Jump to content
BulForum.com

trophymanager

greenboy12

Recommended Posts

ми напиши нещо повече бе пич...било като хт и тва е :blink:

Ми влез в играта и разгледай кво да дрънкам празни приказки, още на главното меню има 1912 работи

Ми влез в играта и разгледай кво да дрънкам празни приказки, още на главното меню има 1912 работи

а щом има толкова хубав набор от работи (като число) ще я пробвам ;)

1-ви впечатления: Превода на главната страница е УЖАСЕН!

Колко средно се чака за отбор ?

Явно има интерес към играта, защото за 2 седмици, през които се занимавам с нея се присъединиха доста нови играчи, та реших да поразясня нещата малко.

1. Регистрация

Както сами можете да се досетите преди да играете трябва да се регистрирате. Това става по стандартната процедура. Отивате на адрес http://trophymanager.com/index.php и избирате полето "Регистрирай се" или "Register" при англииската версия на сайта. Или просто цъкнете ТУК. Следва стандартна продцедура по регистриране на нов юзър/отбор.

1.1. Попълване на формата за регистриране

Език- това поле е почти без значение, тъй като ще можете да сменяте изика по-късно в играта. Все пак ви препоръчвам, ако разбирате английски да го използвате, защото наистина има МНОГО грешки и двусмислици в превода. Да не говорим за грешки от типа на фенанси и тем' подобни.

Държава- тук задължително трябва да изберете България, независимо къде живеете, ако искате да играете във българските шампионати.

Клубно име- това е името на отбора ви. Мислете внимателно, защото после не можете да го смените.

Имайте предвид, че дългите имена не излизат изцяло в класирания, програми и т.н.

E-mail- тук, както се сещате трябва да си напишете e-mail адреса.

Подтвърди- каквото и да означава това умотворение, тук трябва да потвърдите e-mail-а си.

Логин име- това е юзърнейм-ът ви. Използва се при логване.

Парола- тук вавеждате паролата си и я 'подтвърдявате' в долното поленце.

Сега следва цък на бутона "Запази регистрацията"

1.2. Чакане за отбор

Чакането тук е много по-малко в сравнение от ХТ и други онлайн мениджъри. Аз лично чаках не повече от 24часа. Можете да проверявате колко чакащи има на главния сайт(горе в зелената лента). След като получите мейл активирате отбора си и сте готови да 'тръгнете към звездите'.

2. Играта

2.2 Логване

След като сте потвърдили регистрацията си от мейл адреса ви можете да се логнете с избраното от вас логин име и парола. Това става отново от главната страница.

2.3 Основен интерфейс в менюта-та

След като се логнете ще бъдете препратени в "Клубната ви къща". Като цяло интерфейса тук е разделен на 4 графи. В горната част са препратките към всички най-необходими звена на вашия отбор, като Състав, Тренировка, Турнири, Трансфер и т.н. В средната част е информацията за вашия отбор, която можете да променяте, като кликнете в/у избрана част от нея. Историята на отбора се променя от десния панел. Сещо можете да видите/напишете изявленията ви във пресата и да проверите какви мачове ви предстоят. Левия панел е почти безполезен, тъй като дава информация за покупка на ТМ Про(платения пакет екстри на ТМ) и рекламен прозорец. Десния панел е доста по-полезен. В него може да видите в коя девизия се намира отборът ви, дали участва в купата на своята страна и да видите "Общия преглед на състава", който както ще се уверите е доста употребяван. Също тъка можете да промените настройките на отбора ви(име на фен-клуб, стадион и т.н.). В полето "Знаете ли че..." също има полезна информация, а полето "НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ" показва последните теми във общия форум на България.

за сега толкова, като ми се отвори още време ще давам още инфо. успех в играта!

• 2 months later...

I az se zaribih da q igraq. Ne iziskva tolkova vreme a e mnogo dobra. Igraq ot 1 sedmica i do sega sym imal 1 mach - pobeda :D

sega trypna v ochakvane na vtoriqt si mach.

Nqkoi po-navytre, moje li da mi kaje dali ima neshto kato list s priqteli v taq igra?

Az pusnah pismo za otbora po prevoda na stranicata, no ne poluchih otgovor. Qvno mnenieto im za sebe si e dosta visoko, shtom daje i otricatelen otgovor ne poluchih.

Syshto taka nqkoi moje li da mi kaje, kato se poluchi novo pismo, izliza li nqkakvo saobshtenie nqkade na vidno mqsto ili trqbva specialno da se ide v Inbox i da se proveri?

Ako nqkoi igrae, da pishe v igrata :) Da napravim edin priqtelski.

otbor - Doo Doo United

Bulgaria

diviziq 6, grupa 19

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...