AngelSoft? Я направи един tracert до google.com примерно и виж откъде ти минава връзката :)

Ти да беше я изредактирал ли тази картинка, кво ли? Защо ти трябваше да правиш screenshot, после да го режеш и да го качваш на picbg.net вместо да дадеш линк към gif-a който е генерирал speedtest.net? Само питам де.

И откъде ти е информацията за разделянето с AngelSoft? Още малко ще кажеш че нито ASILan нито WiNet имат нещо общо с AngelSoft? Я направи един tracert до google.com примерно и виж откъде ти минава връзката :)

Абе не че нещо ,ама както съм писал в сайта си има класация ,.там се вижда кой какво ! А доколкото за разделянето то си е така -може да си копува нета от AngelSoft но е съвсем отделен доставчик макар и да нямам такава информация ,но е факт че на НетГруп нета е по добър! Ако не те мързи можеш да провериш П.П Нали има информация -нагледна ! Или ако искаш да мина кратък кърс затова как да ти качвам снимки :confused

350571971.png

надявам се да си доволен

MastaRxls, не ти ли направи впечатление датата на цитирания от теб коментар?

QUOTE(sasshko @ Feb 3 2008, 15:58)

От тогава доста неща са променени. Ако не ме лъже паметта сред тези неща е и мнението на сашко.

• 2 months later...

На офиса в "Тракия" телефона е 99-35-34. Аз не ходих до офиса,ами се обадих,казах си адреса и дойдоха след 10 дена. :)

• 3 weeks later...

От снощи на "Петко Д. Петков" няма нет. Тази сутрин в 9,30 ч. се свързах с офиса на Нетгруп и служилката ме увери, че ще предаде сигнала на техниците. Да видим кога ще има ефект и връзката ще бъде възстановена?!? :wacko:

Обадих се към 12.30 и леклката ми обясни, че снощи поради спиране на тока им е изгоряло захранването и в момента техниците го сменят и до половин час ще има нет и наистина имаше. Единствената забележка е, че чаках около 2 минути да ми вдигнат телефона ама на тях сигурно им е омръзнало.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...