Jump to content
BulForum.com

НетГруп ООД

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Едно е да се шегуваме....друго е да мерим кой колко бил простоват!Съдейки по това колко запалено и ревностно защитаваш "Гаров-нет"....май за теб нещата имат други измерения...или по скоро затъмнения!

Целият ти пост е грешен и неверен. Няма какво да се повтарям за 156-ти път, писал съм достатъчно по тия въпроси ама кой да чете... Ако следеше темата, както аз си правя труда да следя всички такива за всички доставчици, нямаше да пишеш подобни щуротии. Между другото Нетгруп и Ейнджълсофт нямат нищо общо. Попитай някой в офиса на Гарови ако не вярваш. Ако ми кажеш как, къде и кога ме видя да защитавам нет от Гарови няма да е зле. Винаги съм писал на база лични наблюдения. При мен нещата са си чудесни и нямам оплаквания ЗАСЕГА (което вече е година все пак). Ако имам такива някога ще ги кажа веднага.

И не мога да резбера след като сте на други доставчици откъде накъде пишете тука и то без никаква връзка с темата, просто ей тъй да се правите на "интересни" и "остроумни". Много ми е интересно защо мълчахте като шарани докато примерно Dreamworker вилнееше в темата за ITD? Защо не "остроумничите" примерно там, а? А какво ще стане ако аз взема да "остроумнича" редовно в темите на другите доставчици? Докъде ще я докараме???

Интересно как ще му спре нет-а като ЕК ползват подземна мрежа :)

Туй за коаксиала, за лана кой ги знае...

... Ако следеше темата, както аз си правя труда да следя всички такива за всички доставчици, нямаше да пишеш подобни щуротии ... Винаги съм писал на база лични наблюдения ... И не мога да резбера след като сте на други доставчици откъде накъде пишете тука и то без никаква връзка с темата, просто ей тъй да се правите на "интересни" и "остроумни".

интересно как така ти "си правиш труда да следиш всички теми на isp-тата" и да имаш собствени наблюдения, а ние не можем да процедираме по същия начин и да имаме наши си наблюдения т.е. да четем темите на другите доставчици и да пишем в тях ... подобна логика отдавна не бях срещал :laughing: ... връзката с темата са твоите постове ;) айде обясни ми какво е пост от сорта на "тук никакви грижи по време на бурята" или "не съм губил пакети от еди кога си" :blink: ... иначе в темите на всички други доставчици (може би единствено в тази на dcc не се проявяваш, ама то сигурно щото нямаш "преки" наблюдения :D ) имаш такива от сорта "елате им вижте кабелите на бтк еди къде си", "тея евроком са не знам си какви" ... на кой му е нужен изобщо подобен черен pr. да си се оправят като имат проблеми. ти ще им светиш ли, не мога да разбера? ... а ако сакън netgroup/langame имат проблеми, винаги някак си по-мекия начин се пробва .... не с острото :rolleyes:

а бе, забавен си.

... Много ми е интересно защо мълчахте като шарани докато примерно Dreamworker вилнееше в темата за ITD? Защо не "остроумничите" примерно там, а?

http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495162538 ... но ти просто нямаш равен. онзи е ясно, че работи във фирмата и някак си е обяснимо, че с подобни постове се опитва да привлече някакво внимание. при тема нещата стоят по друг начин :D

Някои хора явно имат нужда от по-специални разясниения ми се струва... Понеже нищо не четат, явно не следят и още по-явно се правят на интересни.

Вчерашният ми пост бе свързан предимно с това:

Mилия, ако те чуят фенове на визио и нет груп ше ти издерат очите :lol:

Нито за сегунда не падна нетя. Аз се чудя даже как така... :lol:

Нарочно съм го сложил в темата за Нетгруп, а не в за ЕК, защото знам че ще тръгне панаир, но кой да чете, кой да чете?... Както и да е...

Относно другите глупости дето си изписал:

Да - СЛЕДЯ другите теми всеки ден. Що се отнася до други доставчици собствени наблюдения имам относно ЕК (понеже "само" 5 години съм бил с тях). За всички други чета какво пишат юзърите. Това че някой има наблюдения или следи нечии други такива е нормално. НЕ Е нормално да постваш в теми на други доставчици тотално извън темата и с явна цел зяждане. Това е чиста простотия, както казах вчера. Ако въобще си си правил труда да четеш какво съм писал бих желал да ми покажеш къде точно съм тръгнал ей така от въздуха и за спорта да подяждам хора в теми на други доставчици. Ако съм казвал нещо, обикновено е в отговор на нещо написано. Преди време имахме лек диспут със Стенли относно едни негови думи, но в крайна сметка мирно и кротко се разбрахме да не се разправяме и спамим, а да си гледаме всеки своето ИСП. Защото Стенли явно е разбран човек.

На кой кабелите откъде минават съм показвал и със снимков материал. Това включва и Нетгруп. Много по-дългогодишен абонат съм на БТК от теб примерно и то с десетки телефонни линии (домашни и служебни), така че не виждам какво пречи да го дискутирам (да не говоря че имам връзки с хора, които се занимават именно с подземните кабелни трасета). Не виждам какъв "мек начин" си гледал относно Нетгруп (157-ми път вероятно ще кажа да се разграничава от ЛГ). И на Злия Хакер и на Стоян препоръчах да сменят ИСП-то след като имаха множество проблеми. Ако и аз добия такива - и аз ще го сменя. Но нямам никакви дотук.

---------------------

Така или иначе се чудя изобщо какво съм тръгнал да обяснявам очевидни неща. Ако ти е толкова забавно - забавлявай се. Само недей да ми "остроумничиш" и да се правиш на интересен. Защото не помня прмерно аз да съм идвал в темата на ДЦЦ да ти обяснявам колко си ми забавен или да коментирам какво си говорил. Не е като и ти да не си бил "забавен" на много места в този форум. Но не съм от тези дето се заяждат за глупости или без да са предизвикани.

---------------------

Отново ще ползвам приказката на Любо:

Остани си със здраве и се забавлявай...

ЕДИТ: За справка само да попитам колко време си бил абонат на Нетгруп?

Като те гледам си на ЕК...

А тебе като те гледам си на ITD-NET.

Започвам да се чудя защо споделяте проблемите си тук... ;)

lol.

Нямам право да споделям наблюдения или?Говоря за интернета на 1приятел,бях в тях точно като започна бурята.Меко казано доста неудачна забележка -.-

-------------------------------------------

Кое е неудачно бе, драги? По-неудачен от твоя пост скоро не бях срещал:

В тракия,никва идея коя мрежа точно,нета спря в първите 3мин на бурята :bgrin:

Хем си на съвсем различен доставчик, хем не знаеш за коя мрежа става дума...и пишеш, че на някой си някъде бил спрял нета....и к'во реално съобщи :confused

Май нищо. ;)

--

Съобщих драги,че не навсякъде има интернет,тъй като предишните 5 поста преди моя хвалеха точно това.Всъщност,съобщих каква е реалноста..

И с тоя едит на моя пост,1во че може да не го видя и 2ро,че ще трябва да се quote-вам сам после за да ти отговоря -.-

Утре ще стане една седмица без интернет. Не е точно без, но прекъсванията са огромни. DHCP-то им на НетГруп незнам какво е, дори незнам дали е на нетгруп или на ангел софт, но и него го няма никакво. Трябва да ползвам статично ИП и да рестартирам рутера през няколко минути. Днес разбрах, че имало някакъв проблем в мрежата, даже ония двете ОВЦИ, повтарям ОВЦИ, които отговарят на телефона в кършака, не могат да ми кажат абсолютно нищо относно аварията. Редовния номер, кажете си ИП-то и телефон за контакти и аз трябва да чакам от умрял писмо.

ЕДИТ: За справка само да попитам колко време си бил абонат на Нетгруп?

... не съм абонат и не съм бил, но това пречи ли ми да пиша в темата им? да имам мнение? та дори да иронизирам някои от потребителите, след като сметна, че определено го дават "мноо вътрешен" (това няма да го дефинирам, щото ще изпаднем в едни обяснения, които ич не мисля, че си струват)

.... с langame съм имал точно един път контакт (направи ми впечатление, че гаров се включва, когато подопечните му не могат да се оправят или просто не разбират за к'во иде реч). някъде в темата им бях писал за това (ако ти се търси). с нетгруп - един съсед е на тях и пак в темата писах. всичко беше заради проблеми. единият се разрешиха сравнително бързо, другия - не.

както и да е ...

btw ... аз в темите за isp-тата, на които съм, преди всичко пиша, когато не съм доволен от нещо :lol: просто нямам навик да хваля някой за това, че ми доставя услугата, за която си плащам. това е.

Утре ще стане една седмица без интернет. Не е точно без, но прекъсванията са огромни. DHCP-то им на НетГруп незнам какво е, дори незнам дали е на нетгруп или на ангел софт, но и него го няма никакво. Трябва да ползвам статично ИП и да рестартирам рутера през няколко минути. Днес разбрах, че имало някакъв проблем в мрежата, даже ония двете ОВЦИ, повтарям ОВЦИ, които отговарят на телефона в кършака, не могат да ми кажат абсолютно нищо относно аварията. Редовния номер, кажете си ИП-то и телефон за контакти и аз трябва да чакам от умрял писмо.

Прави като мен.Отидох в офиса им на Панаира.Сипах им да ядат(вдигаш як скандал в офисът им,но на висок тон та да се чуе хубаво от всички)след тва нито ще имаш проблеми с нета,нито нищо.Ще гледат ако възникнат проблеми да ги отстранят веднага защото ще им се наложи още веднъж да те търпят в офиса си.И всичко тва защото си им клиент,а клиентът винаги е прав.Ще си решиш проблемите с тях завинаги !

Прави като мен.Отидох в офиса им на Панаира.Сипах им да ядат(вдигаш як скандал в офисът им,но на висок тон та да се чуе хубаво от всички)след тва нито ще имаш проблеми с нета,нито нищо.Ще гледат ако възникнат проблеми да ги отстранят веднага защото ще им се наложи още веднъж да те търпят в офиса си.И всичко тва защото си им клиент,а клиентът винаги е прав.Ще си решиш проблемите с тях завинаги !

По-голяма глупост от това не бях чел скоро! Застреляйте ме, моля... :lol:

По-голяма глупост от това не бях чел скоро! Застреляйте ме, моля... :lol:

Изобщо не е глупост. При БТК положението е същото, ако не се развикаш на някой не ти обръщат внимание. За съжаление така стават работите :(

след снощната сериозна буря и непрекъсването на интернета, съм доволен от избора да си сменя доставчика :)

за 2 месеца почти станаха вече, имам едно прекъсване за вечерта...напълно приемливо, като се има предвид какви са скоростите и че май вече бонусът е нонстоп :punk

То в интерес на истината и при мен не съм сигурен дали не е спрял нет-а поради бурята или поради това че се лан картата умря :) нз кое е станало 1-во

Нещо ми умря изходящия. Много е кофти така по това време доста често се случва да ми се намалят скоростите 1-2пъти.

Вероятно при мене идат защото up-а през weekend-a ми е около 3-4 пъти по-висок от нормалното

Вероятно при мене идат защото up-а през weekend-a ми е около 3-4 пъти по-висок от нормалното

На мен никога не ми се е случвало ъплоуд да ми е повече от нормалното, което е 1мб максимум и вечерта късно вече след 2:30 - 3ч ми става 2мб/сек.

На мен никога не ми се е случвало ъплоуд да ми е повече от нормалното, което е 1мб максимум и вечерта късно вече след 2:30 - 3ч ми става 2мб/сек.

Идея си нямам колко ТРЯБВА да е ... нормално ако през седмицата пусна нещо да се качва е около 300-400кб/сек, в момента съм пуснал за да си вдигна малко някакви коефициенти и върви с по 1200-1500кб/сек ... не че толкова ме вълнува какви ще са коефициентите и т.н. просто наблюдения от моя страна (на LG през WiNet съм аз обаче)

Идея си нямам колко ТРЯБВА да е ... нормално ако през седмицата пусна нещо да се качва е около 300-400кб/сек, в момента съм пуснал за да си вдигна малко някакви коефициенти и върви с по 1200-1500кб/сек ... не че толкова ме вълнува какви ще са коефициентите и т.н. просто наблюдения от моя страна (на LG през WiNet съм аз обаче)

Да де, сигурно има някаква разлика не знам. Аз като бях в офиса на НетГруп един път да си плащам нета видях едни брошурки, на които пише, че гарантират 49Mbit БГ. Ама сигурно е само за зарибяване на клиенти. В интерес на истината даулоад достигам и 2х по- високи скорости но Ъплоуд 2х по- ниски :D

Сигурно така се компенсират.

ЕДИТ: Тази вечер към 3ч ударих някакви рекорди по download - 5.5мб/сек.

Мидекс , на нетгруп съм в офиса , а и като съм написал че нямам интернет едва ли мога да го напиша от офиса ... :D в нас съм на ггбит.

а относно интернета аз съм крайно разочарован и в момента търся друга алтернатива и веднага след като ми минат месеците които съм предплатил изчезвам от тия скапаняци , тоя месец съм навъртял повече телефон да им се обаждам за проблеми отколкото по работа. При мене е системата имам 3 дена и на 4ят ден вечерта нета изчезва за около 2-3 дни , звъня всеки ден на малоумната операторка която съответно всеки път се се мъчи да ме убеди че проблема е в мене и ме кара да проверяваме и превъведем настройките имам чувството че са импулсен телефон , момичето от тракия (което не може да казва "Р") се опитва всячески да ме накара да си въведа наново настройките по-настоятелна е даже от "какичките" на които се обаждахме като малки по секс линиите..... ебати . А като я попитам след като иска да си говорим защо не ми се обадят те и се чуди какво да каже . Другият отговор е "Нетгруп , добър ден , какъв е проблема " , казвам си аз там болежките след което култувият отговор "Оставете си телефон за връзка колегите ще ви се обадят" да ви еба колегите никой не ми е звъннал до сега , тя би трябвало да ми е запомнила телефона на изуст , всичко на всичко са 9 цифри и се повтарят само 2 а се обаждам на 2-3 дни . Даже и на жена не съм се обаждал толкова често , ако беше хубава можеше и да я охажвам , щеше да е залята от внимание :lol:

От страни поне е смешно :lol: :lol: :lol:

Нещо като са изграждали при теб мрежата са я направили много лайняна, претупана, несигурна и затова ти е така. Иначе интернета, който стига до мен е задоволяващ. Почти съм доволен, само ако ми вдигат Ъплоуд ще са бомбаро :)

sasshko, не до там високия ъплоуд напълно се "преживява" заради уникалния даунлоуд ;)

ти си достигнал 5.5...май беше споменал, че си на 30лв...аз на 20лв съм хващал 9 и малко :D

бтв-от чужбина си дърпам с по 2-3мб/с, само да има доволен сийд :P

sasshko, не до там високия ъплоуд напълно се "преживява" заради уникалния даунлоуд ;)

ти си достигнал 5.5...май беше споменал, че си на 30лв...аз на 20лв съм хващал 9 и малко :D

бтв-от чужбина си дърпам с по 2-3мб/с, само да има доволен сийд :P

На 35лв съм да. И ти говоря за 5.5мб/сек Международен, иначе БГ редовно и аз удрям 9мб/сек. :D

Но не мога да се похваля с Upload, за съжаление :)

а бе, тези "мб" дето ги пишете .... мегабит или мегабайт имате в предвид? щото доста често хорат ги изписват по един начин, а имат предвид другата стойност :)

според мен е мегабит, ама аз да питам все пак де ...

п.п. аз все си ги смятам в kB :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...