fiko_pld Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Можете ли да ми помогнете . Колата ми е АУДИ 80 Б4 ,1993 г. ,2000 куб. 90к.с.. Проблема е че нямам оборотомер ,а тука в ПЛОВДИВ във магазин ВИКИВАТ продават електронни ,искам да си взема един ,ама незнам как се свързва!!! Някой да ми даде линк или да обясни как става ,да не го купувам на празно. Благодаря предварително/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Защо не пробваш в някоя морга да си намериш табло с оборотомер ? Или пък от някое блъснато ауди със същото табло....ще седи много по красиво от колкото някакво допълнително слагано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon1 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 ako ne e mnogo kusno taq djadja ima tri kabela +12V. - masa i edin deto se svarzva na bobinata predi baq vreme i az si kupih takava hava ot vikivat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Оборотомера се свързва за - на бобината.Скоро вързвах на друга марка кола но предполагам че и на Аудито там се вкючва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Ти още ли не си взел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.