pi4a Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 ами аз искам да ви питам горе долу за какви пари бихте дали за старата ми ма6инка 6тот ако цената и е паднала ве4е под 200 лв няма смисъл да я продавам : amd semperon 1600+, video g-force mx4 64mb,256 mb ram,lg записва4ка ма не двд ,харда е 40 гб , има и модем за нета през телефона захранването е ново ама не зн какво е то4но (темата не е постнах в buy/sell 6тот ми трябвва съвет ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. "въпрос4е" - спада към тази точка от Правилата. като ти трябва съвет си формулирай заглавието точно (не то4но, че дразни) и тогава пиши какво те вълнува, какъв съвет искаш и как желаеш потребителите на този Форум да са ти от полза, а не да губиш времето им. Остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.