OutSider Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Добре дошъл на борда и дано ти хареса и нямаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Интернета няма никаква грешка, обаче сега изникна друг проблем с който трябва да се справям. На горкия хард диск, този интернет му идва малко на нагорно, само дано не изгърми. Като се замислих на Евроком щях да дам 22лв. за 1Мб даунлоуд, а сега за 20лв. получавам 3Мб даунлоуд и 500Кб ъплоуд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 да с тоя нет много се мъчат хардовете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Само при теб ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 От вчера сутринта до сега нямах интернет, не знам какво да си мисля за Нет Груп. Преди няма и една седмица си го прекарах и такива дълги прекъсвания не ми идват добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 От вчера сутринта до сега нямах интернет, не знам какво да си мисля за Нет Груп. Преди няма и една седмица си го прекарах и такива дълги прекъсвания не ми идват добре. И аз в началото като ми го пуснаха, имаше често прекъсвания. След известно време подмениха оборудване в района и оттогава (януари) да е прекъсвало 1 път за 1-2 часа, и 2-3 пъти за по минута-две, примерно. Попритеснявай ги по телефона, попитай, хората са заети, но информация има, попитай и във форума, ако не Гаров, поне някой ще ти отговори, ако трябва, като си плащаш сметката, попитай на място. Няма мрежа, която да е еднакво качествена във всеки район, обикновено трябва да уведомиш за да се разбере че имаш проблем, особено ако проблема е нещо локален в твоя блок примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 някой има ли телефон за спешни аварии в офиса ми в крумово нямам нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Имам само този - 993-534, но ме съмнява на 24-ти, в събота през нощта срещу неделя някой изобщо да ти отговори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Пичове не знам за вас, но нета е толкова стабилен напоследък, че просто нямам думи. Пу! Да не ни е на уроки .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Пичове не знам за вас, но нета е толкова стабилен напоследък, че просто нямам думи. Пу! Да не ни е на уроки .... Шшшшт...да не чуе ....вчера по време на гръмотевиците в Тракия е имало бая проблеми...не разбрах точно на кой доставчик обаче то ще се чуе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Пламене недей така плиииийййййз хахахахаха Вече няколко пъти по 5 дни нямам загуба на пакети че да ми падне Lineage.......No comment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Да бате Пламене, правилно си чул нета беше ужасТ както гръмна и музиката ми спря (онлайн радио) Гледах като тръба като си пуснах еврокомския Лан , който не мръдна Какво стана изобщо незнам и уж заради бурите се преместих то к'во стана Да се надяваме , че няма да е така занапред ,че изобщо не ми харесва тази идея, но все пак и дори да е така скоростта е в пъти по-добра "комския" , какво мога да кажа освен НАЗДРАВЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 От 10 дни нямам интернет. Какво повече да кажа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 И какво направи по въпроса? Ако блееш и 15 дни няма да имаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 От 10 дни нямам интернет. Какво повече да кажа? ще си искаш ли да ти върнат 1/3 от месечната такса? и има ли такава практика? 10 дни ... ебаси @R_a_p_t_o_R, едва ли някой ще стои 10 дни и ще чака да му се оправи от само себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 ....едва ли някой ще стои 10 дни и ще чака да му се оправи от само себе си Ами, що...аз например...ако в конкретния момент не ми трябва за работата (или ако не трябваше да поддържам Buy/Sell секцията)...спокойно бих си починал от "ползването на интернет". @Ванчо, наистина не знам какво чакаш толкова време, освен ако и ти не искаш да "почиваш". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 13 пъти съм се обаждал! 13 пъти! Като в поне 8 от тях, ми казваха, че и те нямат интернет в момента, а останалите просто ми казваха, че ще ми се обадят след малко... И НЕ МИ СЕ ОБАЖДАХА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 13 пъти съм се обаждал! 13 пъти! Като в поне 8 от тях, ми казваха, че и те нямат интернет в момента, а останалите просто ми казваха, че ще ми се обадят след малко... И НЕ МИ СЕ ОБАЖДАХА!!! Странно....та чак абсурдно... ...следващият месец (ако изобщо ти пуснат нета) не би трябвало да плащаш като компенсация заради този месец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Нетгруп доколкото знам не ти взимат цялата такса,след като си имал такива прекъсвания всеки ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Таксата най-малко ме грее искам нормялен нет. кой квартал си...и по точно уточни, че нещо ме спече, а тая седмица дето идва ги чакам да ме вържат Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 И аз имам от няколко дена такива прекъсвания но не са толкова дълги по 30мин но са изключително изнервящи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 кой квартал си...и по точно уточни, че нещо ме спече, а тая седмица дето идва ги чакам да ме вържат raptor2721 и аз съм на същия хал. Живея в същия квартал като теб и май сме на един рутер. Доста изнервят тези дълги прекъсвания. Сега съм пуснал един стар торент от Замунда и засега се държи добре нета(1.5 мегабайта/сек стабилни от трима сийдъри). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Явно в квартала имате проблем, защото и Иван е там. Изчакайте и потърпете, при нас също беше така няколко седмици. В момента нета е такава пушка, че изобщо не мога да му се нарадвам. Със сигурност правят нещо по трасето. След време ще берете урожая от тъз ралта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.