gadniqt Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Интересуваме градско и извинградко, колко е горе-доло средният разход(бензин) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 градско около 8-10, извън града 7-8, зависи колко ти е тежък кракът Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 градско около 8-10, извън града 7-8, зависи колко ти е тежък кракът Мерси ,като гледам 9-10 е нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Мерси ,като гледам 9-10 е нормално. Ръчкаш ли го много ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted July 3, 2007 Author Share Posted July 3, 2007 Ръчкаш ли го много ? ами по едни време си го настъпвах ама разхода отиде някъде над 12л,като карам нормално ми е 9-10л. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 имам 1.6ца и гори 6-7 (комбинирано) и 8 на газ.. карам го до 4000 оборота.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 имам 1.6ца и гори 6-7 (комбинирано) и 8 на газ.. карам го до 4000 оборота.. ами незнам аз под 9 на мойта немога да падна,това 6-7 ми се струва повече извънградко .Пък за гас като сложа газова уредба ще видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 На мен ми гори 6-7 извън града и 9-10 градско бензин,но си зависи и колко ти тежи дясната обувка Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 да не отварям нова тема, разхода на газ какъв ви е? мойта 2-ка под 10 не пада( 1800 куб. е) Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 да не отварям нова тема, разхода на газ какъв ви е? мойта 2-ка под 10 не пада( 1800 куб. е) толкова трябва да ти е.. моя е 8/100 на газ.. пада чат пат на 7.. за градско говоря.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 да не отварям тема, какви са санкциите ако те спрад без регистрационни номера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 да не отварям тема, какви са санкциите ако те спрад без регистрационни номера? Май 150 беше. Edit: Глобата е от 50-200 лева и книжката на трупчета за 1 до 3 месеца. Това пише в закона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 май ти взимат книжката за 2 месеца, ама не съм сигурен 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Ако идеята ти е да си закараш колата до КАТ за номера или до някоя тенекеджийница накрай някой твой авер да кара плътно пред теб и така ще закарате колата. Ако ви е шубе все пак. може да вържете някакво въже между колите и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Абе катаджиите не падат от луната, ако колата си има документи за вноса и с някой лев бакшиш няма да имате проблем..как иначе да се закара до КАТ или до сервиз тая кола.. Аз да ви питам само как така ги правите тея магии да ви горят 100 годишни коли по 7 на сто ГАЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maina_pl Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 da be 7 na gas:))) az sym s fiat brava 1.4 benzin 8 gradsko inache izvyngradsko s karane do 100 km - 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 7/100 газ ебаси утопията Нашият пасат след поредния ремонт на изпарителя на газовата кове 11 градско. С тия газови само попеляваме и без тва попеляните вече автомобили, ама кат сме си сиромаси българите и не ни са дават 2 кинта за бензин ша е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 да не отварям тема, какви са санкциите ако те спрад без регистрационни номера? Преди години сестрата я бяха хвнаали с внесена кола с изтекли номера дефакто без регистрация и й зеха книжката за месец + точки + глоба ссега след новите промени незнам какво може да е . Относно разхода нашия голф 3 1.4 из града дава 6-7 с мойто каране извън града пада но при положение , че не се напъва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Само да добавя, че според правилника, кола без регистрация може да се закара в КАТ, само ако е на автовоз или на специална кола за превоз на автомобили. Теглене не е позволено Това е според новия закон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Само да добавя, че според правилника, кола без регистрация може да се закара в КАТ, само ако е на автовоз или на специална кола за превоз на автомобили. Теглене не е позволено Това е според новия закон. Или с временни номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 ЪЪъъъъ... Аз с мойто Клио, без ръчкане и юркане, трудно свалям до 7, камоли Голф.. (на газ говоря). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memorex Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Аз съм с такъв Голф и по мои изчисления гори градско около 10 бензин, извънградско пада доста. Само че при мен разхода може би се дължи на факта, че рядко стигам до четвърта, ако ме разбирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Аз съм с такъв Голф и по мои изчисления гори градско около 10 бензин, извънградско пада доста. Само че при мен разхода може би се дължи на факта, че рядко стигам до четвърта, ако ме разбирате И как е върви ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 еххх как ми се иска и мойта да гори 7-8 газ... мечти, мечти... иначе 13-14 си ги прави редовно, ама кво да направя, много съм расл, тежък ми е крака... П.П. преди някой да каже нещо относно морала на шофиране, да се обясня - като ми е тежък крака, не значи че карам със 130 в града Това го казвам само да не се разразят спорове как всички карат като идиоти и докъде ще стигне България така. Карам си нормално Пийс Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 S 40 2.0 бензин ,около 12-3 градско ама без жалене и милост по светофари и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.