jonnyb Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Hi - tarsq si knigi za Windows 2003 server. Tai kato sega smqtam da si go slagam i izpolzvam , trqbvat mi knigi za nacinae6ti - kadeto vsicko se obesnqva ot samoto nacalo. Ako ima linkove kam razni lab/simulation/test cdta sa6to 6te sam priznatelen. ob6to vzeto kniga za tova kak parvonacalno se instalira i konfigurira windows 2003 server. Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Здрасти. http://www.amazon.com/Congratulations-You-...5328&sr=1-1 Търся тази книга. Не зависимо дали ще ми кажете от каде да я купя, или намеря фрий в нета...Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ако някой има някаква/и книга за сваляне на шпагат мъжки/женски да даде линк плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Къде мога да намеря трилогията "Дюн" на Франк Хърбърт? На български или в оригинал, все едно. По-специфично ме интересуват втора и трета част... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GERGX Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Някой има ли висококачествена карта на Пловдив, ако да ще може ли да я качи в тракера Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Някой има ли висококачествена карта на Пловдив, ако да ще може ли да я качи в тракера Map_Plovdiv_11000x9600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Къде мога да намеря трилогията "Дюн" на Франк Хърбърт? На български или в оригинал, все едно. По-специфично ме интересуват втора и трета част... ЗАПОВЯДАЙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Има ми книга която да обеснява как се прави музикален Мастеринг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Някой може ли да ми намери нещо за еволюция на растенията? че тука вече 2 часа се рова из google и wikipedia и ми изпушиха бушоните да чета глупости,които нямат нищо общо с тва дето ми трябва Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Някой може ли да ми даде литературно интерпретативно съчинение на тема Съотносимо ли е стихотворението на Дебелянов "Скрити Вопли" с мисълта на Сенека : "Ако не знаеш кое е твоето пристанище, за теб попътен вятър няма " 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 аа помощ моля от 3 часа търся нещо на следните теми "неслучайно кръстосване" "генен дрейф" "поток на гени" и " фактори предизвикващи промени в популациите" и нищо ! претърсих целия google/wikipedia/pomagalo/referati и нищо. ако някой знае от къде мога да намеря информация моля споделете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Търся книги на Збигнев Бжежински. Разрових се но не намерих никъде безплатни в интернет. Ако някой знае нещо по въпроса ще му бъда благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Спешно ми трябват материали на тема "Природноресурсен потенциал на Европа" и уж имало много в нета...нищо не мога да си намеря ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Има ли книги в джава или пдф формат за телефони , на Български преведени ... някакви трилъри/научна фантастика/ужаси/фантази търся ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Трябва ми добра книга за основи на маркетинга.За препоръчване да е на български.Мерси преварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Аз търся книгата на Eminem - The way i am .Ако някой ми даде линк за електронна (безплатна версия) ще съм му много благодарен.Може и на ЛС да драснете Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Търся всякакви по-нови книги на тема зоология и по-точно към гръбначните животни, научнопопулярна литература, учебници, всичко на български... каквото намерите на такава тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Търся „Ни горе връх, ни долу корен” от Георги Узунски (изд. „Български писател”, София, 1988 г.). Ако някой намери книгата по рафтовете вкъщи или в домашната си библиотека на баба си и е готов да се раздели с нея на приемлива цена, нека ми пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhulk Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Някой може ли да ми намери учебника по испански Paso a Paso (A1+) в .pdf/.doc формат? Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasikg Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Никъде не мога да намеря "Среднощни кули" от поредицата "Колелото на времето" на български език. Моля Ви, ако някой я има нека да я качи или да ми пише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 "Дневници и нощници", "Страшни дневници и нощници" и "Още дневници и нощници" на Сиромахов- за електронна книжка. Ако някой ги има ще съм много благодарен да ги сподели с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Търся PDF/DOC/JPEG или някакъв друг формат файл с тесни и широки редове за разпечатване на A4 хартия - да стане като лист от тетрадка с тесни и широки редове, само че във формат A4, по възможност по-изчистен дизайн, без разни странични картинки около редовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.