Jump to content
BulForum.com

НетГруп ООД

Recommended Posts

Да спрем малко с розовото :P . Днес ми се случи първото за половин година прекъсване. В 12 часа дъщерята проплака че няма връзка. Обадих се на съпорта но за всеки случай дотичах до дома да се ориентирам какво става. Ланката се свързваше с мрежата на НетГруп на 10 мегабита без да получава IP адрес, а задаването на статичен IP не даде резултат. В същото време компа се свързваше с рутерче което взех за проба, тоест проблема не беше в моя телевизор. Като се върнах от работа всичко вече работеше - кога е прекъснал нета и кога са го оправили не зная.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

спирания - няма, но петък до понеделник браузването е трудно, иначе свалянето е с нормалните скорости...ако някой може да ми обясни тази аномалия :blink:

Има нещо такова.. Макар че слабо забележимо при мен.

Иначе от съпорта на Нетгруп има какво още да се желае, немалко. Днес имах кофти разправия с тях. При това те ми се обадиха. Можеше и малко по-културен разговор да проведем, въпреки че аз бях пределно културен, но явно от другата страна предпочетоха да се държат 'леко' хамалски.

Ама квото е, това не успя да ми провали деня. :) Вече не обръщам такова внимание на просташко държание, защото знам, че и на тях не им е леко, а и просто няма какво лично против мен да имат, за да се паля прекалено и да отвърщам със същото.

momi4eto ot saporta v trakiq ve4e q 4uvstvam po blizka , po4ti vseki den se 4uvame , 6te vzema da q pokanq na sre6ta ili da q vkaram v nqkva grupa s bezplatni razgovori........ tehnicite i te mi stanaxa priqteli mine se ne mine 2-3 dena i sa pri mene.....

• 3 weeks later...

В крайна сметка явно че и моя късмет се изчерпа :( . От 2 дена се опитвам да обясня на момичето от поддръжката че не е нормално LAN картата ми да се свързва на 10 mbps вместо на 100 с мрежата на НетГруп, но засега без успех. Отсреща започнха с отговор "Ама пинга минава без проблем", след това продължиха с "Предали сме на техниците - казват че всичко е наред със суича" и така на татък :angry:. За всеки случай си проверих картата като я свързах с рутер през 20 метра кабел (по дълъг нямам) - на 100 мегабита си е!

При мен пък въпреки, че напоследък все някакви дребни проблеми, със загуби основно, има, като че ли се поразредиха.

Това е на 20 лв тарифа. Даунлоуда е добър (и това в момента със 7% загуби на пакети 1500 байта). Брауза леко се бави чат пат.

Нетгруп си е Нетгруп, дано скоро навлезе друга фирма в района, която да достави ЛГ интернет, че..

Иначе от скорости не се оплаквам..

Моят проблем взе че се саморазреши :unsure:. Пет минути преди да дойдат техниците мрежата се рестартира и мина на 100 мегабита. Момчетата казаха че не са пипали нищо та се разбрахме ако се появи отново да звъня - в момента не е ясно какво е било. Добре че имах снимки на състоянието от предиобяд, че иначе щях да бера срам че ги разкарвам в тая жега :(

вече има проблеми с брауза всеки ден - като се върна от работа...защо ли :tongue

...за събота и неделя няма да коментирам - толкова мъки не пожелавам и на най-големия ми враг :laughing:

най-интересното е, че при теглене - скоростта е на макс, независимо кога дърпам...при онлайн игри е същото - лаг няма...чат пат дропи само :wacko:

доре дошли вси4ки на панаира ИСКАМ ДА ВИ КАЈА 4Е АНГЕЛ ГАРОВ СИ Е НАПРАВИЛ КОМОНИЗМА С СОФИСКИТЕ ДОСТАВЧИЦИ И ВИ КЉПЕ С ТИА СКОРОСТИ ... НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО Е ТОВА ЯВЛЕНИЕ В ПЛОВДИВ ДА СЕ ДИГАТ СКОРОСТИТЕ ЯВНО КАТО НЕМОЖЕШ ДА ДОСТАВИШ ПОСТОЯНЕН НЕТ НА ХОРАТА ,,,,,,,,,,,, АЭ СЪМ КЛИЕНТ НА СИТИ НЕТ ЕМИ ИСКАМ ДА ВИ КАЖА 4Е МИЕ КЕФ КАК РАБОТЯТ ТЕЯ ТИПОВЕ НЕТА Е БЕТОН НЕЗНАМ КАКВО ЗНАЧИ СПИРАНЕ НА НЕТА /ВАЛИ ГЪРМИ НЕТА СИ ГО ИМА / А И СКОРОСТА Е 27МБИТА БГ И 17 МБИТА МЕЖДОНАРОДЕН .ПРОСТО СИ РАЭБИРАТ ОТ РАБОТАТА НЕЗНАМ ЗА КВИ ИНСТЛАЦИОННИ ТАКСИ ГОВОРИТЕ АМА ПРИ СИТИ НЕТ НЯМА ИНСТАЛЦИОННА ТАКСА АКО СТЕ РЕИЛИ ДА СЕ ПУСНЕТЕ gsm 0896 582844

Мерси за информацията. От любопитство обаче дали може да споделиш горното съобщение как си го писал? (за правописните грешки и липсата на пунктуация няма да отварям дума, любопитно ми е просто с какво го писа това съобщение че такива букви си ползвал)

Сигурно това е поредния изгонен от Лангейм и сега кълне като овчар дето коча го е хванал с любимата овца. :д ,,,,,,,,,,

vi6 moito mom4e teb tva az kak sum go napislal ne e tvoq rabota kato neti haresva ne go 4eti

a za paropisnite gre6ki ela me nau4i da pi6a vqrno /moje da sum negramoten /

iskam da vi kaja 4e az s internet ne se zanimavam .a puk i nesum re6il da stavam kabeljiq

molq vi se ne me atakuvaite s nqkvi napatki prosto si napisah mnenito za City Net

qvno vi boli ot istinata i ste re6ili da me atakuvatate .

От истината не боли. Боли от неграмотни постове като твоя. Как да разбера дали някой пост ми харесва без да го чета? Я се върни в началното училище по-добре.

Мнението ти за City Net не е в темата за мнения относно Нет Груп. Не те атакуваме, защото ни боли, а защото си тъп трол. Или поне така изглеждаш. Пък и ти на такова приятелксо и любезно отношение ако казваш атакуване...

moje da sum negramoten

Не - може, ами ми направо - си неграмотен :) Дано не си над 12 че е доста срамна картинката... Виж за нет-а нямам впечатления, но ако има нещо общо Визио аз ще пасувам...

bravo na vas MNOGO STE VESELI /VESELQCI/ :lol: :lol:

Ако още веднъж мерна някъде твой пост....по което и да е време....написан с включен 'капс лок' - ще получиш бан поне за месец.

aha emi DOBRE DE STIGA SE NERVI :laughing:

ОК, сам си го изпроси - що за нахалство да си включиш отново капс лока веднага след като ти е направена забележка... :confused

П.П. Използвай времето, докато няма да посещаваш форума в уроци по правопис и кирилица - не боли, повярвай ми...и за да не съм чак толкова лош получаваш само 20 дена, но след това си под наблюдение.

Еее що така веднага с лошото. Тъкмо се бях заиграл с момчето ;) Явно недостиг на клиенти имат хората и се чудят как да привлекат нови. И гледам баш на Нетгруп са налетяли - информирали са се явно че този и онзи е имал проблеми напоследък и са преценили че малко реклама не е излишна, но ми беше изключително интересно ЗАЩО по този начин го беше написал (даже при първата редакция на поста ми ги нямаше червените работи за да не го дразня но така и не каза... пууу сега няма да мога да спя от любопитство)

vi6 moito mom4e teb tva az kak sum go napislal ne e tvoq rabota kato neti haresva ne go 4eti

a za paropisnite gre6ki ela me nau4i da pi6a vqrno /moje da sum negramoten /

iskam da vi kaja 4e az s internet ne se zanimavam .a puk i nesum re6il da stavam kabeljiq

molq vi se ne me atakuvaite s nqkvi napatki prosto si napisah mnenito za City Net

qvno vi boli ot istinata i ste re6ili da me atakuvatate .

те тва е ясно и на 2 годишно дете......

.....ИСКАМ ДА ВИ КАЈА 4Е АНГЕЛ ГАРОВ СИ Е НАПРАВИЛ КОМОНИЗМА С СОФИСКИТЕ ДОСТАВЧИЦИ И ВИ КЉПЕ С ТИА СКОРОСТИ ........
...но ми беше изключително интересно ЗАЩО по този начин го беше написал (даже при първата редакция на поста ми ги нямаше червените работи за да не го дразня но така и не каза... пууу сега няма да мога да спя от любопитство)

Македонска клавиатура :). Написаното е смес между български и македонски диалект, но и за македонски си е негармотно :laughing: . Иначе за нета който казва - и на мене ми е интересно да сравним с НетГруп, но май ще почакаме 1 месец докато момчето пропише наново :bgrin:

Аз пък не виждам какво толкова му обърнахте внимание на тоя пич, който явно вчера е препил някъде и явно си търсеше банана. Само дето получи само виртуален такъв :bgrin: . Пък кой знае..

Темата много точно си е уцелил човека... Не може на мен едва да ми зарежда даден сайт, а при други на Евроком напр. да хвърка. Цялата им мрежа е скапана

Темата много точно си е уцелил човека... Не може на мен едва да ми зарежда даден сайт, а при други на Евроком напр. да хвърка. Цялата им мрежа е скапана

Има нещо вярно, но да попитам,

на срочен договор ли си към НГ? Например има хора на БТК, които се оплакват жално, и които стоят на тях защото са с договори от по 1 година.

При сериозни проблеми, само такъв договор е обяснението да стоиш на даден доставчик. Особено ако с месеци не се прави нищо по въпроса с нета ти. Особено ако е изключително лош.

Има нещо вярно, но да попитам,

на срочен договор ли си към НГ? Например има хора на БТК, които се оплакват жално, и които стоят на тях защото са с договори от по 1 година.

При сериозни проблеми, само такъв договор е обяснението да стоиш на даден доставчик. Особено ако с месеци не се прави нищо по въпроса с нета ти. Особено ако е изключително лош.

Всъщност дори договора с БТК не е извинение. Аз бях на такъв договор и имах проблеми с нета близо 15 дена, след това се обадих да ги питам как се прекратява договора защото там пише че моето задължение е да си плащам сметките а те да ми доставят интернет а това те не го правят, да видиш на следващия ден как дойдоха и ми подмениха скапания АДСЛ модем с малко извинения че съм бил известно време без интернет по тяхна вина. Тъй че договора спокойно се прекратява ако качеството на услугата е под всякаква критика.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...