bio Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Вече ми писна, отратен съм от хората около мен. ОВЦЕ ... много съм ядосан за пореден път ставам свидетел на опит за кражба. Ейй хора писна ми .. писна ми да гледам и да мълча, да бездействам .. писна ми да гледам как всички свеждат поглед. Извикайте "НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКА" вдигнете глава. fuck fuck & fuck. Ако и на вас ви е писнало от престъпността в рейсовете, по улиците и в политиката напишете нещо. P.S. nazis raus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 i na men mi e pisnalo i kvo predlagash ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Nai - mnogo mrazq teq cigani po reisovete Abe teq ne se spirat..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 da we napulno sum saglasen s vas.super tupo e tva ciganite.mnogo krade taq naciq. 10x all .... ....respec.again Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Za zalost cialata ni darzava e takava . Navsiakade samo razboinici i tarikati . Ne mi e iasno obache kak da nakarash darzavnicite da si razmardat "prastite" i da zadvizat tazi moshna "mashina" narechena darzava. I kak li da stane pri polozenie che te sa zainteresovani da e taka, nali tehnite djobove se palniat ot tochno takiva mutrafoni, mangali i kakvi li oste ne...... Mainata im.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 AZ syshto sym syglasen, no ne vijdam kvo moje da se napravi. Predi edin mesec po sred bql den na spirkata do nas mi sviha zlatna grivna pred okolo 5 choveka i seki si malchi. Dokato ne vleznat Krumovite zakoni, ne mislq che neshto shte se promeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Аз съм си казал, че видя ли някой пред мен да бръкне и ще слиза от рейса на 4 крака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 mnogo krade taq naciq. Ти на тва нация ли му викаш За мен стадо е по-подходяща дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Личното МПС RULEZ Ако зависеше от мен, щях да направя градския транспорт само за мангалите - да се крадат взаимно колкото си искат Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Da ama gradskiq transport vozi za 10 stotinki a pak li4noto МПС.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Аз съм си казал, че видя ли някой пред мен да бръкне и ще слиза от рейса на 4 крака... Ama samo ti, ako vseki ot nas si go kaje. I povecheto gi e strah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 moderated Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Не само градския транспорт, баси! Днеска гледам на всички входове от блока откраднали металните решетки пред вратите дето се чисти калта. Мизерници, ако ги бях видял щях да стрелям без предупреждение от горе баси . След което щяха да ме съдят предполагам. Четох за случка в САЩ - крадци нападат къща. Бащата и синът ги усещат и зареждат 2 законно притежавани карабини и след взлома ги разстрелват. Полицията идва да отнесе труповете. Хората действали при защита на собственост и законите ги пазят. Къде ги тези закони в България? Те в нас да влязат крадци пред мен не мога да ги надупча без да лежа след това в затвора. Вие ми се обяснявате за някакви автоджебчии. Такива трябва всички да ги линчуват и това да е законно. Само така ще се оправят нещата. Насилието се бори с насилие. Другото са глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Личното МПС RULEZ Ако зависеше от мен, щях да направя градския транспорт само за мангалите - да се крадат взаимно колкото си искат децата ти с какво ще ходят на училище? може да ги караш ти всъщност... ами задръстванията .... лесна работа - тръгваш един час по-рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Личното МПС RULEZ Ако зависеше от мен, щях да направя градския транспорт само за мангалите - да се крадат взаимно колкото си искат децата ти с какво ще ходят на училище? може да ги караш ти всъщност... ами задръстванията .... лесна работа - тръгваш един час по-рано Е-е-е няма такова разстояние в Пловдив, което се взима за час. Освен ако не минеш през целите Руски, Гладстон и Централна гара. Винаги има път, който не е в пиково натоварен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 V PLD shte otvarqt nova fabrika za sapun mandal s ekstrakt ot rom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Не знаех, че градският транспорт не го ловят задръстванията Горките собственици на МПС-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Пичове, след мнооого години ползване на градския транспорт в Пловдив се зарекох, че може и да се влача по корем, но на автобус няма да се кача. Едно време се влачех от "Изгрев", където живеех до "Смирненски" (учех в МГ-то) с раздрънканото "26" - баси адвенчъра беше Сега може и гладен да ходя, но от колата не слизам Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 A koito nqma knijka?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Daite mi edin БТР i otiwam v shikera i za polovin 4as sha gi razpardushina Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Пичове, след мнооого години ползване на градския транспорт в Пловдив се зарекох, че може и да се влача по корем, но на автобус няма да се кача. Едно време се влачех от "Изгрев", където живеех до "Смирненски" (учех в МГ-то) с раздрънканото "26" - баси адвенчъра беше Сега може и гладен да ходя, но от колата не слизам Мда .. познато ми е това с раздрънканото 26 .. Аз засега не съм имал адвенчъри с мангали и не искам и да имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 да наистина... градския транспорт е в задръстванията, но все пак не е виновен той за задръстванията и много добре знаете, че на запад хората предпочитат градския транспорт - и то не само заради задръстванията, а и защото просто няма къде да си паркираш автомобила... просто няма... ... може би ако приличахме малко на тях щеше да имаме метро ... - предполагам, че то не попада в задръствания, но не съм сигурен though малко съм тъп и много наивен... sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Daite mi edin БТР i otiwam v shikera i za polovin 4as sha gi razpardushina Mozesh da si kupish BTR, voennite prodavat takiva igrachki "na staro" sreshtu skromni sumi . E, viarno bez boino snariazenie, no na teb takova ne ti triabva. I az sam se zamechta za taova "vozilo" no po povod "prekrasnoto" shofirane na goliama chast ot rodnite shofiori. Dokato niama nakazuemost v nashata darzava ste ima i prestupnost! Mnogo e prosto, apashite se chuvstvat nedosegaemi i si praviat kakvoto im skimne. A ma dokato vse-oste vazi praviloto "CARICA PARICA" ste e taka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 moderated Добре де Veli живяла ли си 15 години в изгрев на една крачка от онея ЧЕРНИ "хора". Ако знаеш колко злоба съм събрал че дадат ли ми един драгунов ше ги изтрепа сички от терасата!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 V PLD shte otvarqt nova fabrika za sapun mandal s ekstrakt ot rom tfa mi zvu4i kato himi4eska laboratoriq P.S. a po vaprosa s mangalite KILL`EM ALL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.