rukspin Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 здравейте, трябва да прекарам интернет в белащица или по точно мейду белащица и брани поле някой да знае коя фирма опава кабели имам предложения за wifi но предпочитам кабел ако някой може да помогне ще сам благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 ми за Белащица знам че AngelSoft имат интернет там... ама незнам кам Брани поле дали прекарват - ето ти едно телефонче може да попиташ - 635211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 ми за Белащица знам че AngelSoft имат интернет там... ама незнам кам Брани поле дали прекарват - ето ти едно телефонче може да попиташ - 635211 много благодаря сварши ми чудесна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 И в Брани Поле го има батко Гаров Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 само да спомена, че един приятел живее в белащица, пуснал е заявка за интернет към angelsoft още от февруари ... и още не са дошли. не знам как другите ги ограява, ама за мен подобно отношение - да ти приемат заявката и да ти кажат, че ще те вържат, а след 7 месеца още да не са го направили, е меко казано несериозно. после ми говорете колко добри/професионални били тея. понякога доброто isp не се изразява в това колко ще ти предложи като down и up, а в отношението им към теб като евентуален техен клиент Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 А понякога няма НИ отношение НИ up, НИ down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Те в Белащица вода нямат вие интернет искате Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 само да спомена, че един приятел живее в белащица, пуснал е заявка за интернет към angelsoft още от февруари ... и още не са дошли. не знам как другите ги ограява, ама за мен подобно отношение - да ти приемат заявката и да ти кажат, че ще те вържат, а след 7 месеца още да не са го направили, е меко казано несериозно. после ми говорете колко добри/професионални били тея.понякога доброто isp не се изразява в това колко ще ти предложи като down и up, а в отношението им към теб като евентуален техен клиент сега проблема е че човека който отговаря за този район малко си го марзи аз сащо чаках 1 месец и след ежеседмично тормозене по телефона и един скандал в офиса на Гаров нещата се оправиха още на другия ден ако чакаш че някой ще те помни 7 месеца ще имате да си чаката аз така чакам от 2 години ггбит да ми прекарат в центара добре че от визио се оправят за 3 дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Те в Белащица вода нямат вие интернет искате Ти луд, имат си сичко хората много си е хубаво А иначе там са Easy-Lan, eдно френдче е на тях и си е много доволен, стабилен нет, не си прекъсва, сравнително добри скорости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Ти луд, имат си сичко хората много си е хубавоА иначе там са Easy-Lan, eдно френдче е на тях и си е много доволен, стабилен нет, не си прекъсва, сравнително добри скорости. Da v seloto za Easy-lan i az li4no sam go okabelil s edin kolega i neta tam e sravnitelno dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 какви са тези POLI nET в белащица? някаква радио връзка била Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.