Jump to content
BulForum.com

Как да прее*** другарче

Troublemaker

Recommended Posts

В мрежа съм с няколко човека. Има един супер т** г** който само се заяжда и се прави на много отворен. Моля кажете ми как да му направя живота черен???

п.с. искам да му правя мизерии по мрежата примерно рестар на PC-то, да му спирам нета и други подобни

10х предварително :evil

Или просто го изключете от ЛАН-а вместо да се занимавате с глупости... Щом ви гъбарка за какво ви е?

Много правилно. Точно така ще направя и аз другия месец.

Pravete liubov s gena mu ;)

offtopic:

Хахахаха... Къде ми е кислородния апарат, че не ми стига въздуха...

Пич, разбрах какво си имал предвид - жена му... Но както си го написал става голям лаф - "Правете любов с гена му" - демек теглете му едно е**не на цялата рода до девето коляно! Страшно... Смятам да го пусна тоя лаф в обращение - нещо като една степен по-висока псувня от тази за майката, концентрираща в себе си чуствата на говорещия към всички роднини на отсрещния, без изключение на пол и възраст...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

В мрежа съм с няколко човека. Има един супер т** г** който само се заяжда и се прави на много отворен. Моля кажете ми как да му направя живота черен???

п.с. искам да му правя мизерии по мрежата примерно рестар на PC-то, да му спирам нета и други подобни

10х предварително  :evil

abe edno vreme imashe edna mnogo populqrna atacha IGMP samp che tq beshe nai veche za sichko predi Windows Milenium taka che nqama da ti svarshi raota taka che eto kakvo napravi :

sherni primerno nqakoq igra da kajem quake 2 i mu kaji ai multy na quake2 ala bala igrai ot mene i toi kato pusne primerno quake2.exe shte pusne nqakav trojan s koito si zamenil quake2.exe-to na tvoq hard tai kato ti nqaa go puskash nqama opasnost za tebe toi kato go pusne nth nqaa da stane i sha si kaje a ne mi trygva quake2 da kajem ili neshto takova :) sled koeto moje da se bazikash

preporachvam WinCrash edin dosta star trojan shtoto e super lesen za noobs da se opravqt s nego inache izbor golqm

хубави идеии давате :woot :woot

1во. да му надием канчето - не става се пак сме саседи и сте е гадно

2ро. да му е*** жената - за жалост няма жена :( [най-добрата идея до тук]

така че остава сами да го нюкваме до припадак. пробвах с няколко нюка с които разполагах ама ефект нямаше. даите няко нюк които да бачка с ХР

10х за идеите и продължаваите в същия дух

а как може да сме сигурни, че заедно с Ne_Hrani_Maiko казвате истината, а не се опитвате просто да научите някои нови трикове с които самите вие да се правите на много "отворени" пред някого ?

а как може да сме сигурни, че заедно с Ne_Hrani_Maiko казвате истината, а не се опитвате просто да научите някои нови трикове с които самите вие да се правите на много "отворени" пред някого ?

kicko не ми трябва да се правя на отворен пред някого а изкам да си реша проблема с тоя малоумник

kicko ne znam na kakvi iskat da se pravqt ama kaji ako znae6 nqkoi 4alam 4e na men mi e interesno ...az moite sasedi si gi obi4am nqma da im prava akano :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

abe edno vreme imashe edna mnogo populqrna atacha IGMP samp che tq beshe nai veche za sichko predi Windows Milenium taka che nqama da ti svarshi raota taka che eto kakvo napravi :

sherni primerno nqakoq igra da kajem quake 2 i mu kaji ai multy na quake2 ala bala igrai ot mene i toi kato pusne primerno quake2.exe shte pusne nqakav trojan s koito si zamenil quake2.exe-to na tvoq hard tai kato ti nqaa go puskash nqama opasnost za tebe toi kato go pusne nth nqaa da stane i sha si kaje a ne mi trygva quake2 da kajem ili neshto takova :) sled koeto moje da se bazikash

preporachvam WinCrash edin dosta star trojan shtoto e super lesen za noobs da se opravqt s nego inache izbor golqm

JOKe мерси за идеята. Обаче е лошото е че има Norton и сигурно сте засече троянеца. За това единствения начин остава нюк.

Моля препорачайте някой нюк

10х предварително

Az moga da ti kaja ne6to, koeto e bezotkazno... Prosto si pravi6 sam virus :pirate Garantiram, 4e nikoq antivirusna nqma da go xvane. Az li4no ne pravq takiva raboti, no edin pi4 se zanimava malko. Primeren virus (ni6to osobeno, no mnogo veselo) kopira ti fail-a "hiberfil.sys" kadeto mu padne :pirate (fail-a e golqm kolkoto RAM ima6) . Ili drug virus - Pravi nqkakvi si 2000 fail-a (exe-ta) absolutni kopiq na samiq nego i taka izvednuj se okazva6 vmesto s igri s virusi :pirate (no pi4a spodeli, 4e stava za raz4istvane na malko mqsto na HDD-to :devil - prosto fail-a e maluk :evil )

Не е чак толкова просто колкото ти го описва твоя приятел..

Но ня на тях ще им е лесно защото са в лан. Просто направете нещо гадно(дет са вика един Бат Файл който да ти прави нещо гадно) и го убедете по някъв начин да го стартира тоя файл и сте готови..

Е ся ако е някъв боксьор и вас ва е страх да не ви очука после на вас каските давайте...А пък ако не ва е страх защо ви трябва да го пребавате по този начин просто го пребийте някъде и сте готови..

не става се пак сме саседи и сте е гадно

e ti em iska6 da mu naprai6 gadno em ne6te6 izob6to sigorni li ste 4e znaite ko iskate da napraite :confused

P.S. predi ima6e edin troqnec kazva6e se "naebi saseda" lesen e polzvane no e malko stari4ak no vse pak mislq 4e za celta 6te svur6i rabota :)

AGENT_ORANGE искам да му направим гадно ама незнам с какво?

трябва ми кякъв як нюкър или нещото подобно щото аз от такива работи не разбирам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...