Jump to content
BulForum.com

Пловдивски бизнесмен спечели....

Slain

Recommended Posts

Бургас с тоя нефтохим въобще не ми го давай за пример. Колкото пари имат там, толкова и в Пловдив. Мислиш че там не правят такива врътки? Ако не и повече.

Барове и дискотеки колкото искаш. Сега, теб може да те кефят само въпросните 3, но определно от липса на заведения не може да се оплаче града.

Моловете определено не са показателни за икономическото развитие.

а бе все ми е едно кой ще е ... но аз няма да гласувам за чомаков

трябват промение в тоя град и една от промените трябва да е решението какво да се прави с циганите и тока който ние им го плащаме :angry1 а чомаков за 2 мандата нищо не направи по въпроса щото не му остава време от мошенгии :\

Е, защото аз сигурно ще ида да гласувам за Чомаков ;)

most wanted ходил ли си скоро в Бургас? Града процъфтява, хората имат пари, харчат, икономиката му расте. Тук всички са мижитурки и дупедавци. Едино свястно заведение нямаме, най вървежния ресторат Даяна на центъра е дива кръчма с някви си пейки. Има една единствена дискотека в която пускат денс(инфинити), останалите са или тъпото ретро или мазна чалга. Има 3 бара: авеню, escape и ескада, които уж са яки, но и там ходят някви мърсоли, които разполагат с по 10лв на ден. Няма нито един мол, а във Варна строят 3ти. На главната има точно 4 магазина с маркови дрехи, останалите са като мега селския "гранд" на кап.райчо. Няма какво да изброявам... Дори и някой да изскочи малко по напред, неможе да се отсее и пак се слива с останалата пасмина.

Това ли са факторите за икономически растеж? Барове и маркови магазини. :lol:

най вървежния ресторат Даяна на центъра е дива кръчма с някви си пейки.

Ъъъъъъъъъъъъъ моляяяяяяяя? Това ли е най-хубавия ресторант според теб - таз дупка Даяна-та? За "Хемингуей" не си чувал предполагам, а "Капитан Кук" до колелото на панаира предполагам смяташ за сладкарница може би??? Точно в "Кук" един приятел възкликна че и обслужването и вида на заведението е като на хубав Манхатънски ресторант, изводите си прави сам.

Това ли са факторите за икономически растеж? Барове и маркови магазини. :lol:

Не, това са места където можеш да си похарчиш парите, да се почувстваш по на високо от колкото тея дето гледат ТВ по цял ден и цъкат. В хемингуей-а ходят само чиченца, а в тоя кук кво да правя като мразя риба..

Не, това са места където можеш да си похарчиш парите, да се почувстваш по на високо от колкото тея дето гледат ТВ по цял ден и цъкат. В хемингуей-а ходят само чиченца, а в тоя кук кво да правя като мразя риба..

и за всичко това е виновен кметъ, неговата верица!

За да може да избиваш комплексите си! :lol: Масата велики "бизнесмени" и "богаташи" преди 17 години бяха пълни голтаци и живееха в панелни апартаментчета. Селското им минало ги преследва и за това харчат пари за "маркови дрехи". Ама селянията с Версаче не може да се прикрии, както и тлъстите йм космати шкембета... :devil

точно щото сме номер 4 за тва се строи много повече инфраструктурни проекти и молове от бургас нали

за варна не отричам вече ни задминаха но бургас е още много далеч от нивото което все още поддуржа пловдив а именно може би една крачка зад варна

София е столица, Бургас и Варна имат пристанища, тоест и трите са места, където може да се въртят далавери, контрабанда и каквото си пожелаете - просто не може да се сравняваме с тях! В България производство почти не се прави, пък от производство никой не разбира. Де що има някои нови по-големи фабрики все са чужди.

За да има развитие трябва да има условия, а условията за нормален бизнес се създават от нормално управление, а такова не сме имали скоро.

А ти понеже си пит та дрънкаш, на такова място няма да стъпиш... логиката е бетон - може и да е хубаво ама там ходят хора над 30 години, явно аз не съм за там... А в Кук има и не-рибни неща, направи си труда и се разходи до там... Има много интересни неща... айде провери и сподели после дали е хубаво заведението и харесало ли ти е?

Интересно ми е какво мислиш за "Happy"? Или и за теб това са "агресорски заведения с пластмасова храна" както един познат изтърси.

Друго прилично местенце е K2 до джумаята.

Да продължавам ли? Всичките които ти изброих са по-хубави от Даяна-та и още не мога да асимилирам по каква логика според теб Даяна-та ще е най-хубавото заведение в Пловдив.....

За да може да избиваш комплексите си! :lol: Масата велики "бизнесмени" и "богаташи" преди 17 години бяха пълни голтаци и живееха в панелни апартаментчета. Селското им минало ги преследва и за това харчат пари за "маркови дрехи". Ама селянията с Версаче не може да се прикрии, както и тлъстите йм космати шкембета... :devil

София е столица, Бургас и Варна имат пристанища, тоест и трите са места, където може да се въртят далавери, контрабанда и каквото си пожелаете - просто не може да се сравняваме с тях! В България производство почти не се прави, пък от производство никой не разбира. Де що има някои нови по-големи фабрики все са чужди.

За да има развитие трябва да има условия, а условията за нормален бизнес се създават от нормално управление, а такова не сме имали скоро.

Леле... аз отивам да се гръмна, явно и внуците ми няма да живеят в нормална държава по тази логика, то баси живота ще е... не... не ... не... няма смисъл...... сбогом жесток живот, аз не издържам повече............. :crazy: :wacko:

Ти така ли се чувстваш по-високо от тия дето цъкат ТВ по цял ден :) Продава се каквото се търси.

И кмета, и общинския съвет са ужас, правят се големи далавери ама нищо за града.. А може да се направи много. Да се надяваме, че на другите избори ще дойде някой който покрай краденето да свърши нещо полезно.

Да се надяваме, че на другите избори ще дойде някой който покрай краденето да свърши нещо полезно.

Искаш да кажеш че освен да се "нагуши" ще вземе да направи нещо да замаже леко положението ли? Споко, и Чомаков ще направи нещо такова - винаги преди избори се почва едно ремонтиране, едно оправяне... дотогава може и 1 година бул.България да е в окаяно състояние, може и да позатворят примерно и Руски или някой от мостовете за ремонт, че да се усети после като се нормализира работата колко хубаво е станало и да се отчете колко работа са свършили...

Пък ако няма изгледи да спечелят ще почнат едни мега-огромни ремонти че да може после следващите след тях да си скубят косите какво да правят - да го заебат полу-направено или да го довършват 5 за 4 щото като няма пари кво друго да се прави... или да го довършат после 5 години да събират пари да го изплащат... то е така, ако не си забелязал досега - 3-4 месеца преди разни избори се почват едни мащабни ремонтни работи... цяло лято "в тикви" стоят после края на септември почват разни работи... Примерно при едни от последните избори (може би не най-последните ама преди 2-3 години беше май) пуснаха "пеещите фонтани" ... края на септември... и ги пуснаха за 2-3 седмици само... Ей тва така ме подразни - ремонтираха ги за има-няма 2 седмици и ги пуснаха когато вече нямаше смисъл от тях (т.е. друг смисъл освен отчитането на свършена работа точно за преди изборите)... Преди това правиха новия "мост" над гарата (кичука-тракия) - аз добре си спомням че когато съм минавал от там цял ден мангалите дето бачкат спят под сенките и като стане пиковия час се почваха едни трескави работи и естествено кабелите за тролеите се правеха именно в тоя момент (4:30 - 6:30 вечерта) и се задръстваше кръстовището там точно тогава за да пречат максимално на хората и да се вижда че работят......

Леле... аз отивам да се гръмна, явно и внуците ми няма да живеят в нормална държава по тази логика, то баси живота ще е... не... не ... не... няма смисъл...... сбогом жесток живот, аз не издържам повече............. :crazy: :wacko:

Не логика, а факти. Преди 17 години казваха, ама не им вярвахме, че на България ще са нужни към 50-60 години за да стане Западна държава - остават още поне 33. Спокойно за внуците може и да остане нещо, ама поради циганизацията на държавата... не съм много сигурен за бъдещето.

В крайна сметка на който не му харесва да си стяга вързопчето - свят широк. Аз за сега смятам да си седя тук въпреки НВСВ, Сергеша, Чомака и Ахмака!

за тва ли колкото приятели имам от бургас сички ми казват че тука нечата са много по добре отколкото там че има готини заведения и дискотеки и просто града изглежда оправен и чист точно щото те имат много пари и имат много далавери и щото ние тука тънем в тъпотия нали?

Искаш да кажеш че освен да се "нагуши" ще вземе да направи нещо да замаже леко положението ли? Споко, и Чомаков ще направи нещо такова - винаги преди избори се почва едно ремонтиране, едно оправяне... дотогава може и 1 година бул.България да е в окаяно състояние, може и да позатворят примерно и Руски или някой от мостовете за ремонт, че да се усети после като се нормализира работата колко хубаво е станало и да се отчете колко работа са свършили...

Пък ако няма изгледи да спечелят ще почнат едни мега-огромни ремонти че да може после следващите след тях да си скубят косите какво да правят - да го заебат полу-направено или да го довършват 5 за 4 щото като няма пари кво друго да се прави... или да го довършат после 5 години да събират пари да го изплащат... то е така, ако не си забелязал досега - 3-4 месеца преди разни избори се почват едни мащабни ремонтни работи... цяло лято "в тикви" стоят после края на септември почват разни работи... Примерно при едни от последните избори (може би не най-последните ама преди 2-3 години беше май) пуснаха "пеещите фонтани" ... края на септември... и ги пуснаха за 2-3 седмици само... Ей тва така ме подразни - ремонтираха ги за има-няма 2 седмици и ги пуснаха когато вече нямаше смисъл от тях (т.е. друг смисъл освен отчитането на свършена работа точно за преди изборите)... Преди това правиха новия "мост" над гарата (кичука-тракия) - аз добре си спомням че когато съм минавал от там цял ден мангалите дето бачкат спят под сенките и като стане пиковия час се почваха едни трескави работи и естествено кабелите за тролеите се правеха именно в тоя момент (4:30 - 6:30 вечерта) и се задръстваше кръстовището там точно тогава за да пречат максимално на хората и да се вижда че работят......

Не, не се изразих правилно. Според мен е нормално за свършена работа да се взима комисионна, но работата да се свърши и то добре. С други думи да се гушат, но покрай работата, а не да работят покрай гушенето.

за тва ли колкото приятели имам от бургас сички ми казват че тука нечата са много по добре отколкото там че има готини заведения и дискотеки и просто града изглежда оправен и чист точно щото те имат много пари и имат много далавери и щото ние тука тънем в тъпотия нали?

Абе майтапа настрана ама и на мен града ми се струва почистен малко от малко. Помня аз как беше пълно с боклуци навсякъде, а сега не се виждат толкова, главната малко срамно че не я оправиха още ама като наемеш Турска фирма, така е то... аз дотука колкото пъти съм икономисал пари от нещо все съм съжалявал... Но като цяло моето впечатление е че се пооправи града. Малко със задръстванията след края на работния ден е кофти ама е само тогава поне...

• 2 weeks later...

Първо Митко Бекриев не е Пловдивчанин , а е Кукленец . Второ сме съседи . Живеем един от друг на около 25 метра . Трето израстнали сме заедно . И четвърто там където е текло пак ще тече . Да е жива и здрава партията която даде на чичо му деведесета година да изпере пари. Та той на нашето Мите му даде старт с 1 милионче за да започне да се занимава със строителство. И така последваха приватизации и тем подобни . а всеки знае , че пари при пари отиват .

А и още нещо ... В най скоро време ще се разчуе за една още по фрапираща сделка за терен в съседство с летище Пловдив . Продава се тъй нареченото тържище Тракия на площ от 200 дка. Което е тържище само на хартия . и се продава на петдесетократна цена от платената първоначално . Ха ха . Много скоро

ще се чуе . Въпрос на семица може би . Ако се надуши сделката от пресата , ако ли пък не . Здраве. Купувача е готов да брои парите , а летище Пловдив го очаква голям възход .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...