Slain Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Пловдивски бизнесмен спечели 42 милиона за сметка на общината 15.06.2007 11:06 ч. News.Plovdiv24.com Още един пловдивски бизнесмен спечели смайваща сума от 42 милиона лева за сметка на общината, пише "24 часа - Пловдив". Димитър Бекриев чрез фирмата си „Регнис" ЕООД купи от градската управа 32 декара срещу кметството в кв. Тракия за 6 милиона лева. Това стана след проведен конкурс и одобрение от местния парламент по предложение на кмета Иван Чомаков. Шест месеца по-късно Бекриев е пласирал бившия общински имот на 8 пъти по-висока цена. http://www.plovdiv24.com/news/28504.html коментара е излишен и още нещо за чомаков http://www.plovdiv24.com/news/28343.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Мръсен прстъпник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 дано повече хора да разберат що за човек е, за да го сменим на есен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 дано повече хора да разберат що за човек е, за да го сменим на есен точно но според мен проблема е друг...и кметовете са само поставени лица с някво висше образование ,а решенията ги взима някой друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 то да е само тва бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 дано повече хора да разберат що за човек е, за да го сменим на есен Един много умен човек е той. . И да го сменят и да но го сменят му дреме на шапката с тия 2 мандата. Евала на тия хора, че са успели, а аз да се блъскам като вол да получа знания . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 И същият този кмет, по това, което чувам ще бъде издигнат и подкрепен за трети мандат от един друг наш любимец - Бойко Борисов и неговата партия Герб Гласувайте, защото виждате резултата от негласуването Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 И същият този кмет, по това, което чувам ще бъде издигнат и подкрепен за трети мандат от един друг наш любимец - Бойко Борисов и неговата партия Герб Гласувайте, защото виждате резултата от негласуването може и аз да не съм информиран ,но мисля че кандидата на Герб беше някаква жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Добре, пичове, като го сменим (смените, аз съм в друг район), следващия няма да краде ли? Лошото е, че само можем да се възмущаваме, а единственото нещо, което можем да направим практически, тая смяна при избори на някой, който се е доказал като негоден, тая смяна няма никакъв ефект, защото наследникът му също ще върти мушангии. C'est la vie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 curunir-не е точно така ти явно наистина си от друг район иначе щеше да знаеш че пловдив си има алтернатива и то много добра в лицето на Славчо Атанасов---знам ли го и него може да е мошенник но проблемите в тракия ги знае като петте си пръста и ги решава един по един.Демек може и да краде но и работа върши а не като католика. П-П Абе псувайте ме тука ама като дойде българската АТАКА ще хвърчат глави(макар и тя да е пълна с отрепки като архонта). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Та понеже следващията може би щял да краде - дай да си държим тоя, така ли? Ако тая логика беше вярна, то човечеството щеше да седи на едно и също равнище, а не да има възходи и падения! Пример: При Калоян е имало възход, при Борил падение, при Иван Асен 2 възход - по твойта логика, това не е било възможно да се случи. Да, който и да дойде ще краде, но също така някои хора имат повече морал и повече лични способности, защото и Хелмут Кол е правил нередности, но Германия по негово време процъфтяваше. Един ще краде, но града ще цъфти, а друг ще краде и всичко ще се разкапва - при сегашните всичко тотално се скапа! С това застрояване, с това пренаселване и с тая инфраструктура - града почти се е задушил! Това вече не може да се трае - на всякъде е шумно, мръсно, във всеки вход - кръчма - думбалумба до късно, застроиха пътищата и градинките! Лоша била демографията! Как да гледаш повече от 1 деца в малки апартаменти, в големи кооперации пред които няма място да се ходи пеша от спрелите коли. И сега като гледам младото поколение 10-12-15 годишни, колко са затлъстели и как на нищо не приличат. Че преди 15 години такова нещо нямаше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 И сега като гледам младото поколение 10-12-15 годишни, колко са затлъстели и как на нищо не приличат. Че преди 15 години такова нещо нямаше! Че как нали трябва да приличаме на американците-ако не по друго поне по килограми. И все пак мисля че тук вината трябва да се понесе поравно с родителите-верно е че кмета един пирон не е забил в полза на спорта(та ние имаме най култовите стадиони и в кербала няма такива,за зали пък е смешно да се споменава),но и родителите имат вина. Колкото до пренаселването no coment къщи и блокове никнат като гъби,не мога да си обясня като всяка барачка стана 4 етажна кооперация кой ще живее в тях? П-П Кмете върви си с добро не ти желаем лошото но не искаме повече да те виждаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 може и аз да не съм информиран ,но мисля че кандидата на Герб беше някаква жена До онзи ден се говореше, че ще е Чомака. Бат' Бойко бил пратил на разузнаване хора, които да проверят по градове кои от сегашните кметове си вършат добре работата и щели да ги издигат. Та според хората на Бат' Бойко, Чомака си вършел добре работата и щели да го издигат. Но както знаеш нещата не са сигурни, има още няколко месеца, та до тогава може да се коментират още няколко личности. Казах това инфо, което имам от онзи ден А кой ще е кандидата на Атака? Да не е Локомотива, опааа да кажа Тодор Христев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 демагогия: 1. Използване на лъжливи обещания и ласкателства главно в политиката за създаване на популярност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 15, 2007 Author Share Posted June 15, 2007 До онзи ден се говореше, че ще е Чомака а бе все ми е едно кой ще е ... но аз няма да гласувам за чомаков трябват промение в тоя град и една от промените трябва да е решението какво да се прави с циганите и тока който ние им го плащаме а чомаков за 2 мандата нищо не направи по въпроса щото не му остава време от мошенгии :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 curunir-не е точно така ти явно наистина си от друг район иначе щеше да знаеш че пловдив си има алтернатива и то много добра в лицето на Славчо Атанасов---знам ли го и него може да е мошенник но проблемите в тракия ги знае като петте си пръста и ги решава един по един.Демек може и да краде но и работа върши а не като католика. П-П Абе псувайте ме тука ама като дойде българската АТАКА ще хвърчат глави(макар и тя да е пълна с отрепки като архонта). както написах в една друга тема това е и моето решение за кмет на града ни. човекът си върши добре работата и наистина съм доволен от това, което прави. най-малкото пътищата в тракия винаги са били едни от най-добрите, да не кажа и най-добрите, също така в моя район направи доста тротоари, пътечки и т.н. абе за него ще гласувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Е какво толкова е станало Все едно не се знаеше че Чомаков е корумпиран келеш. Подобни работи стават ежедневно. Срещу сума и съответните препоръки можеш да си вземеш декари не пред а В общината. Проблема е че няма кой да му държи сметка защо и как. Толкова време кмет.... и нищо не направи за града. Барем като крадеше поне да работеше на % Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 единственият изход ни остава да емигрираме всички групово за софия докато тук доиде някои свестен Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 както написах в една друга тема това е и моето решение за кмет на града ни. човекът си върши добре работата и наистина съм доволен от това, което прави. най-малкото пътищата в тракия винаги са били едни от най-добрите, да не кажа и най-добрите, също така в моя район направи доста тротоари, пътечки и т.н. абе за него ще гласувам да бе, чудесен е. само дето се продаде на чомака, за да не му застраши властта и се задоволи с кметството на Тракия. Да, отделя някакви минимални пари за инфраструктурни проекти, но пак се изпълняват от любимите на чомаков фирми, избрани отново без търг. мечтая си за деня, когато всеки човек ще може да влезне в своята община и да поиска среща с някой от служителите и да не получи отговор от типа "днес, приемаме само хора от фирма "Едикояси", защото така е казал кмета". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 И същият този кмет, по това, което чувам ще бъде издигнат и подкрепен за трети мандат от един друг наш любимец - Бойко Борисов и неговата партия Герб Нищо чудно. Сигурно Бойко се чувства длъжен да върне жеста, след като Пловдив прие софийския боклук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 zaec добро включване-поздравявам те,освен 2та милиона ясно е че шопите няма да оправят цариградско и бул България--то не че не са дали парите,но г-н кмета има други планове за тях сега си строи мол с едни люксенбургци и моля ви не го занимавайте с неволите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 да бе, чудесен е. само дето се продаде на чомака, за да не му застраши властта и се задоволи с кметството на Тракия. Да, отделя някакви минимални пари за инфраструктурни проекти, но пак се изпълняват от любимите на чомаков фирми, избрани отново без търг. мечтая си за деня, когато всеки човек ще може да влезне в своята община и да поиска среща с някой от служителите и да не получи отговор от типа "днес, приемаме само хора от фирма "Едикояси", защото така е казал кмета". За съжаление това си е самата истина. Всичко се прилапва от приближени до познатите ни играчи фирми, а на другите или директно им отказват, или им искат космически рушвети. Последният такъв случай, за който чух, е за 7 декара незастроена площ в Тракия, в района на SPS - само за рушвет са поискали 600 000, отделно от самата стойност на земята. Сравнете го това с цифрите от първия пост в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Много ли ви е гадно че хората правят милиони, а някои от вас се бият през гъза да не кендзат? Аз съм на принципа да постигнеш нещо, въпреки това че ти пречат, а не да чакам някой да ми помогне. Не чакайте който и да е кмет или управляващ да е всеотдаен и да не се възползва от умишлено създадените вратички в закона. Пожелавам му на г-н Бекриев да инвестира спечелените пари в нашия град. Жалко че вече сме No4 в държавата и ни сравняват със Стара Загора и Русе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 точно щото сме номер 4 за тва се строи много повече инфраструктурни проекти и молове от бургас нали за варна не отричам вече ни задминаха но бургас е още много далеч от нивото което все още поддуржа пловдив а именно може би една крачка зад варна Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 most wanted ходил ли си скоро в Бургас? Града процъфтява, хората имат пари, харчат, икономиката му расте. Тук всички са мижитурки и дупедавци. Едино свястно заведение нямаме, най вървежния ресторат Даяна на центъра е дива кръчма с някви си пейки. Има една единствена дискотека в която пускат денс(инфинити), останалите са или тъпото ретро или мазна чалга. Има 3 бара: авеню, escape и ескада, които уж са яки, но и там ходят някви мърсоли, които разполагат с по 10лв на ден. Няма нито един мол, а във Варна строят 3ти. На главната има точно 4 магазина с маркови дрехи, останалите са като мега селския "гранд" на кап.райчо. Няма какво да изброявам... Дори и някой да изскочи малко по напред, неможе да се отсее и пак се слива с останалата пасмина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.