SpI7_FiRe Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 абе бива горе долу играта няма да е голямо разочарование Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Hellgate: London излезе 31.10.2007 : VlaDiMir4o Hellgate: London е вече на пазара! Това RPG от създателите на Diablo, ще ви пренесе в един населен с демони свят, в който човечеството ще трябва да се възползва от силите на магията и науката, за да оцелее. Действието в него ще се развива двадесет и пет години напред в бъдещето във време, когато градовете на хората са напълно унищожени от масова инвазия на демони, а малцината оцелели са принудени да живеят под земята. Сред тях са и т.нар. Тамплиери - древно и тайно общество, което е успяло да предскаже идването на тези адски същества още преди много векове. Като последователи на мистериозни ритуали, те комбинират футуристичната технология с антични артефакти, за да създават мощни оръжия и брони. Hellgate: London ще смеси в едно жанра ролева игра с този на шутърите от първо лице и ще предложи уникално голяма степен на преиграване, благодарение на случайно генериращите се нива, предмети и събития. Играчите ще трябва да създадат свой героичен персонаж, които ще изглежда уникално заради високата степен на кустомизиране на външния вид и наистина впечатляващото разнообразие от случайно генерирана екипировка, да изпълняват куестове и да се бият с безбройните орди от демони, за да трупат опит и да изучават множество нови умения, представени в една гъвкава клонеста система. сега ще чакаме да я качат в тракера ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 В арената вече я има пълната версия на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Някой случайно да знае дали 2ма човека могат да правят заедно мисиите, куестовете и т.н. както в диабло-то примерно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Някой случайно да знае дали 2ма човека могат да правят заедно мисиите, куестовете и т.н. както в диабло-то примерно? ами мисля че могат самоче за да стане т'ва трябва да играят от 1 акаунт (ама какво ти обяснявам ти сигурно знаеш ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Честно казано не съм очарован, нещо Диабловчиите се изложиха Много еднотипна. Вече съм 15 левел, има време да я видя и нататъка дали е така, ама засега е скръб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Хм, след ъпдейт на видео почна да бе фърля със ерор виртуал мемори прекалено малко, бах с два гигабайта съм и сложих два гигабайта суап и пак фърля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Не ми тръгва .Дава ми ерор че иска минимум 500 рам а аз имам 448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EverCool Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 апф а хора знаете ли дали ще ми трагне на комп с 758 Рам ( щото ми изгармя едната платка от 256 караи приживях го ) и Nvidiq 5200 ФХ с 128 мб и пиксел шаидар 2.0 дано да може 6те с1м много доволен дори и на лол графика да варви Link to comment Share on other sites More sharing options...
EverCool Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 да варви и то доста добре така 4е спокоино може да се играе и от по слаби ма6ини Играта мен лично ме густи многоо оригинална идея е кво да не прелича на Диабло все пак пичовите дето са я правили са създали и диабло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Абе това си е Диабло 3 или поне както би трябвало да изгежда. С нов енджин (който бтв ако играеш с разни сплаш оръжия, сече като за световно). Историята е скучна, дори не я знам каква е. Ако имаше повече озвучване на диалозите, не само по 5 реплики (за разлика от Witcher където всички диалози със всички НПЦ-та са озвучени) можеше и да разбера повече от нея. Абе за всеки фен на Диабло, играта е Must Play иначе, колкото за спорта може да се изиграе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Интересно, че при мене не забелязах да сече, където и да било. Може да е някъв бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Някой може ли да даде линк към no-cd carck за 1.2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.