Jump to content
BulForum.com

Bezji4na klaviatura+mi6ka

Fr0Zen

Recommended Posts

Попитай JIS, той мисля че имаше такъв комплект.

Но според мен не си заслужава, да сменяш батерии на всеки месец (или да зареждаш), то си е казано, мястото на мишката и клавиатурата е до компа!

Ако ти трябва размах, сложи си удължител, аз така имам един 2-метров и супер работа върши понякога.

олее тва е супер яко :)

батерията на клавиатурата държи около 2-3 месеца

на мишкато около 2-3 седмици (ама тва за мен дето по цял ден я шавам ;) )

иначе гледай задължително да си земеш с зарядно и батерии (да има и 2 резервни :) )

аз си зех за 74 лева ... а обърната клавиатура ... Num-Pad-a ми е орляво ...

уж казват че е по-удобно и бля бля ...

ама видях в МЕТРО за 70 лева комплект на А4-tech и е с 6 батерии (демек 2 резервни)

А4-tech комплекта е супер !!! И аз го искам !

Само да не бях дал толкова пари за тия 2 мишки дето ги имам сега... веднага бих се метнал на този черния комплект в Метро. Ама сега... трябва да чакам поне едната да се скапе за да мога да оправдая пред съвестта си такова разточителство :P

AKO NE SI IMAL NQMA DA TI LIPSVA ESTESTVENO

NO AZ VE4E POLOVIN GODINA SAM S BEZJI4NA MI6KA I NE MOJE6 DA ME OBEDI6 4E NE E HUBAVO

A ZA PROMOCIQTA V METRO MI6KATA E S TOP4E I OBHVATA NA DVETE E MNOGO MALAK (AKO NQMATE PREDVID DRUG KOMPLEKT

MISLQ 4E KATO SE DAVAT PARI E DBRE PONE DA E OPTI4NA VERNO E 4E POVE4E SE HABQT BATERIITE NO 6-8 DENA E NORMALNO ZA EDIN ZARQD

dinko, за мишката спор няма 4е е удобно да е безжична, аз говорех за клавиатурата че е безсмислено поне з а мен. А мишката се мърда на не повече от 3-4 инча по пада, на мен не ми липсва безжичието й и не мисля че вече 6-7 години окткатко имам мишка е малък период да почувствам липсата на нещо, от което никога не ми е хрумвало че бих могъл да се възползвам :wacko: Това за мен е гъзария и никой не може да ме убеди в противното. А и притеснения за батерии, заряд и т.н. Неоправдано за мен. Иначе съм с опти4на, това е наистина много по-добро от топчето.

Guest Prestor™

Според мен безжичната мишка е удобство но засега се справям отлично и с оптичната си. Като се замисля че ще трябва през седмица две да ръча зарядното и да го чакам 12-14 часа да зареди батериите ми все повече започва да ми харесва кабела който понякога ми се пречка. За клавиатурата зависи от случая. в моя ще варши хубава работа, защото клавиатурата обикновено седи в мен, докато съм се настанил на фотьойла. Досега лично не сам виждал никой да бачка на компа си в толкова айляшка поза и може би затова не върват безжичните клавиатури. Да жижее мързела!!!

:devil prestor™

My Webpage

vednuj vzemesh li si gi prosto nqma da iskash nishto drugo, mishkata e malko tejichka zaradi bateriite vutre ama stabilno tejka i tova ne e problem, klasviaturata puk da kajem za men e udobna kogato si legna v legloto i si q vzema v men i si netvam polulegnal :) puk i lipsata na kabeli e neshto super udobno, osobeno za mishkata, tq moita e i opticha taka che napravo po vsqkakvi povurhnosti si raboti... ako imash parite goreshto se preporuchva, mihskata dosta energiq gulta no moqta si ima docking station taka che ne e problem tova kogato svurshvam rabota q lepvam na docking stationa i gotovo...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...