BurnRus Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 tyrsq programkata back door iskam da iurkym edin priqtel s koito sme zaedno v mreja.molq nqkoi ako e ima da mi e dade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Значи мойта молба е, ако може да кажете от каде мога да вземя нещо по-обширно за вирусите и антивирусните програми,защото трябва да пиша доклад по информатика.Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 nekoi moje li da nameri i kachi na wareza ena kniga na Velin Stanev knigata e Istoriq na Metala i izdadena nekade prez 92-93 godina ako ne me luje pametta 10xzz predvasritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki6a Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Търся изданията на Blizzard за WarCraft- на български. <{POST_SNAPBACK}> имам ги и трите части,ама на книга(как да ги кача) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ако някой може да ми намери книги на Александър Беляев ще съм му много благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Aze Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Някой, може ли да ми каже, къде мога да нямеря книгите от "Песен за лед"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo999 Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 На мен ми трябва книгата "Елементарна теория на музиката" - или нещо подобно, но на Български! Ако някой може да помогне ще съм му адски благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Един стабилен рикуест. 1.Хранова,А. - "Петте новонагласявания в "Новонагласената гусла",В:"Език и литература",1997,кн.1-2; 2.Хранова,А. - "Дядо Йоцо гледа Иван Вазов",В:"Творчеството на Иван Вазов",Ш.1996 3.Пенчев,Б. - "Кардашев срещу Кардашев",В:"Тъгите на краевековието",С.1998,стр.143-151. Това е само част от рикуеста,има още около 13-14 неща в тоя дух.Ако някой има тези работи,че пусна и останалото. И още нещо - търся Фудо(основателят на бушидо),книгата се казва "Бушидо - пътят на война,скалата и стоманата".Съмнява ме да я има на български,така че ми върши работа и на английски или френски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Nqkoi moje li dami pomogni da namerq Putevoditel na galakti4eskiq stopadjiq full versiona v neta ili na jivo?![ne iskam da q kupq a da e pro4eta] Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Виж това от нашия си warez и това от Дата.бг. Не знам дали са пълната версия, но би трябвало да свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Трябват ми лекциите по информатика за първи курс във ВИХВП . Може и учебник "Въведение в информатиката" на Тотков. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 need for university, koito mi go nameri toz u4ebnik ima bira ot men (puk as shte imam 6 na knijkata ) : Serial Port Complete - by Jan Axelson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Търся електрическа схема на телевизор Siemens FS 934 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary_jay Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Mara ! Nqkoi znae li kade se dqna toia sait, na koito imashe science fiction literatura - vsqkakvi nauchni fantastiki.... ot mnogo avtori.. Mai beshe neshto ot sorta na sfiction.bg ili sfiction.hit.bg..... tqrsih kade li ne, ama mm - no result. A konkretno mi trqbva na Umberto Eco - Imeto Na Rozata. Drugoto, koeto tyrsq, e nqkakva literatura na BG ezik za srednovekovieto.. ama - mm -> i za tva mi trqbva pomosht... Pls ako se seshta nqkoi, da reply-ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary_jay Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Mara ! Nqkoi znae li kade se dqna toia sait, na koito imashe science fiction literatura - vsqkakvi nauchni fantastiki.... ot mnogo avtori.. Mai beshe neshto ot sorta na sfiction.bg ili sfiction.hit.bg..... tqrsih kade li ne, ama mm - no result. A konkretno mi trqbva na Umberto Eco - Imeto Na Rozata. Drugoto, koeto tyrsq, e nqkakva literatura na BG ezik za srednovekovieto.. ama - mm -> i za tva mi trqbva pomosht... Pls ako se seshta nqkoi, da reply-ne <{POST_SNAPBACK}> Viz http://warez.ru:8084/Docs/++Fiction-%3E/Eco,.Umberto/ hehe.... ako ti se spi, napravo si lqgai, kiorava li si ili kvo...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Nqkvo ese na angliiski bez znachenie kakvo mi trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary_jay Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 ... trqbva mi Imeto na Rozata na Umberto Eco, ama na BG... Nqkoi moze li da ia nameri..... 10x.. in advance! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 RQ: "Наредба за радиационни защита при дейности с източници на йонизиращи лъчения - Държавен Вестник бр.74-24.08.04" "Наредба за основни норми на радиационна защита- Държавен Вестник бр.73-20.08.04" Накой ако знае от къде да ги намеря тия .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Някой може ли да качи CCNA Curriculum V3 ,CCNP Curriculum V3 ,CCNI Curriculum V3 Преди ги имаше но явно са били изтрити ,плс много ми трябват 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 търся The TINI Specification and Developer’s Guide by Don Loomis ако някой може да я намери..... мога да ви покажа как изглежда корицата на книгата: ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkor Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Някой да има книги за фотография и фотографски техники? П.С. - Не ме интересуват книги за дигитална фотография от тях си имам доста. :") Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Някой може ли да качи книга за Рено Клио имам предвид за ремонт на такъв автомобил? Защото търсих от някъде да си купя, но УВИ! Много ще съм благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Търсих на Мики маус комиксите но нищо не намерих. Ще може ли някой който ги има да ги ъплоадне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Тема за хора, които се готвят за SAT, за тези които са го минали и тези които искат да знаят повече. Аз имам скромната молба ако някой има примерни тестове, упражнения и други матеряли, които са на електронен носител да ги качи в уареза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.