Movies Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Значи искам да бъда ъпер тук. Ето ми характеристиката: Скорост на сваляне : 3 МБ Скорост на качване : 512 (стига и до повече зависи от лееча) Скорост чужбина : 500 кб/с Занимавам се от : почти 3та година (знам как се правят описания глупости и такива работи) Правя мирори от всякаде и чуждестранни и български (това може да се коригира) Знам че регистрацията ми е скорошна но обещавам че няма да съжелявате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Мисля, че тук като се регнеш си ъплоудър по дифоут. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Еми не ми дава да ъплоуд ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Мисля, че тук като се регнеш си ъплоудър по дифоут. taka be6e v na4aloto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Movies Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Няма ли някой админ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Няма ли някой админ .... Смятам, че можеш да си отвориш сайта bt.wrzru.com. След като го направиш отиваш на бутончето ПОТРЕБИТЕЛИ. До Search има едно падащо меню в момента ти пише (any class) - избираш Administrator там, за да видиш кои са админите и им пишеш едно мило писмо. Описваш си т.нар. "характеристики", които имаш и чакаш за отговор. Темата ти се затваря, защото има пинната тема за bt.wrzru.com - ето тук. Преди да отваряш нова тема ползвай Search (много важно нещо е това Search-а) и гледай за пиннати теми - там също така има важни и интересни неща. А да и да не забравя - Правилата на Форума. Благодаря ти предварително, че се запозна с тях след като прочете поста ми. Остани със здраве и успехи в ъплоудването! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.