Jump to content
BulForum.com

Креатин мнение

PEO

Recommended Posts

Значи зех си креатин на нутрим Creapure micronized (monohidrate)от Рондо продавачката каза че бил някав нов и по добар от другия(вероятно стрария).Та вапроса ми е дали някои е пил такав и дали наистина креатина на Нутрим е добар сащо така и някво мнение и за дригите креатини как са дали са добри и кви пари варват>

Бива ги горе-долу, но предпочитам на Юнивърсъл или някъв друг не български.

Той и Нутрим не е уж български...

Неска наминах през оня магазин за добажки дето се намира над Планет цлуб до иконома и има6е там някав креатин не запомних ква марка няква американска и бе6е 300грама 23 лева.Тва савсем информативно просто.

Неска наминах през оня магазин за добавки дето се намира над Планет клуб до Иконома и има6е там някав креатин не запомних ква марка няква американска и бе6е 300грама 23 лева.Тва савсем информативно просто.

• 4 weeks later...

Тъй като аз се "храня" само с Best Body Nutrition мога да кажа че техният чистия креатин моноходрат е уникално як....пие се по 2 гр. на ден....и удря силичката в тавана....

Best Body Nutrition Creatin Monohydrat

цена на 500 гр. за софия 35 лв. за Пловдив 40 лв.

за справка

аз пия на JC Nutrition, това са продукти внасяни от САЩ на едро и се пакетират тук,

има няколко вида креатин , аз пия TriCreatin Malate , 100 гр.- 15 лв, трябваше ми сила , нещо бях завяхнал , и след 4 дни пиене с аминокиселини обаче , пак на същата фирма , добре се получи ;) взех пак да издивявам , продуктите са както казах от САЩ на NJ Nutrition ,продават и там опаковани и тук, разликата в цената е около 4 лв ,

пример, аминокиселини 120 бр, опаковани тука, са 20 лв някъде, а на Universal Amino 2700 , които са същите просто опаковани в САЩ са към 24 лв 120 Бр. :punk

само да допълня че един приател пи , креатина от немския , BioTech , май беше и също беше много доволен ,

а и един познат се занимава с тези добавки, и вика " Ако знаеш момичетата как взимат креатина , като кафе го пият "

особенно магазинерките , аз не повярвах, но щом не беше останал за мен , за един ден беше изкупен , а беше доста :( и нямаше за мен :( , ей тея момичета и това искат да ни вземат .............

Креатина на Sci-tec е добър аз съм го ползвал и съм доволен!

А тея магазинерки закво го пият тоя креатин???! :blink:

А тея магазинерки закво го пият тоя креатин???! :blink:

еми айде де, и аз се чудя, като ми каза и паднах , и за мен нямаше тогава, :woot

окапвали повреме на работа и ги държал на ниво , това за морето става дума, не за тук, само не ми се мисли к'ви са луди били в леглото след толкова креатин :woot :hump:

еми айде де, и аз се чудя, като ми каза и паднах , и за мен нямаше тогава, :woot

окапвали повреме на работа и ги държал на ниво , това за морето става дума, не за тук, само не ми се мисли к'ви са луди били в леглото след толкова креатин :woot :hump:

Някъде четох, че креатина освен физическата, стимулира и умствената дейност и я поддържа дълго време...не че магазинерките много се напрягат, ама... :D

Някъде четох, че креатина освен физическата, стимулира и умствената дейност и я поддържа дълго време...не че магазинерките много се напрягат, ама... :D

ами к'во има да се напрягат, то за тоя занаят нито се иска да си учил нито да си ял ,

к'во ни се мешат в нашите храни айде, :laughing:

има и свясни магазинерки , но повечето са кухички :( и сигурно си мислят че креатина ще им даде сила да преодолеят тъпотата и да се подострят малко :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...