Jump to content
BulForum.com

Изцяло ли е качена играта The Sexy Empire?

dipro

Recommended Posts

Когато се опитам да я разархивирам, търси още RAR файлове? Проблем със самите файлове ли има или просто има още файлове за качване?

Още я качвам, защото ту има място на ФТП-то ту няма, а аз не съм си постоянно вкъщи. Ще е готова когато я кача :P Качвам с ~6kb така че ще почакате повечко. Общо са 36 архива... тук е мястото да кажа...

ИГРАТА Е НА РУСКИ И СЪМ КАЧИЛ ПАЧ ЗА НЕМСКИ, АНГЛИЙСКИ НЕМА !!!

Който успее да немари пач за енглизки да ми каже ще го сваля и кача... ама аз неможех :P

Благодаря ти за отговора, Se2Ker,

Няма проблем. ще почакаме :). Наистина беше хубаво да има пач и на английски, но и да не, не е болка за умирачка. И с руския се оправяме :). Мерси още веднъж и чакаме (аз поне :) играта с нетърпение!

Незнам дали няма, но аз неуспях да немеря... о, и да не забравя да ви каже че играта е качена ;)

Ne znam kolko sam zle s ruskia i kvi problemi ima Ruskata versia, ama pri men osnovnia e 4e sa sadrah ma ne mojah da ia kiriliziram. Na durtia komp s win 98 ia cakah bez problemi na ruski ama sia na XP ne shte. Pomna 4e imashe piniz s niakav shrift Times New Bold ili neshto takova. Kolkoto do Engl. patch-a sa napraih na nahalen i pratih request e-mail do sazdatelite na igrata :tongue da vidim kvo she se polu4i.

az imam the sexy empire na angliiski no ne6to ne moga da q ka4a  v uploada. :D

Тоя пък сега неможел да качи. Айде де... като е на английски качи я, моля те!!!

И аз немога да я подкарам на кирилица под ХР. Някой да има предложения или идеи ?

probwai v control panela na regional and language options da napravish vsi4ko na bulgaria(n).Na tri mesta se pravi tam sha go vidish.Yspeh :)

То там сичко съм си го направил още след като съм си инсталирал ХР-то. Както и да е ... подкарах я под 98. Не искам да ангажирам никой с мнението си обаче тва е е баси и тъпата игра ....

От един руски сайт препоръчват промяна в регистъра [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\CodePage] на параметъра "1252" да се даде значение "c_1251.nls. Направих го и играта тръгнана руски, преди това ми изписваше йероглифи.Не знам обаче дали няма да повлияе зле на други програми.

Освен това там препоръчват от сайта на Microsoft да се изтегли Microsoft Windows Application Compatibility Toolkit който решавал много проблеми с неработещи под ХР програми и игри, около 24 Мв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...