Jump to content
BulForum.com

Градски Транспорт

bio

Recommended Posts

Abe ne znam edin priqtel kato gi vidi tiq mangali i gi pravi na kaima..

Toi toq e basi izroda ne znam dali go znaete izvesten e v celiq kichuk pod imeto SALAMA. U4i v Penio Penev. Basi izroda super hyrbav super dreben(180cm) ama mangalite po 3-4 gi bie sam basi izroda...

Ei na tova mu vikam az SKIN HEAD :wacko: :wacko: :wacko:

CIGANITE SA VREDNI. :angry1 :angry1 :angry1 Nqmali pari mangalite az 6a im e*a m**ata 4erna i ne6tasna. :angry1 :angry1 Na men edin pyt edna ciganka iska6e da mi vadi GSM-a ot djoba,kato q centrovah edin pyt i i butnah zlatnite zybi.bahti i gnusnite mrysni gadni 4erni cigani. VUNAT !!!!!! :angry1 :angry1 :angry1

Айде на всички, които 'от терасата' ще трепят мангали да видим дали ще трепят ако им дадат по един калашник?! :confused

Едва ли си струва заради тях да лежим в затвора.

аз на рейсове се качвам веднъж-дваж годишно в изключително краен случай.

Цялата тая блъсканица и настъпваница ми идват нанагоре, обикновено едно 'отпускане' от дръжките при набиване на спирачки върши работа до 2-рата спирка където слизам :evil (а и все пак съм си над 80 кила, мачкам наред 'без да искам') :punk

Айде на всички, които 'от терасата' ще трепят мангали да видим дали ще трепят ако им дадат по един калашник?!  :confused

:evil  (а и все пак съм си над 80 кила, мачкам наред 'без да искам')  :punk

Razbira se 4e nikoi ne bi otrpal ciganin.Az daje se bqh napla6il,6toto edin pyt kato otivahme na ma4 svalih edin mangal ot karucata i krakata mu bqha pregazeni ot gumite . A otnosno tegloto i az v momenta rabota po vaprosa :evil

Извикайте "НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКА" вдигнете глава. fuck fuck & fuck.

Provah go ne stava izvikah nemoje poveche tuka i maika mi mi se skara vika po cql den nishto ne pravish i na vsichkoto otgore nedovolstvash.Posle izvikah fuck fuck fuck...i tq mi se razvika zashto psuvam ?!

2000 posta da postnesh ti ne si nikoi koito da opravi tova koeto s dosta trud drugi sa razsipali...tva e mnogo glupava tema...

pokaneni sa i si4ki negovi rodnini da gledat na parviq red (1m ot opita)

NAZIS RAUS

Знаеш ли какво значи това на арийски ??? :> Весело и тъжно. Да прави сте не може да промените сами хората. Не мисля, че и убийството е решение. Просто ако наистина има те някакви конструктивни идеи предложете ги. Само моля без kill'em all и други подобни. Например една идея, намираме e-mail на някоя държарна организация например министерство на транспорта и т.н. всеки от вас праща писмо, повярвайте сигурно 200 000 души в Пловдив ползват Градски транспорт 1% от тях ако напишат писмо ... мисля че ще има някакъв ефект, може направо на градски транспорт да се вземе телефона и всеки ден да се оплакват хората, колко му е .. ако трябва във всеки рейс ще лепя позиви и нека хората да гледат .. 10 стотинки, ще им дръннат телефоните. Естественно те ще се опитат да замажат очите на хората, ще изкарат 2-3 жертвени агнета и ще им дадат по 1-2 години, а после нищо. Дори най- простото когато видите, че има нещо такова кражба-золум, разбучете се. Тях ги е страх дори от стада. Предложете нещо, което си струва. И не забравяйте, вие плащате данъци, имате права, вие издържате целия държавен апарат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...