PEO Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Значи зех си креатин на нутрим Creapure micronized (monohidrate)от Рондо продавачката каза че бил някав нов и по добар от другия(вероятно стрария).Та вапроса ми е дали някои е пил такав и дали наистина креатина на Нутрим е добар сащо така и някво мнение и за дригите креатини как са дали са добри и кви пари варват> Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil_t_t Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 На нутрим съм го пил и е добър.Каква цена го купи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEO Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 Ми както писах вече зех го от рондо 200г 22 лв тоя новия имаше и някав друг тои беше 200г 18 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil_t_t Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 МОЖЕ ДА е по добър от нутрим>пиши по нататък какви са ти впечатленията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Бива ги горе-долу, но предпочитам на Юнивърсъл или някъв друг не български. Той и Нутрим не е уж български... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil_t_t Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Каква е цената на universal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEO Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 Неска наминах през оня магазин за добажки дето се намира над Планет цлуб до иконома и има6е там някав креатин не запомних ква марка няква американска и бе6е 300грама 23 лева.Тва савсем информативно просто. Неска наминах през оня магазин за добавки дето се намира над Планет клуб до Иконома и има6е там някав креатин не запомних ква марка няква американска и бе6е 300грама 23 лева.Тва савсем информативно просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Samo Amerikanski ili Nemski kreatin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Тъй като аз се "храня" само с Best Body Nutrition мога да кажа че техният чистия креатин моноходрат е уникално як....пие се по 2 гр. на ден....и удря силичката в тавана.... Best Body Nutrition Creatin Monohydrat цена на 500 гр. за софия 35 лв. за Пловдив 40 лв. за справка Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 аз пия на JC Nutrition, това са продукти внасяни от САЩ на едро и се пакетират тук, има няколко вида креатин , аз пия TriCreatin Malate , 100 гр.- 15 лв, трябваше ми сила , нещо бях завяхнал , и след 4 дни пиене с аминокиселини обаче , пак на същата фирма , добре се получи взех пак да издивявам , продуктите са както казах от САЩ на NJ Nutrition ,продават и там опаковани и тук, разликата в цената е около 4 лв , пример, аминокиселини 120 бр, опаковани тука, са 20 лв някъде, а на Universal Amino 2700 , които са същите просто опаковани в САЩ са към 24 лв 120 Бр. само да допълня че един приател пи , креатина от немския , BioTech , май беше и също беше много доволен , а и един познат се занимава с тези добавки, и вика " Ако знаеш момичетата как взимат креатина , като кафе го пият " особенно магазинерките , аз не повярвах, но щом не беше останал за мен , за един ден беше изкупен , а беше доста и нямаше за мен , ей тея момичета и това искат да ни вземат ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Креатина на Sci-tec е добър аз съм го ползвал и съм доволен! А тея магазинерки закво го пият тоя креатин???! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 А тея магазинерки закво го пият тоя креатин???! еми айде де, и аз се чудя, като ми каза и паднах , и за мен нямаше тогава, окапвали повреме на работа и ги държал на ниво , това за морето става дума, не за тук, само не ми се мисли к'ви са луди били в леглото след толкова креатин Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 pylna boza Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 pylna boza Кое е пълна боза ве??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 еми айде де, и аз се чудя, като ми каза и паднах , и за мен нямаше тогава, окапвали повреме на работа и ги държал на ниво , това за морето става дума, не за тук, само не ми се мисли к'ви са луди били в леглото след толкова креатин Някъде четох, че креатина освен физическата, стимулира и умствената дейност и я поддържа дълго време...не че магазинерките много се напрягат, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Някъде четох, че креатина освен физическата, стимулира и умствената дейност и я поддържа дълго време...не че магазинерките много се напрягат, ама... ами к'во има да се напрягат, то за тоя занаят нито се иска да си учил нито да си ял , к'во ни се мешат в нашите храни айде, има и свясни магазинерки , но повечето са кухички и сигурно си мислят че креатина ще им даде сила да преодолеят тъпотата и да се подострят малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.