OutSider Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Тз не е мегабит в мегабайти говорят и аз оня ден от колибката достигнах рекордните за мен 7мегабайта/сек но това беше моментен пик в скороста иначе 2.5-3мегабайта/сек на 20лв тарифата съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Числото 9 може и мегабита да е, какво чудно има. Дали някой щеше да седи ако е бит ли?! Аз не съм медиум да познавам кой какви претенции има и защо седи на тоя или оня. Хората ненапразно са въвели някакви конвенции за изписване. Но то неграмотността ходи по хората, са казали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Мегабити имах преди няколко месеца към един друг доставчик. А ето един мой скрийншот в друга тема, който сложих тогава - 9+ мегабайта на тарифа 20 лв. -> цък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Малко по темата какви са тези услуги http://www.netgroup-bg.com/?m=services&a=netexpress 1400лв прекарване и после 35 такса виждам за първи път Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Стига спорете за глупости и да измествате темата от по - важните неща, а именно скорост от Ангелсофт 6+ поддръжка(доставка) от Нетгруп 2- Ping statistics for gateway: Packets: Sent = 92, Received = 81, Lost = 11 (11% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 1ms, Maximum = 6ms, Average = 1ms Control-C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Може ли по телефона да им се обадя ,за да дойдат да ми прекарат нет (ако да Някой ще може ли да ми даде телефона) , или трябва да ида до офиса :? edit:мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Може ли по телефона да им се обадя ,за да дойдат да ми прекарат нет (ако да Някой ще може ли да ми даде телефона) , или трябва да ида до офиса :? По телефона става. Даваш валиден телефон, на който да ти се обадят да потвърдиш по някое време. Като дойдат, ти трябва да си на мястото. Малко кофти се получава понеже не е ясно кога точно ще дойдат и общо взето ти се обаждат в даден момент и ти казват, че трябва да осигуриш човек на мястото след 15 минути примерно . Телефон, в filibe.net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 При мен точно така стана бях на центъра в Сани и те ми звънят "ще има ли човек до 30мин ...." което е кофти малко ако е ден два предварително би било по-добре особенно за заети хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 По молба на tedy, а и по целесъобразност - 30-постовият спор "MB vs mb" отиде в по-подходяща за целта тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Най-бързата скорост на НетГруп, която съм засичал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Вечер вече не е интересно :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 На малката тарифа явно е качена скоростта, напоследък дръпвам някой друг торент и наблюдавам средно 3.5 MB/s (мегабайта/с) download. Независимо от момента в денонощието. Т.е. аз предимно през деня го следя и е толкова. И нерядко на моменти достига и задържа до 4.5 MB/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 На малката тарифа явно е качена скоростта, напоследък дръпвам някой друг торент и наблюдавам средно 3.5 MB/s (мегабайта/с) download. Независимо от момента в денонощието. Т.е. аз предимно през деня го следя и е толкова.И нерядко на моменти достига и задържа до 4.5 MB/s И аз забелязвам нещо такова. На голямата тарифа редовно си свалям с 5-6МБ/сек през деня и вечерта се вдига още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Събота вечерта от 10 вечета и цяла неделя без нет - телефона не вдига никой на печелившите честито преди малко се прибрах от работа и о чудо имам. Вече втора неделя съм без нет и никой не вдига телефона дано да не им става хроничен навик точно в почивния ми ден когато мога да седна на компютъра за разлика от делничните дни да оставам без нет защото ако е така за какво им плащам да им слушам перманентно свободния сигнал на телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 ъплоуд с 4.2-4.3 МБ отивам да звъня по комшиите...ако не теглят те... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 и естественно след малкото дъждец следобяд в офиса пак съм без интернет..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 ъплоуд с 4.2-4.3 МБ отивам да звъня по комшиите...ако не теглят те... Или по-скоро щото след тези гръмотевици пак праскаше ток по кабела... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Интересно как така аз нямам проблеми. Дори не разбрах че е валяло навън днес... Да не би района ми да е привилигерован случайно . Явно в центъра сме добре, а перифериите куцат. Като гледам оплакванията така ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 .... Явно в центъра сме добре, а перифериите куцат. Като гледам оплакванията така ми се струва... Струва ти се. Проблемите са шарени - аз съм от периферията, а нямам (да чукна на дърво ) проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 И аз нямам проблеми въпреки че съм от периферията Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Божа работа може ти да си добре тоя до теб да мизерства и обратното. Любимия лаф на нетаджиите "Ами този до теб е наред" какво ме грее не знам все едно ако кара мерцедес а аз хода с рейса автоматично и аз трябва да съм наред. Ако и тая неделя спре нета просто не знам. Естесвено всичко е подсигурено като се прибера от работа в понеделник вечерта нет има това, че е нямало цяла неделя когато ми трябва няма естествено никой няма на телефона и какво от това би казал някой предоволен естесвено като се опляча ще ми прасне 10 шота с скорости който никога не съм виждал и няма да видя и това трябва да ми стане добре от това ли че при мен всякя седмица авария а той бичи с 10 пъти по-високи скорости от обявените. Не мога да ви видя вас с хвалбите да се натресете само за 1 месец като мен така ще оревете света сигурно, обаче сега стабилно си праскате шотовете с скоростите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 iiiiiiii ooooo 4udo imam internet , za prav pat mi se slu4va da mi spre sledobqd i da mi go opravqt do ve4erta...... utre 6te zapalq edna sve6t Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 И аз нямам проблем Иначе 4-5мб/сек може да стигнете само на торентите и то ако има някой съсед. Аз така с един съсед свалям от чужбина Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 .....Не мога да ви видя вас с хвалбите да се натресете само за 1 месец като мен така ще оревете света сигурно....... Няма да орева нищо. Ще сменя доставчика - НетГруп са ми третия. Разрови темата за Визио и ще видиш че не съм по излишното многословия. Като им се сбози връзката ги траях 2 месеца да я оправят и после ги смених, а през тези 2 месеца всъщност нямах нито едно прекъсване а само намалена скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 И аз съм така скапе ли се връзката търпя ги известно време и после бай бай няма седя сто години и да агонизирам и да си повтарям "ще се оправи, ще се оправи" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.