Ando Lomen Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Екипът на Ендорион, Арменелос и Българският Толкин Форум има удоволствието да Ви покани на третия пореден БГ Толкин Фест, който ще се състои от 20 до 22 юли 2007 година (петък-неделя), на традиционното вече място - Пловдив, Исторически музей, зала Съединение. Фестивалът ще се проведе с любезното съдействие на Регионален Исторически Музей - Пловдив. Повече информация за програмата, настаняване и т.н. можете да откриете на официалния сайт на Феста. Заповядайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 ТАМ СЪМ "Най хирувалие Валимар.Най елие хирува" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Еха... На предишният не можах да отида, но на този ще се трогна да дойда и ще доведа още фенове ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Аз бях миналата или по-миналата година, не помня точно. Голяма скука, едвам успях да издържа там "лекциите" и се чупих. Смешно ми се стори как едва ли не говорят а Шекспир там и т.н. А и такива geeks имаше, че направо да ти падне шапката. Не ми хареса, но пожелавам приятно прекарване на отиващите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Аз бях миналата или по-миналата година, не помня точно. Голяма скука, едвам успях да издържа там "лекциите" и се чупих. Смешно ми се стори как едва ли не говорят а Шекспир там и т.н.А и такива geeks имаше, че направо да ти падне шапката. Не ми хареса, но пожелавам приятно прекарване на отиващите . Не знам, аз ще отида по-скоро от чисто любопитство да видя за какво става въпрос.. Интересно ми е какви ще са тези лекции, звучи сякаш едва ли не литературен анализ на произведението ще правят. Дано повечето да не са някви дето са чели само книгите на Толкин и вече да се пишат големите фентъзи фенове . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 А този път на фестивала ще има ли нещо друго освен 15-годишни метъли с фанелки на Blind Guardian и метълки облечени в черни нощници? [Edit] Затуй ти ставай! Мятай мешката на рамо! Захлопвай входната врата! И в Пловдив на 20-ти юли На среща с Толкин ти ела! Видяно на официалния сайт на фестивала. Боже опази от метъли, които се вживяват! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.