Jump to content
BulForum.com

НетГруп ООД

Recommended Posts

djadomraz, и аз съм с доста сериозни проблеми от 2-3 седмици, та трябва да приложа твоята тактика :laughing: По-миналата събота ми пратиха "техник" и първите му думи бяха - "Аз съм телефонен техник с нищо не мога да ти помогна". Ми закво идва като не може да ми помогне. Влезна и ми вика "Влезни ся в настройките на модема да видим кво показват", аз му обясних, че в настройките се влиза с парола, която аз не знам и той "ооо, вярно, че имаше няква парола, трябва да взема да си я запиша" :laughing: :laughing: :laughing: И от тогава ме е страх да им се обадя, че кой ли знае къв ще ми пратят :bgrin: А съм почти убеден, че проблемът е в модема и просто трябва да се смении :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Stenli, при такава ситуация докато човека от БТК е до мен бих се обадил на поддръжката и ги оставя в мое присъствие да се разберат къде е проблем и кой следва да го реши...

Много се нервирам за глупости и такива тъпи изпълнения и определено вече не мисля да оставя никой просто да дойде да каже едно здрасти и да си тръгне. Имах подобна случка с една доставка и преди да платя на куриера звъннах да се разберем. А не просто да платя 20лв отгоре и после да пия една студена вода (защото съм се бил обадил на другия телефон а не на онзи от рекламата а отстъпка имало нам си къде на другото място не)... Трябвало е точно докато е човека при теб да се обадиш на helpdesk-a и да ги пуснеш на speaker че да чуваш и ти всичко което си говорят и да допълваш което техника пропусне и да се разбере къде е проблема и как ще се оправи.

Едит: абе защо обсъждаме как се юрка съпорта на БТК в темата на Нетгруп?

Доживях и това да видя ХОП :devil

Да споделя че в петък за първи път след повече от една година нета прекъсна за малко :laughing:

Ей на това му викам Downloader :) . Иначе на каква тарифа си - месечна ?

Ей на това му викам Downloader :) . Иначе на каква тарифа си - месечна ?

35 лева. И продължавам да съм страшно доволен от това, което получавам.

Между другото не позна - много по-сериозен Uploader съм отколкото Downloader

От към Download спийд Нет Груп винаги са били много добре. За съжаление не можеш да се похвалиш от към Ъплоуд ;).

И аз съм на 35лв и последните 2-3дни не спирал нета, но пък Ъплоуд скороста ми е много ниска, не знам на какво се дължи. Към 300-400кб/сек, никога не е било толкова ниско.

Аз нямам такива проблеми. Дори напоследък почти през цялото време ъплоудвам с около два и повече мегабайта в секунда. Да не забравяме, че и никога не знаем даунлоуд способностите на отсрещните...

....Да не забравяме, че и никога не знаем даунлоуд способностите на отсрещните...

Почти не свалям торенти - оставил съм ги за дъщерята. За сметка на това обменям 3D модели от по няколко десетки до 100 MB с колеги по света. Наблюденята ми са че колегите свалят и качват от и към мене с максималните за техния доставчик скорости. Ако свалят няколко човека едновременно, чак тогава успяват на напълнят ъплоада ми. Програмата с която споделям файловете е HFS.

Аз нямам такива проблеми. Дори напоследък почти през цялото време ъплоудвам с около два и повече мегабайта в секунда. Да не забравяме, че и никога не знаем даунлоуд способностите на отсрещните...

Това не играе при мен. :D Винаги до сега съм си Ъплоудвал на макс 24/7 нарпаво. Пусна ли uTorrent и след 15мин сийдвам с максимална скорост, а сега не мога да вдигна повече от 300. Няма смисъл и да им звъна, те няма да направят нищо по въпроса. Ако пиша във форума същия уй, така че ще чакам iTD

А без тез Нетгруп няма ли да вземат да купят ГГБИТ,за да мога да мине и аз на тях ? :bgrin:

Хахахахаха това беше виц и половина. Правилния отговор е : "на кукуво лято" :)

И аз съм на 35лв и последните 2-3дни не спирал нета, но пък Ъплоуд скороста ми е много ниска, не знам на какво се дължи. Към 300-400кб/сек, никога не е било толкова ниско.

Е не разбрахте ли, че Нетгруп с бизнескритикъл около теб ( примерно Тракия ) е едно , а Нетгруп без подобни екстри, поради стечение на обстоятелствата. Както беше в моят случай в Кичукпариж е съвсем друга услуга. Това е конкретика и не е особено сериозно да се пише че, ъпваш с еди колко си или данлоуда ти е майка си баща си и да се чудиш как другите ( вероятно тъпаци) не го постигат.

Има нещо вярно, но да попитам,

на срочен договор ли си към НГ? Например има хора на БТК, които се оплакват жално, и които стоят на тях защото са с договори от по 1 година.

При сериозни проблеми, само такъв договор е обяснението да стоиш на даден доставчик. Особено ако с месеци не се прави нищо по въпроса с нета ти. Особено ако е изключително лош.

Ще ги спирам, да. Иначе до последно не изневеряват на качеството предлагано последните месеци :P

Ping statistics for 79.*.*.1:

Packets: Sent = 852, Received = 734, Lost = 118 (13% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 1ms, Maximum = 8ms, Average = 2ms

• 2 weeks later...

Къртим мивки :devil

Аз пък снощи разбрах, че Вируса си отделя за себе си 20% от интернет връзката! Мамицата им долна мръсна! Добре че един приятел ми показа тая хава и как да се отреже главата на ламята :angry1

Ох чеде!!!

Тарифа 35 лева:

319320254.png

Аз минах на 20лв, този месец, че бях хич доволен и виж какво показа спийдтест.

319392115.png

Сега ще проверя, че ми се струва много висок нещо този Ъплоуд.

Спийдтест-а изобщо не показва реалната скорост. Когато някой от вас достигне 2.5МБ/сек скорост, но не с локален пиър да ми се обади, ще го почерпа. Особено пък на 20лв тарифата. Като бях на 35лв достигах преди 2.5мб/сек, но много рядко и то през нощта около 3-4ч.

Спийдтест-а изобщо не показва реалната скорост. Когато някой от вас достигне 2.5МБ/сек скорост, но не с локален пиър да ми се обади, ще го почерпа. Особено пък на 20лв тарифата. Като бях на 35лв достигах преди 2.5мб/сек, но много рядко и то през нощта около 3-4ч.

Да ама нали се сещаш че това с торентите е мъгла работа. Ако има 5000 seeders и 50 leechers е тогава най-вероятно ще дърпаш с максималната скорост с която можеш, в противен случай не е особено ясно нито дали хората от които може да дърпаш имат свободен ресурс, нито дали е нещо проблем в мрежата... а и 2.5мб/сек това са 25мбита... Аз бях забелязал че с разни хора от Варна скоростта между мен и тях е потресаващите 20кб/сек...

Да ама нали се сещаш че това с торентите е мъгла работа. Ако има 5000 seeders и 50 leechers е тогава най-вероятно ще дърпаш с максималната скорост с която можеш, в противен случай не е особено ясно нито дали хората от които може да дърпаш имат свободен ресурс, нито дали е нещо проблем в мрежата... а и 2.5мб/сек това са 25мбита... Аз бях забелязал че с разни хора от Варна скоростта между мен и тях е потресаващите 20кб/сек...

Да, ама ако съм сам сийдър и ако има 50човека, които свалят. Ще си видя реалната скорост. ;)

Да, ама ако съм сам сийдър и ако има 50човека, които свалят. Ще си видя реалната скорост. ;)

Да, ще видиш (евентуално), ако тия 50 човека свалят само твоя торент ;)

Ако си единствения сийдър и ако тези хора свалят само този торент... слабо вероятна ситуация :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...