XMD Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Ако може някой да намери книгата на Брам Стокър - Дракула, търсих си я да я купя, но не я намерих надеждата ми е да я има в нет-а. За улеснение давам ISBN номер - 954-528-251-7 Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 незнам тука ли муе мясото ама си търся книжки за телефона смисъл не опътване ми такива за четене телефона ми е К500 аз намерих едни ама то само 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Някой може ли да ми даде нещо за речта на Otto Stahmer, който е защитавал Херман Гьоринг на Нюрнбергския процес?Мерси На английски Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Хора.Някой може ли да ми даде подробна информация за Хлор,Хлороводород и солна киселина и Оксиди и киселини на хлора.Трябва ми много и спешно МОЛЯ ВИИИИИИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Карл Сейгън - КОСМОС ? Carl Sagan - COSMOS ? Word format ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rali_kn Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Националният статистически институт съобщава на потребителите, проявяващи интерес към статистическата информация от сферата на туризма и почивното дело, че вече е на разположение новата публикация "Туризъм" - на книжно тяло и електронно издание. Някой може ли да помогне да намеря това нещо из нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Трябва ми биография на Васко Да Гама. Мерси предварително П.Ц. на български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Anne Rice-The Vampire Lestat Някой ако знае откъде мога да си я намеря да я прочета на български? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 търся упътване за форд ескорт 1988 1.6л cl дизел 5 врати плащам 10 лева за него само да е на англискии или български вече търсих в дата.бг и в emule така че не се опитваите и спецялно гледаите за форда защото може да се объркате а не давам пари за грешна информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Трябва ми нещо свързано с Лила от Тютюн. Предполагам, че няма значение какво просто да става за час по литература. Потърсих в реферати.ком, но не намерих..не съм наясно с другите подобни сайтове( не ми се е налагало да търся до сега такива материали). Спешничко е..Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Трябва ми книга с оригами но на български Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Request: място в нета с книги на O'REILLY, но последни издания! Няма значение на какъв език са (в симсъл или bg или eng). А ако изобщо има някакво място с книги на O'REILLY на български - кажете го. И pls който е така добър да помага да ми праща отговори на ЛС, а не в темата. 10x in advance! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 ArenaBg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Нещо на тема : "Единство и разнообразие на материалния свят - микро и макро". Това е за доклад по физика.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Здравейте! Наистина ми е необходимо да намеря следните две книги и то скоро, защото ще имам възможността да си ги изпринтя безплатно: - "XML Pocket Reference, Third Edition" на издателство O'Reilly - "Learning the bash Shell, Third Edition" пак на O'Reilly Наблягам на това да са последните издания, по-стари и сам успях да намеря в нета. Ако някой успее да ми изнамери тези книги наистина ще съм му много благодарен! Pls отговаряйте на PM. EDIT: Втората я намерих ТУК, тъй че бирата за нея отпада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Terry Pratchett - Thud! Да благодаря ли предварително? Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 много жизнено важно е да намера тази книга Dellorto Carburetor Manual ако някои знае каде в нета може да се издири да казва кадето ще да е само да моеже да се драпне Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Търся си "Мечо Пух". Ако някой може - да помогне. Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 nqkoi ako moje da mi dade link ot kade da izteglq komiksite na sonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vastos Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 nqkoj move li da ka4i nqkade komiksa Warcraft:the Sunwell Trilogy??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 ade da mi kajete kade v neta ima nai noviq pravilnik 4e 6e karam listovki skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
vastos Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 някой plzz може ли да намери книгите на Juliet E. McKenna- The Gambler's fortune;The Warrior's bond;The Assassin's edge,част от петологията The Tales of Einarinn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Трябва ми Дон Жуан преведен на български, като става дума за оригиналът на Байрон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Трябва ми "По пътя" на Керуак или поне първа глава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Трябва ми референция(препоръка) от работодател, или указание как се пише. Най-добре ако някой може да ми посочи от къде да си изтегля готов документ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.