Jump to content
BulForum.com

Evrokom,za6to sprqhte JetiX!

Recommended Posts

е, как успя да боднеш темата си точно в този форум, а и освен това едва ли не си наясно, че евроком вече няма нищо общо с този форум :laughing:

Дава ми грешка и немога да се регистрирам в тяхния форум знам поредния ми warn..
Това, че ти дава грешка, значи ли че трябва да пишеш тук ? А и може би трябва да си вземеш поука от миналите warn-чета...

Tiq ot evrokom sa super prosti zakvo sprqha Jetix tiq dni hi4 go nqma ,a pri keibal tel i bulsat Jetix e i na Balgarski!Nqkoi da ima inFO! :angry1

John_Cena мислиш ли, че bulforum.com има нещо общо с Кабелна телевизия Евроком и мислиш ли, че хората са длъжни да ти четат теми от рода: "Tiq ot evrokom sa super prosti".

Ти като си super НЕ-prost ми кажи аз какво общо имам с твоите болежки и защо трябва да си моря очите с тези лишени от смисъл и разум теми, да не говорим за начинът ти на изказване и епитетите, които си използвал - при положение, че аз никога не съм, няма и да работя за Евроком, и телевизионният канал Jetix е толкова далече от моите неръждаеми метали и бойлери, колкото ти от романа "Спасителят в ръжта".

Наистина не разбирам защо си изплюл тази тема в нашият форум. Да не говорим, че си и знаеш какво ще последва.

Няма да ти развалям Понеделника, мисля че мнението ми е доста ясно - ако си забравил къде са Правилата, момент - ще ти дам линк, ето тук се намират. Прочети си ги пак, за да няма отново такива странни и драматични теми следващия път като например "Аве кой простоват еврокомец ми спря Романтика уе - вий знайти ли чи "ИйТйВй Партнерс" и "Кабеларка ЕТ" село Шипочане ги имат с дублаж на Балгарски уе - келеши с келешите такива"

Благодаря за вниманието и остани със здраве.

P.S. Надявам се, че няма да получа лична с въпросът защо съм ти затворил темата - samkijot доста време ти е отделил с отговорът си, който макар и кратък е обобщителен.

P.S.S. samkijot ти като гледаш този отговор -

xax не найстина що го спряха
- мислиш ли, че една книга ще е достатъчна, за да се научат на ТРУДНИЯТ Български език? Аз лично се съмнявам. Трябва нета, всички телевизии и тотално ограничение за излизане да им наложат за поне 2 години, за да се надяваме, че ще започнат да пишат поне разбираемо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...