djadomraz Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Не и когато си ъплоудър Дори тогава. Ако си единствения и ако тези хора свалят само твоя торент - да, в противен случай е мъгла работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Дори като ъплоудер не ти трябва повече от 500КБ/с-1МБ/с. Пускаш super/initial seed и оставяш лийчърите да си разменят останалото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 незнам сайта колибка кви ни се водят но определено не е торент и съм свалял от там с 3мб/с 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Не става въпрос за Download. Дали ще свалям с 5 или 3 или 9мб/сек ми е все едно. Става въпрос за ниският, все още Ъплоуд. Ти ще ми обесниш ли по- какъв начин си тестваш ъплоуд скоростта, защото ако ми кажеш, че вярваш на спийдтеста Това, което говорите са пълни глупости. Имам чувството, че не познaвате p2p с-мата чак. Дори тогава. Ако си единствения и ако тези хора свалят само твоя торент - да, в противен случай е мъгла работа. Не говоря за демоноид, където всички свалят и качват с 20кб/сек. Там наистина не е сигурно. Говоря ти за АренаБГ, където всички свалят и бягат. Т.Е винаги има нужда от сийдъри. И да сийдвам 5 торента, 5мин след като пусна сийд и целия ми Ъплоуд канал е пълен Да не говорим, пък ако съм сам сийдър и ми се закачат 50 човека на някой торент 5ГБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ти смени доставчика и почна пак с глупостите както беше и в началото. Аз пък мога да ти кажа, че цял ден ъплоудвам с 1-3 мегабайта в секунда (зависимост отсреща колко опъват). И не го усещам дори. Коефициентите ми в P2P системата хвърчат. За справка Assassin's Creed е 6гб, върнал съм половин терабайт. Това само един торент. В Арена, Замунда, нашия тракер, RARBG - никакви проблеми. Особено в последния споменат оборота е невероятен. Нямам никакви проблеми и с външния, където също достигам много добри скорости. Въобще като цяло не мога да усетя накъде биеш - опитваш се да обясняваш че ни е слаб ъплоуда ли, е не познаваме Р2Р сисемата ли, не знаем как "да си мерим нета" ли? Все неша, които гарантирано знаем по-добре от тебе. Допреди няколко месеца ръсеше глупости наляво надясно сега взе да учиш потребители с 4-5 и повече пъти стаж над твоя. Някак си не се връзва, не мислиш ли? ----------------- Между другото колеги юзъри знаете ли вие, че добрия стар Вирус ХР "заделя" за себе си 20% от интернет връзката ви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 ...Между другото колеги юзъри знаете ли вие, че добрия стар Вирус ХР "заделя" за себе си 20% от интернет връзката ви? Аз да, но си мислех че е общоизвестен факт - инфо в гугъла както и решения колкото искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Въпросните 20% не са това, което си мислиш, така че можеш да спиш спокойно. Даже в определени случаи увеличаването на тази стойност може да доведе до по-добро поведение за някои програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 доставчикът си е пушка, вече за близо 4 месеца ли колко стана, имам едно прекъсване по време на буря 9.7МБ даун ударих вчера вечерта ъп съм стигал най-много 1.2-1.3МБ какво повече да искам за 20лв п.с. за 20% дето зима уина...ми пробвал съм и като я изключа тая опция и като я включа и все една и съща е скоростта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Ти смени доставчика и почна пак с глупостите както беше и в началото. Аз пък мога да ти кажа, че цял ден ъплоудвам с 1-3 мегабайта в секунда (зависимост отсреща колко опъват). И не го усещам дори. Коефициентите ми в P2P системата хвърчат. За справка Assassin's Creed е 6гб, върнал съм половин терабайт. Това само един торент. В Арена, Замунда, нашия тракер, RARBG - никакви проблеми. Особено в последния споменат оборота е невероятен. Нямам никакви проблеми и с външния, където също достигам много добри скорости. Въобще като цяло не мога да усетя накъде биеш - опитваш се да обясняваш че ни е слаб ъплоуда ли, е не познаваме Р2Р сисемата ли, не знаем как "да си мерим нета" ли? Все неша, които гарантирано знаем по-добре от тебе. Допреди няколко месеца ръсеше глупости наляво надясно сега взе да учиш потребители с 4-5 и повече пъти стаж над твоя. Някак си не се връзва, не мислиш ли? Ами от нещата, които казваш в предишните си мненията заключвам, че си далече от P2P. Не ме учи мен кое как се сваля и с какви скорости. Очевидно е разминаването, защото получаваме явно малко по- различен интернет, въпреки че плащаме на едно и също място, едни и същи пари. Смях И не знам за какъв стаж ми говориш, при положение, че говориш за тракери като RARBG, "нашия тракер" И като визираш "международните тракери" не знам какво имаш предвид и бъркаш сериозно хората Ако под това име визираш - demonoid i piratebay, изобщо няма какво да се хвалиш, че нямаш никакви проблеми, смешно е Няма нужда се хвалиш колко си качил, колко си свалил За да не почвам аз. Нито искам да се караме, нито нищо, просто като видя някои неточности ги отбелязвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Стига си развявал е-пишката с коефициенти. Аз пък да ти кажа, че демоноид винаги опъва почти максимума от външния ъплоуд - как ще отговориш, а? Че в Арена и Замунда за няколко часа качвам по 20ГБ ако оставя всичко без лимити, че Prison Break в хдбитс му качих 5ГБ за отрицателно време и т.н. Явно при теб е имало нещо, но като цяло услугата, която получаваме е такава каквато казваме. За съжаление има и хора с повече проблеми и такива, които почти нямат. А получаваш различно от него, защото мрежата в която се намира той се поддържа от съвсем други хора, които работят по друг начин. И точно за ъплоуд в арена не ти трябва голям ъплоуд. Само си хабиш трафика, пускаш initial seed и софианците сами си разпределят нужното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 ...... Не знам за другите, ама аз добре се посмях. Благодаря за което Давай все така смело и си остани със здраве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Не знам за другите, ама аз добре се посмях. Благодаря за което Давай все така смело и си остани със здраве... Е ти си прекалено навътре, прости ми, че те подцених Какво щяха да правят пиърите на рарбг, ако те нямаше да правиш по 0.5ТБ от един филм. Лелеее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Сашко, не мога да разбера къв ти е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Сашко, не мога да разбера къв ти е проблема Аз нямам абсолютно никакъв проблем, явно някой от Вас имат малко повечко и не могат да ме разберат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Малко външен рано сутрин :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Решават да ми сменят ИП-то без да ме предупредят и тука сега ми създават главоболия само. Омръзна ми да се занимавам с тях. Сега съм 79.134.*.* Плюс това ми показва нереално високи скорости на 20лв тарифата в 8ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 20 лв Иначе и на мен ми смениха IP-то, на няколко мрежи се правеше това, Нетргуп си прибират абонатите под свое 'крило' и IP адреси. Няма лошо, ако си на DHCP, смяната няма да я усетиш, освен ако някъде не си вързан за статичното си IP, но тази смяна е еднократна, занапред пак ще са статични, аз просто си обнових на няколкото места IP-то, където е ограничено да мога да влизам само от моето IP. Хубавото е, че такива промени не са чести, а само при такива обстоятелства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Аз съм все още със старото си IP и вижте какво ми изкара: Откъм ъп троша порцелана Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Аз съм все още със старото си IP и вижте какво ми изкара: Откъм ъп троша порцелана на каква тарифа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Аз съм все още със старото си IP и вижте какво ми изкара: Откъм ъп троша порцелана Я пак, кой какво троши: Бг скоростите съвсем са ги 'изтървали'.. viiiper_, раптора е на 35 лв, аз на 20. Момчета, спийдтеста явно се е бъгнал яко нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Определено за 20лв.ми се вижда нереално,я дай някакъв външен тест без Франкфурт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Тедсън - на ъп ни мойш ма би: Сега остава да видим защо така ти на по-ниска тарифа с със същата, че и по-добра връзка хахах Аз мисля че пак се работи нещо по системата, понеже цял ден ми примигва plugged/unplugged по за стотна от секундата. Интересно че връзката не е прекъсвала - цял ден съм в Lineage не ме е дропнало Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Ако е истина , дано се задържат така, но ми се струва, че спийдтеста е бъгнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 tedy e рекламен агент на Нетгруп вече съм 99,9% сигурен. Винаги си мисля, че скорозтите дето ги вади са ултра нереални и естесвено следващия път вади двайни. Сигурно ако попитам за връзка като неговата ще ми измислят някаква 100 левова тарифа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 ..tedy e рекламен агент на Нетгруп вече съм 99,9% сигурен. Винаги си мисля, че скорозтите дето ги вади са ултра нереални и естесвено следващия път вади двайни. Сигурно ако попитам за връзка като неговата ще ми измислят някаква 100 левова тарифа. Хахахах, човече, аз съм не по-малко изненадан от теб. Нещо спийдтеста е бъгнат, или сигурно щото съм с Server 2008 x64, я някой с някоя 64 битова (ако има значение) Виста да пробва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.