Jump to content
BulForum.com

Hellgate: London

liquid

Recommended Posts

Hellgate: London излезе

31.10.2007 : VlaDiMir4o

Hellgate: London е вече на пазара! Това RPG от създателите на Diablo, ще ви пренесе в един населен с демони свят, в който човечеството ще трябва да се възползва от силите на магията и науката, за да оцелее. Действието в него ще се развива двадесет и пет години напред в бъдещето във време, когато градовете на хората са напълно унищожени от масова инвазия на демони, а малцината оцелели са принудени да живеят под земята. Сред тях са и т.нар. Тамплиери - древно и тайно общество, което е успяло да предскаже идването на тези адски същества още преди много векове. Като последователи на мистериозни ритуали, те комбинират футуристичната технология с антични артефакти, за да създават мощни оръжия и брони. Hellgate: London ще смеси в едно жанра ролева игра с този на шутърите от първо лице и ще предложи уникално голяма степен на преиграване, благодарение на случайно генериращите се нива, предмети и събития. Играчите ще трябва да създадат свой героичен персонаж, които ще изглежда уникално заради високата степен на кустомизиране на външния вид и наистина впечатляващото разнообразие от случайно генерирана екипировка, да изпълняват куестове и да се бият с безбройните орди от демони, за да трупат опит и да изучават множество нови умения, представени в една гъвкава клонеста система.

сега ще чакаме да я качат в тракера ни :)

Някой случайно да знае дали 2ма човека могат да правят заедно мисиите, куестовете и т.н. както в диабло-то примерно? :P

ами мисля че могат самоче за да стане т'ва трябва да играят от 1 акаунт (ама какво ти обяснявам ти сигурно знаеш :D :) )

• 2 weeks later...

Честно казано не съм очарован, нещо Диабловчиите се изложиха :) Много еднотипна. Вече съм 15 левел, има време да я видя и нататъка дали е така, ама засега е скръб.

Хм, след ъпдейт на видео почна да бе фърля със ерор виртуал мемори прекалено малко, бах с два гигабайта съм и сложих два гигабайта суап и пак фърля...

Не ми тръгва :( :( :( .Дава ми ерор че иска минимум 500 рам а аз имам 448 :angry1 :angry1 :angry1

• 1 month later...

апф а хора знаете ли дали ще ми трагне на комп с 758 Рам ( щото ми изгармя едната платка от 256 караи приживях го :D ) и Nvidiq 5200 ФХ с 128 мб и пиксел шаидар 2.0 дано да може 6те с1м много доволен дори и на лол графика да варви :( :(

да варви и то доста добре така 4е спокоино може да се играе и от по слаби ма6ини ;) :lol: :punk :punk Играта мен лично ме густи многоо оригинална идея е кво да не прелича на Диабло все пак пичовите дето са я правили са създали и диабло

Абе това си е Диабло 3 или поне както би трябвало да изгежда. С нов енджин (който бтв ако играеш с разни сплаш оръжия, сече като за световно). Историята е скучна, дори не я знам каква е. Ако имаше повече озвучване на диалозите, не само по 5 реплики (за разлика от Witcher където всички диалози със всички НПЦ-та са озвучени) можеше и да разбера повече от нея. Абе за всеки фен на Диабло, играта е Must Play иначе, колкото за спорта може да се изиграе

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...